Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morgue

błona dziewicza

Polecane posty

Gość morgue

witam,mam dość dziwne pytanie. otóż jestem dziewicą, ale zaczęłam się już masturbować. podczas masturbacji sztuczny członek wchodzi góra 12cm a dalej się nie bo zatrzymuje się na (chyba) błonie. tylko, że jak ją wyczułam to wydawała się strasznie gruba i mocna.. stąd moje obawy przed pierwszym razem, że będzie bardzo bolesny skoro błona(jeśli to ona jest w tym miejscu) jest 'solidna'. myślicie, że stosunek będzie bolesny? boję się że zrażę się po pierwszym sexie.... czytałam, że można przebił grubą błonę u ginekologa.. doradźcie coś, pzdr

Błona dziewicza nie jest tak głęboko. Raczej do końca dosięgasz, a nie na błonie się zatrzymujesz. :p

Gość to tak to jest
nie masz już błony dziewiczej dochodzisz do końca pochwy

Gość Buha ha ha!
To dno pochwy, a błona jest na początku u nasady

Gość Zigu zigu zig
gratulujemy pierwszego razu jak nazywa się ten "członek"? warto mieć jakieś wspomnienia w głowie co do pierwszego partnera :)

Gość Erpeczka
dasz sie zerznac bardzo pragne seksu i rzne mocno jak dziwke i wytryskam do buzi lub w srodku c.i.p.k.i zapladniam i uciekam i nieplace alimentow

Gość jhkhjkhjkh
Niekoniecznie to jest koniec pochwy. Jak skierujesz dildo pod innym kątem, tak w dół to może wejść głębiej.

Gość jhkhjkhjkh
Mi też się to długo nie udawało i myślałam, że jestem taka krótka. Ale wyczułam, że tam obok jeszcze jest miejsce i można tam go przecisnąć, więc teraz wiem.