Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AmyLeeLee94

nie lubie jeść u kogoś..

Polecane posty

Gość siermingo niedorobiona
przez 5 stron topiku jeszcze do ciebie nie dotarło ze jesteś idiotką ?,

Gość a moj brat
tu nie chodzilo glownie o jedzenie ale generalnie o bycie ksiezniczka ktorej ciezko dogodzic, bo tego nie tamtego nie a po co sobie komplikowac zycie? a ty tez jestes niezla, zamiast powiedziec w prost to sciemnialas, facet zarl za ciebie a teraz wielce urazona bo majonez dostaniesz do jedzenia... co to za przyjemnosc dla faceta brac swoja laske na impreze rodzinna, wesele, kolacje czy do restauracji i sie zatanawiac czy ksiezniczka tam cos tknie czy bedzie grzebac widelce w talerzu..

Gość a moj brat
a twoj facet to tez dupa, nie potrafi powiedziec mamusi ze ksiezniczka nie je majonezu?

Gość i ja podlacze sie do osob ktor
ja nie rozumiem tu czegos.chyba nie bedziesz tego pierdolonego majonezu wpieprzac ze sloika litrami!co za problem odrobina majonezu w salatce???????

Gość do i ja podlacze sie do osob k
i nie zapomnij ze ta kobieta uzywac bedzie tego sdamego noza do krojenia jarzyn do salatki i innego miesa bez uzycia noza.. i ze cale jarzyny beda zajezdzac tym miesem :D

i nie zapomnij ze ta kobieta uzywac bedzie tego samego noza do krojenia jarzyn do salatki i innego miesa bez umycia noza miedzy jednym krojeniem a drugim.. i ze cale jarzyny beda zajezdzac tym miesem

Gość AmyLeeLee94
naprawdę szkoda ze jest tylu ograniczonych ludzi w tym kraju, a żarcie dla nich odgrywa najważniejsza role :) zal czasu marnować na takich ludzi jak niektórzy z was. a co do mojego faceta, to na pewno jest 100 razy bardziej męski od Ciebie, więc "dupą" możesz nazwać siebie i brata, który tak potraktował tę biedną dziewczynę. Ciekawe czy gdyby była na cos chora to tez by ja zostawił zeby miec problem z głowy jak zrobił w tej sytuacji. bo przeszkadzalo mu to ze nic nie lubi jesc ;oo a pózniej ja jeszcze wysmiewaliscie z rodzina. naprawde bardzo przykre.. bądz co badz Zaczynacie juz odstępować od tematu, gdyz kwestia sałatki została juz dawno rozwiazana. wiec jeszcze raz dziekuje wszystkim którzy udzielili mi jakiś dobrych rad :)

rozwiazana? ze niby bezczelnie pojdziesz ze swoim zarciem na przygotowana przez tesciowa kolacje? no dupa Twoj facet, strasznie meski z niego gosc, tak meski, ze mamusi bedzie przykro ze ksiezniczka nic nie zjadla, a ksiezniczka bedzie glodna i zrobi rewelacyjne wrazenie na rodzince :) tu nie chodzi o to czy kwestia jedzenia jest najwazniejsza ale o te nawyki wybrzydzania, po huja ma sie skakac kolo takiej panienki ? sama spojrz na siebie, idziesz na kolacje ale z gory juz wiesz, ze nic nie zjesz bo nie lubisz... kto tu jest zalosny? tez bym wysmiewal, bo takie panienki jak Ty sa po prostu smieszne ;)

posty z 14;38,14;39 i 14;41 nie sa moje jaki chuj sie podszyl?????!!!!

Gość to nie podszywy
wyraznie jest napisane "do" i ja podlacze sie do osob ktor :) jakby posty do Ciebie!

tobie powinien głód do dupska zajrzeć , wcinałabyś wszystko jak leci zasrana córcia mamuni , moge się załozyc ze twoja mama jak te idiotki na kafe taką CÓRCIE WYHODOWAŁA

a ty tez jestes niezla, zamiast powiedziec w prost to sciemnialas, facet zarl za ciebie a teraz wielce urazona bo majonez dostaniesz do jedzenia... bravo i to są święte słowa w tej beznadziejnej szopce pt. życie autorki

Gość mireczkowata.o
siermingo niedorobiona tobie powinien głód do dupska zajrzeć , wcinałabyś wszystko jak leci zasrana córcia mamuni , moge się załozyc ze twoja mama jak te idiotki na kafe taką CÓRCIE WYHODOWAŁA Święte słowa! Powinna biede przejsc. Wtedy by zjadła chleb ze śmietnika a kanapka z szyneczką byłaby jej marzeniem

Gość mireczkowata.o
Autorko ogarnij się! Dzieci w polsce niedojadają, chodzą głodne. Ludzie biedni daliby wszystko aby móc zjesć tą sałatke warzywną z majonezem. Twoja tesciowa powinna Cię wypierdolić ze swojego mieszkania na zbity pysk!

pokusze sie o stwierdzenie,ze te wszelkie wegetarianizmy,i inne pierdoly,biora sie z bogactwa i rozpieszczenia.bo kto slyszal o biednej osobie ktora jest wegetarianinem...?tylko bogacza stac na takie wymysly zywieniowe.

Gość gdybyś była choć
w minimalnym stopniu dobrze wychowana nie polazłabyś tam z jakimis swoimi gównianymi przekąskami wiedząc ze stół będzie się wyginał od żarcia specjalnie przygotowanego przez teściową co to za chore pomysły jak mój syn przyprowadził taką synową szczerze odradziłabym mu a i takiej osoby nie było by po co zapraszac drugi raz skoro nie potrafi szanowac innych twoi rodzice ponieśli klęskę wychowawczą przy tobie, wstydz się

Gość mireczkowata.o
a po co chcesz niesc do tej kobiety swoje obżydliwe żarcie? Może oni nie beda jesc Twojej bebłaniny? Pomyśl. Myslenie nie boli!

Gość to nie podszywy
jak ona ma sie ogarnac, jak ona z gory wie, ze tego nie przelknie, zwymiotuje i nie tknie, nie lubi i koniec. mogla tesciowej zrobic liste zakupow, to by sobie tesciowa z karteczka pobiegala po ryneczku lub targu za swieza salata, pomidorkami dla synowej, zeby synowa zwana ksiezniczka nie byla glodna a zadowolona... cos sie tesciowa nie postarala, pewnie jej juz nie lubi i specjalnie majonez jej da hahahah

bebłaniny?nie slyszalam jeszcze takiego slowa,ale fajnie brzmi! :D

Gość gdybyś była choć
jak ona owija liśćmi kapusty kasze i to wpierdala to ja nie mam pytań!

Gość nie rozumiem dyskusji
jesteś wybredna.ok. ale czemu w takim razie nie powiesz swojemu chłopakowi co lubisz, czego nie lubisz (chyba powinien to juz wiedzieć) i na pytanie jego mamy "to co ona je" po prostu jej nie powiedział żeby nie stawiać cię w takiej sytuacji w jakiej jesteś?

Gość mireczkowata.o
bebłanina z poznańskiego:) byle jak wymieszne jedzenie,niechlujnie, niehigienicznie

:D dzieki za wyjasnienie mireczkowata.

Gość to nie podszywy
bo facet to dupa, ot co! tez nie rozumiem czemu nie powiedzial mamie o majonezie ehh az mi sie narobila ochota na salatke jarzynowa, z majonezem i jajkiem z zoltkiem oczywiscie ;)

Gość mireczkowata.o
Ja na miejscu Twojej tesciowej nie latałabym koło Ciebie jak koło śmierdzącego jaja:) postawiłabym jedzenie na jakie mnie stać na stoloe. Chce wpierdalać niech wpierdala nie smakuje to nie. Krótko

Gość to nie podszywy
mireczkowata.o oklaski dla Ciebie :d

Gość mireczkowata.o
jakby Cię głód porządnie przydusił to jadłabyś wszystko z pocałowaniem ręki i szyneczke i jajko i tą sałatke

do;to nie podszywy.ja tez nabralam na to smaku hehe.mireczkowata dpbrze prawisz.tez bym jej podala co bym miala i juz.nie chce jesc to niech nie je.hehe.wredna podla baba jestem!

Gość mireczkowata.o
:)

Gość gdybyś była choć
mireczkowata , podejrzewam ze tak bedzie jak piszesz , teściowa zobaczy na własne oczy jakiego tłuka syn przyprowadza do domu i to będzie jej ostatnie zaproszenie, nie pozwoliłabym sobie zeby jakaś siksa ustawiała swoje zwyczaje przy moim stole ,wysmiałabym ją i nie omieszkała powiedzieć co sądze o głupich ludziach