Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AmyLeeLee94

nie lubie jeść u kogoś..

Polecane posty

Gość Stokrotka aa
ehh gratulujemy udanej kolacji. powodzenia w nastepnych spotkaniach

Gość 444444556
czyli bezczelnie nie ruszyłaś sałatki mimo ze była ona przygotowana specjalnie dla ciebie?

Gość autorka dobrze zrobiła
ja tez bym nie zjadła tez mam jedzeniowe fobie i do tego tez wegetarianka utralo sie tak że nikt mnie nie zmusza do jedzenia a ja nie jęcze ze nie lubie itd jak ide w gosci do osób których nie znam, grzecznie odmawiam bo nie jestem głodna i tyle. tematu nie drąże. jak do znajomych, kazdy wie i mówi jak jesteś głodna idz do lofdówki i sobie coś weź. koniec i kropka. A twój chłopak to jakiś dziwny- nie może powiedzieć mamie - ona je to i to, nie uzszczesliwiaj jej na siłe, z głodu nie umrze. A to jakiś wstyd dlaniego ze jestes taka a nie inna??? własnej matce nie powie- zrób jej to i to jak juz sie upierasz???

Gość AmyLeeLee94
nie wstyd tylko dowiedzial sie jak juz ta salatka byla zrobiona ;) to juz jej nic nie mowil. ja powiedzialam ze nie jestem glodna i tyle :) mysle ze gdy bedzie nastepne takie spotkanko to mu powiem zeby wczesnej powiedzial mamie ze nie musi specjalnie dla mnie nic szykowac. byłoby to nawet bardziej komfortowe gdyz nie powtórzyłaby sie ostatnia sytuacja.

Gość gość
nie przejmuj sie nie każdy wszystko lubi.. żarcie to nie koniec swiata

Gość gość
autorko, majonez robi sie z jajek, mozesz zawsze powiedziec, ze jako wegetarianka nie jesz takze jajek ze wzgledu na zarodek - to zupelnie rozsadne wyjasnienie i wielu wegetarian nie je jajek z tego powodu. Odpadnie ci w ten sposob przymus jedzenia znienawidzonego majonezu.