Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AmyLeeLee94

nie lubie jeść u kogoś..

Polecane posty

Gość AmyLeeLee94
jajka nie lubie i szynki tez bym nie zjadła. Boję się,że bede tam głodna,że nic dla mnie nie bedzie

Gość to nie podszywy
to juz podszyw ;) by podbic dyskusje i oburzen ciag dalszy ;)

Gość AmyLeeLee94
ryba śmierdzi mi nieboszczykiem,a mieso jakims starym zwierzeciem jajko mnie obrzydza że kura je miała w odbycie

Gość i ja podlacze sie do osob ktor
glod Ci nie zajrzal do dupy!w zyciu nie bylas glodna.w przeciwnym wypadku zarlabys co by CI dali!dziekuje. :?

Gość AmyLeeLee94
może bede wypluwac to jedzenie w woreczek?

Gość ty sie aż prosisz
zeby ci ktos do tego żarcia napluł

Gość to nie podszywy
albo cyjanku dosypal :D

Gość to nie podszywy
w sumie to sobie tak mysle, ze gdyby ta kobieta tesciowa miala do tego takie podejscie, ze postawi na stol i zryj jak lubisz albo nie zryj jak lubisz to ok, gorzej jesli jest bardziej wrazliwa i bedzie jej przykro.. bo widac ze sie chce postarac

Gość AmyLeeLee94
ja bardzo ją lubie ale jest jeszcze inny problem u nich się pali nie ruszyłabym nic z talerza jak oni by palili, mam uraz bo ojciec zawsze palił podczas jedzenia i jak byłam mała nie chciałam jesc

Gość AmyLeeLee94
przeciesz nie zwróce im uwagi u nich w domu żeby nie palili...przeszkadza mi dym

Gość to nie podszywy
jak Ci tak wszystko nie pasuje i przeszkadza to po co jezdzisz do nich

juz mi sie nie chce z tym pustakiem gadac.

Gość to nie podszywy
no, jak grochem o sciane :) ciekawe czy groch lubi?

Gość AmyLeeLee94
no to chyba dziwne nie jest ,że obrzydza mnie dym podczas posiłku nie wiem może wy lubicie jesc w takich warunkach

Gość to nie podszywy
co ty za glupoty pierdolisz, kto ma w zwyczaju palic przy stolu przy ktorym jedza ludzie... bitch please.... chyba ze ty bedziesz wybrzydzac przy stole, oni beda Ci palic i bedziecie kwita ;)

jasne ze nie lubie[ja osobiscie]jesc,gdy ktos pali przy mnie,ale reszta tych twoich fanaberii,mnie strasznie drazni,i nie chcialabym,miec z taka osoba jak Ty nic do czynienia.

Gość AmyLeeLee94
oj u nich tak jest. Też mi się to nie podoba ale co mam zrobić

Gość to nie podszywy
jestes bezczelna osoba wiec smialo mozesz im zwrocic uwage by tego nie robili ;) i tak Cie nie polubia wiec mozesz smialo gadac ;)

tylko widzisz,ja nie jestem wobec innych ludzi chamska,natomiast Ty dalas ty totalny popis chamstwa i bezczelnosci.

Gość AmyLeeLee94
jestescie wredne

hehe.naprawde?a Ty to nie? :D

Gość nie czytałam całego tematu
autorka jest popierdolona:D bezczelna, niewychowana, rozpieszczona gówniara. Jakbyś szmato nie miała co do ryja włożyć i trochę by cię przegłodziło to byś wszystko wpierdoliła. Rozumiem, że nie każdy może lubić wszystko, ale ty chyba nie lubisz niczego. Żal mi cię, bo zgrywasz damusię, paniusię i chuj wie kogo jeszcze. A żeby ci głód w dupę zajrzał, miernoto jebana.

nie czytałam całego tematu popieram!!! :D

Gość ty sie aż prosisz
beszczelna smarkula , jak jej zwóciłam uwage ze rodzice wychowac nie potrafili to na mnie wydarła jape ze jak to ? to teraz niech wpierdala ten majonez i ryczy jak nie potrafiła teściowej jasno i wyraznie powiedziec - jestem popierdolona , brzydze się waszego domu , nie zapraszajcie mnie !

Gość wirtarkazdachu
Autorko, nie przejmuj sie. kazdy ma jakis styl zywienia. Nie mozna nikogo przymuszac do jedzenia potraw , ktorych nigdy nie je. Ludzie jedza rozne smiecie pelne chemii, Ty nie musisz :-)

Gość 183712983721
Czytam to i sie dziwię, jak duzo jest tepych ludzi. U autorki jest to fobia z nerwica natręctw byc moze, znam dziewczynę z fobią co np. ma straszne problemy jak ma wyjsc z domu bo się boi ludzi (agorafobia), a że sie wychowała w dosc prostym towarzystwie- podobnie jak wiekszosc ludzi na tym forum, wszyscy zamiast ją rozumiec- nabijają się z niej, bo co to za problem wyjsc z domu. LOL Smiech mnie tez ogarnia jak niektórzy nie widza w ogóle róznic między nielubieniem czegos, a stanem który ma autorka- że zwraca wszystko czego się brzydzi, a w zasadzie- nie jest w stanie wziąc do ust. Jak mozna byc tak tępym, zeby komus z fobią pisac, że to zaden problem zrobic to a to... ZAden kurwa, dla zdrowego...

Gość no wiec wiele osob pisalo tu z
e auitorka zdrowa nie jest.anyway,powinna udac sie do specjalisty.dziekuje dobranoc.

Gość no wiec wiele osob pisalo tu z
autorka mialo byc

Gość upupupup
183712983721 popieram!!! /pokusze sie o stwierdzenie,ze te wszelkie wegetarianizmy,i inne pie**oly,biora sie z bogactwa i rozpieszczenia.bo kto slyszal o biednej osobie ktora jest wegetarianinem...?tylko bogacza stac na takie wymysly zywieniowe./ wegetarianizm to nie są pierdoły ani niewiadomo jakie wymysły. I jesteś w błędzie,bo ja jestem z raczej biednej rodziny a wegetarianką zostałam.Po prostu żal mi zwierząt a że mam wybór nie jeść mięsa to nie jem.To nic strasznego i nie problem jeść inne rzeczy,nie wymyślam potraw z kosmosu po prostu nie jem mięsa.Jakby ktoś miał z tym problem to raczej z nim jest coś nie tak a nie ze mną,bo co mu to przeszkadza? Na grillach zjem chleb z ketchupem a jak ktoś sie tym przerazi to chuj z tym :D Nie będe taka jak wszyscy żeby przypadkiem ktośnie miał problemu.Jasne że jakbym nie miała wyboru to bym to mięso jadła ale wybór mam. A skoro tak chcecie by autorka była głodna i musiała zjeść ze śmietnika to sami sobie źle życzycie bo nieżyczliwość dla innych wraca.I jesteście hipokrytami bo na pewno jest coś czego nie lubicie,raczej każdy coś takiego ma i też gdybyście byli bardzo głodni zjedlibyście spleśniały chleb ze śmietnika ale do cholery nie będe jadła czegoś czego nie lubie albo spleśniałego jak mam inny wybór! I wy też tego nie zrobicie więc o co wam chodzi? Wychodzi z Was prostactwo chamstwo i ograniczenie,z Was moi drodzy nie z autorki.Plujecie jadem i wyzywacie ją od szmat,ja sie zastanawiam kto was wychowywał :O Może jesteście tacy agresywni przez nadmiar mięsa :D jakby ktoś miał do mnie przyjść i chciał mięso,bo nic innego nie jada to pomijając że to zdałoby mi sie dziwne,że on nie je warzyw,owoców, to na pewno nie ugotowałabym specjalnie dla tego kogoś mięsa,bo niby dlaczego miałabym to robić skoro nawet nie mam potrzeby tego umieć,raczej zamówiłabym coś z restauracji,chociaż nie wydaje mi sie że bym na takiego kogoś trafiła...co nie zjadłby pierogów ruskich bo muszą być z mięsem bo inaczej nie zje ? :D A autorka raczej nie powinna sie nazywać wegetarianką bo to bardziej ideologiczne,skoro nie je mięsa bo sie go brzydzi to jest jaroszką ;) Ja mięso uwielbiam ale nie jem bo potem mam wyrzuty sumienia i myśle o tym jak cierpiało zabite zwierzę.. także dajcie spokój z tym głupim prostactwem bo to wy zachowujecie sie jak gówniarze,wyzywacie kogoś i napinacie sie w necie,w dodatku całą chmarą atakujecie i z wielkimi emocjami popieracie wam podobnych ćwoków :D a autorka chamska nie była,normalnie zapytała sie co robić by nie urazić 'teściowej',to przecież nie jej wina że czegoś nie lubi,nie wybrała tego świadomie.Gdyby była księzniczką miałaby w dupie co teściowa poczuje i powiedzialaby że nie zje tego i tego bo nie lubi,a ona po to założyła ten topik bo chciała jakoś temu zaradzić,tak by jednocześnie nikogo nie urazić ale też żeby nie musiała sie do niczego zmuszać!! Mam nadzieje autorko że na kolacji wszystko poszło dobrze,nie przejmuj sie tą zawistną dziczą :) O ile Ty masz jakieś natręctwo o tyle oni są chamami,nie szanują inności i wychodzą z siebie by komuś dokopać..bo nie lubi majonezu i mięsa to jakaś szmata,kto w ogóle chce z nią być,niech idzie sie utopić..sami sie kuźwa utopcie,kto chce sie zadawać z takim buractwem :P

Gość AmyLeeLee94
już po spotkaniu:) było bardzo milo i sympatycznie a ja nie byłam jedyna osoba ktora salatki nie sprobowala :) zjadłam za to inna potrawe jaka zaserwowala Pani domu :)Rodzice mojego chlopaka nie zmienili o mnie zdania dalej traktowali mnie z ogromna uprzejmoscia i nikt nie robił mi wyrzutów:) takze bardzo dziekuje jeszcze raz tym osobom ktore zechciały mnie wesprzec :) ps. mam nadzieje ze te pare osob dobrze bawiło sie podszywajac sie pode mnie :) widocznie cały dzien spedzacie w domu gdyz nie macie znajomych i musieliscie zabic jakos nude ;)) mniemam ze moj klopot sprawil ze zaznaliscie choć odrobinę rozrywki :P Pozdrawiam !