Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karzeł 176 cm

Kobiety zwracają uwage tylko na wzrost.

Polecane posty

Gość Apasz24
Nie wkładaj mi swoich ust w moje słowa :D

Gość ygiugiuggyyug
To wyjdz z domu to zobaczysz czy kazda woli wysokiego brzydala :D Bo moim zdaniem jest odwrotnie.

Gość Apasz24
Mówię Ci niziołek walnij sobie ze dwie serki pod "rękaw" i idź na juwenalia :), coś Ci się na pewno trafi

ygiugiuggyyug - nie musiałaś pisać, przeciez wiem jak jest. na ulicach niskich sparowanych nie widać, za to pełno ryśków pomykających z fajnymi panienkami

Gość ygiugiuggyyug
ee glupoty gadasz

Gość Apasz24
Pierdolisz :)... jak będziesz stał i się gapił to tak. Ja wczoraj się wybawiłem, nie ma to jak potańczyć na trawie z pannami :D. Tyle, ze buty prawie do wyjebania po takich ekscesach, musisz mieć wywalone na wszystko, rób to na co masz ochotę i będzie git. Chcesz potańczyć, poderwać pannę to to zrób, chcesz sie ujebać jak świnia masz do tego prawo :). Pierdol wszystko, rób co chcesz i z kim chcesz

Gość Apasz24
Nie no chłopak ma trochę racji, panna zwróci uwagę najpierw na wyższego ale to dopiero w gadce wychodzi co i jak. Wygląd przyciąga, charakter zatrzymuje. Więc po prostu niziołek ma gorszy start ale nie beznadziejny:)

Gość argiiiii
nie reagujcie na to.. nie widzicie ze on specjalnie piusze wszystko negatywnie zebyscie go pociszali i mu zaprzeczali? co za głupia zabawa;/

Gość Apasz24
Do you like this game ?:D hehe Ty jesteś po prostu nieśmiały i tyle ... pomyśl, że mógłbyś urodzić się z trzema nogami albo być chory na judaizm :D

Gość Apasz24
Ale to jest zabawne, wiec po chuj mam rezygnować z tego ?:) Lepsze to niż te panny pierdolące ciągle o tym "Zadzwoni do mnie czy nie zadzwoni" ...Tutaj chłopak sam siebie niszczy, co jest nota bene ciekawym zjawiskiem psychologicznym :)

argiiiii -chuja pocieszali, chcę tylko przeczyć kłamstwom Apasz - chuja nieśmiały, po prostu niski, więc i tak jestem z góry skreślony. W gacie byś się kozaku sfajdał, jakbyś miał miesiąc pożyć w niskim ciele.

Gość lilianna84
A nizołek dalej się dręczy? Nizołku! daj spokój! 190cm, to nie wszystko! wolałabym się dowiedzieć jakie masz poglądy polityczne i spojrzenie an syutację na Węgrzech :D

Gość Apasz24
No ale facet przecież mam niskich kumpli i jakoś w gacie nie srają, żyją sobie normalnie, mają dupy, ruchają wiec o co kaman :)

Gość Apasz24
lilianna84 takie pytania to do Jarka K. , w sumie tez kawał chłopa :D a jaki waleczny hehe

Gość lilianna84
A co? nizołek tak ma dużo do powiedzenia w kwestii wzrostu to i pewnie na węgierskiej polityce się zna!

Gość Apasz24
Nie mam :), poważnie piszę, kumpel 170-kilka centymetrów hajta się za rok, dawał radę na boisku gdy graliśmy w streetball, wpierdol też nie za łatwo byłoby mu spuścić wiec wiem co piszę

Gość Apasz24
No niestety stary ale ja tez 10/10 mieć raczej nie będę, moja liga to 8,9/10 i się z tym pogodziłem, wyluzuj i pogódź się też ze swoim losem :)

Gość argiiiii
niektore rzeczy trzeba samemu przemyslec...;) Myslisz ze nie wiem jak sie czujesz? Sama jestem niska w dodatku chuda. Zawsze odkad pamietam rowiesnicy gardzili mna bo wygladałam inaczej niz oni stalam sie szara myszka pelna kompleksów myslaca o tym ze nie dorównam nikomu. Mimo tego iz niktore osoiby mówiły mi ze wzrost nie ma znaczenia i ze mam cos w sobie to ja zachowywałam sie przy takich opiniach jak głucha zupełnie osoba. Te op[ninie nie dawały mi satysfakcji...bo wiedzialam ze nienie zmienia stanu rzeczy i od nich nie urosne. Zaczelam pracowac wiecej nad soba i nie dawałam za wygrana. Teraz mam 22lata co prawda wzrost ten sam ale uprawiam duzo sportów wyrobiłam sobie piekna sylwetke od kiedy wyzbyłam sie kompleksów zdopbylam znajomych i nie ma dnia kiedy pomysle o wzroscie.

Gość Apasz24
1/10 to już trąca transwestytą :D

Gość argiiiii
siedz dalej w tych kompleksach chdz z opuszczona głowa... to napewno bedziesz "wyzszy"...

Gość porabany stanczyk
zmienil nick i mysli, ze nikt go nie rozpozna:D

argiiiii - jak wyjdę z kompleksów i będę chodził z podniesioną, to także mojego wzrostu nie poprawię Apasz - eee nie przesadzaj. Dla niskiego to i tak rarytas

Gość argiiiii
szkoda gadac mam nadzieje ze nikt Cie nie bedzie pocieszał...idz lepiej do psychologa