Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karzeł 176 cm

Kobiety zwracają uwage tylko na wzrost.

Polecane posty

ygiugiuggyyug - i co widzisz. Bo ja wysokich sparowanych, nawet jak są Ryśkami. Większosc facetów to żadne adonisy przecież, ale jak są wysocy to mają partnerki

Gość argiiiii
bardzo ciekawe statystyki tylko ciekawi mnie dlaczego jaki związek ma wzrost z ryzykiem zachorowania na nowotwory?????

Gość ygiugiuggyyug
no widzisz ja mam spostrzezenia odmienne od twoich o 180 stopni dokladnie

pierdolisz na tych wszystkich tematach takie brednie jakbys slabego towary przycpal w piwnicy. cos ci sie kurwa objawilo ale sam nie wiesz kmiocie co. Srasz tymi glupotami jak rzadka kupa po oleju lnianym. Moze wytlumacz to tym laskom ktore zawsze dawaly dupy kumplom po 17pare cm , moze przyjedziesz tepaku i sam zobaczysz na wlasne oczy z jakimi chpdza, nawet teraz. Zapraszam, akademia medyczna Wroclaw, mikulicza radeckiego 2 , dziekanat. Zobaczysz kurwa tepy debilu z jakimi "wysokimi " chodza

Gość argiiiii
beznadziejna ta wasza dyskusja wzrost nie ma prawie znaczenia jak facet jest zniewiesciały lub ma problemy to nie przyciagnie zadnej dziewczyny proste...

i zobaczę kurwa jankesa, który ma wszelkie możliwości, żeby przelecieć laski tych wszystkich kurdupli, ale ma tak miękkiego chuja, że woli pisać brednie na kafe:D

argiiiii - jak jest zniewieściały, to baby mieć nie będzie - masz przykład jankesa. Ale wzrost ma znaczenie, bo jak jest niski to też nic nie ugra.

Gość lilianna84
ale z was zalosne dupki,nic dziwnego ze nie macie kobiety.

Przyjedz , mowie powaznie, przekonasz sie wreszcie na wlasne oczy z jakimi LADNE dupy chodza. Skonczysz pierdolic te glupoty.

Gość argiiiii
znam chłoapka ktory jest niższy od dziewczyny i ma 167 wzrostu a laski o niego same sie ubiegaja. Wcale piekny nie jest. Coś w tym jest jak facet ma ponizej 170 wzrostu to na pierwszy rzut oka moze nie bedzie wpadał kobiecie w oko. Znam to po sobie sama jestem niska i mam niskich rodziców i mam awersje do takich facetów pociągaja mnie mężczyzni o średnim wzroscie. Ale często jak poznawałam tych wyższych facetów powyżej 180 wzrostu niestety natrafiałam na samych niedorajdów. Nie chce tu nikogo obrazac chyba poprostu maiłąm niefarta. Wiec wzrost nie ma raczej nic na rzeczy.

argiiiii - wzrost ma dużo do rzeczy, jak sama piszesz. masz awersję do niskich, a do wysokich tylko niefarta. jak się trafi niski to go odrzucisz, jak wysoki to dasz mu szansę zobaczyć jaki jest.

Gość argiiiii
JAk bedziecie uwidaczniac własne kompleksy krytykujac wyzszych facetów to napewno żadna laska na was nie spojzy...

Gość ygiugiuggyyug
ygiugiuggyyug - odpowiedz sobie na pytanie - więcej ogólnie jest przystojnych czy Ryśków? tzn?

Gość argiiiii
To ejst tylko moje zdanie mój własy gust a moje znajome maja nizszych facetów. To nie jest reguła.

argiiiii - to jest gust każdej kobiety. i tak na nas nie spojrzą, bo jesteśmy za niscy. ygiugiuggyyug - przecież to proste pytanie. piszesz, że się rozglądasz : większość facetów zakwalifikujesz do przystojnych czy do ryśków? o twarz chodzi.

Gość ygiugiuggyyug
no wlasnie niestety do ryskow

Gość argiiiii
Skoro tak myslisz to idz na ksiedza;)

Gość ygiugiuggyyug
naprawde myslisz ze wolalabym beznadziejnego z wygladu tylko dlatego ze jest wyzszy od przystojnego? Co za głupoty :D

ygiugiuggyyug - no widzisz! i co? wszyscy oni samotni? Tylko garstka przystojnych ma partnerki? Ryśki tez, bo ich jest większość i nie można tak wybrzydzać. Jak mają wzrost to się ich mimo ryśkowej urody bierze. Bo to wzrost decyduje w pierwszej kolejności

Gość ygiugiuggyyug
moze dla Ciebie :D dla mnie twarz na 1 miejscu i to co soba reprezentuje.

Gość ygiugiuggyyug
no np zdecydowanie bardziej wolalabym jakiegos przystojnego z meska twarza i fajnymi rysami ok 173-176 niz jakiegos dziwaka 180-190, jakiegos chuderlawego, albo brzydkiego. Jednego takiego znam ,ma twarz jak kura i wszyscy sie z niego smieja :D

Gość ygiugiuggyyug
ygiugiuggyyug - ale jakoś spotykasz się tylko z wysokimi, mam rację? Gdzie tak napisalam? Nie przypominam sobie. Nie wkladaj mi w usta czegos czego nie powiedzialam.