Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karzeł 176 cm

Kobiety zwracają uwage tylko na wzrost.

Polecane posty

Gość etewhwjh
Zgadza sie

Gość lilianna84
Frodo: niski wzrost to nie defekt. Jeśli sam masz takie do tego podejście, to nie próbuj przekonać do tego całego świata. Niechęć do siebie zawsze objawia się niechęcieądo całej reszty. Założę sie, że tacy jak ty użalają się nad sobą, zastanwiając się dlaczego natura ich tak skrzywdziła. Jak masz 175 cm a więcej oleju w głowie niż ten 190, to ta co trzeba się Tobą zainrteresuje. Po co Ci wielka żyrafa w związku, skoro nie ma nic do powiedzenia?

Gość MOGE COS WTRACIC?!
sranie w banie, wzrost nie zalezy od czasow, tylko od genow, wtedy bylo tyle samo dryblasow co i teraz. czy uwazasz ze jak mam 1,60, to mam zamknac sie w domu i z niego nie wychodzic bo nawet jak znajde faceta, to on mnie kopnie w doope dla wyzszej?

Gość AgaZMiasta
I dobrze.

Gość etewhwjh
MOGE COS WTRACIC?! Ależ Ty masz dobry wzrost. Tu chodzi o wzrost faceta.........................

lilianna84 - nie wiem po co żyrafa. Sama sobie odpowiedz : z iloma żyrafami się spotykałaś, a z iloma niskimi? Niski wzrost to defekt, żadna nie chce takiego, który jest nim obdarzony. Taki fakt.

Gość AgaZMiasta
Bo niski facet ma gorsze geny, musi nadrabiać charakterem, poczuciem humoru i takie tam.

Gość lilianna84
Frodo: szkoda mi Ciebie, bo sam się katujesz. Może będę banalna, ale ludzie naprawdę mają ważniejsze problemy niż to ile cm mierzą. Sama znam bardzo dobrze parę, która jest ze sobą od 15 lat, ona ma 180cm, on 168. I uwierz mi: to on nosi spodnie w tym związku

Gość etewhwjh
Więc skończcie pieprzyć, że u faceta wzrost się nie liczy. Przy wyższym facecie lepiej się czujecie a co najważniejsze wyglądacie.

Gość etewhwjh
Też mogę sobie pisać, że znam 999 takich par a tak naprawdę nie znam...

Gość AgaZMiasta
Jeszcze przy wyższym facecie czujemy bezpieczniejsze.

Gość lilianna84
Szkoda mi już energii na ten wątek. Tu trzeba psychologa. jesli uważasz, ze Twoją jedyną wartością jest wzrost i to jedyna rzecz, która jest w stanie przyciągnąć jakąkolwiek dziewoję, to znaczy, ze tu kafetria nie pomoże

Gość MOGE COS WTRACIC?!
AgaZMiasta Bo niski facet ma gorsze geny, musi nadrabiać charakterem, poczuciem humoru i takie tam. :D no przykro mi ale ja mimo niskiego wzrostu swoje geny bede dalej przekazywala, bo sa zajebiste :D nawet z niskim facetem, ale kryterium - charakter chociaz w jednej dziesiatej taki jak mojego ojca i bedzie dobrze

Gość lilianna84
Nie będę próbowała Cie przekonywać tylko po to, żebyś miał lepszy humor

Gość etewhwjh
Olała by.

Gość etewhwjh
No a jak.........

Gość lilianna84
nizołek: a od ilu cm zaczyna się dryblas, a do ilu to tylko kurdupel?

Gość lilianna84
Ok. A u kobiety?

Gość etewhwjh
U kobiety bez znaczenia.

Gość AgaZMiasta
Facet ma być wyższy i tyle. Umawiać się z niższymi albo o tym samym wzroście - porażka.

Gość MOGE COS WTRACIC?!
:D jesli juz chcesz wiedziec to ostatnio wzdycham do faceta 1,74 :D oj, ludzie, was nie przekona nikt, nie ma co probowac i tracic energii :D mam kolezanke, ktora mogla miec kazdego - moze cm czy 2 wyzsza ode mnie, inteligentna, ladna, szczupla, mloda, mogla miec i takiego co mialby 1,90. a ona zwiazala sie ze szczuplutkim, miizernej postury facetem, wzrostu moze 1,75=6, nie wiecej, chociaz smiem watpic ze nawet tyle nie bylo. ale facet z podobnym charakterem do mojego ojca, wierzcie lub nie, ale poznalam go troche i potwierdzam. tacy faceci pociagaja kobiety