Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karzeł 176 cm

Kobiety zwracają uwage tylko na wzrost.

Polecane posty

Gość O_o 2525
Już pisałam, że mam. Wysokiego zostawiłam, bo okazał się niegodzien (wywali go ze szkoły pół roku przed maturą, po co być z kimś tak nieodpowiedzialnym?), kręciło się w okół mnie 3 wysokich (podczas 5 lat związku z tym niskim), jeden nawet był po prawie i jakoś tego mojego dla niego nie rzuciłam.

Gość O_o 2525
Nie o Kubicy :D

Gość O_o 2525
Tak w marzeniach :) Oczywiście, jak mógłbyś pomyśleć inaczej :) weź się ogarnij, bo już mi się Ciebie zaczyna robić żal-oczywiście z powodu Twojej głupoty i jakiś wyimaginowanych problemów.

Gość Apasz24
Brawo dla tego pana :D:D:D:D:D:D:D szowinista roku :)

Gość O_o 2525
Uuu ostro... Kończę z Tobą dyskusję, bo widzę, że i tak nie warto. Poza tym kultura osobista wymaga, aby grzecznie odzywać się do innych.

Gość MOGE COS WTRACIC?!
tak na marginesie, bo idiotom nie przegada. moj tata ma 1,73 cm wzrostu i nigdy, powtarzam NIGDY nie mial kompleksow i to nie tylko jego gadanie ale szczera prawda, bo go znam. nie ma zadnych kompleksow nawet przy facetach duzo wyzszych. jest przystojny z twarzy (a ja jestem do niego podobna :classic_cool:) i nigdy na powodzenie nie narzekal, podobal sie nawet moim kolezankom. jest swietnym tancerzem np, kazda chce z nim tanczyc na roznych imprezach, weselach, dancingach. i huj ze wzrostem, najlepszy ma charakter. jest uparty, ambitny, cholernie pewny siebie, ma 2 firmy i wy w czasach kryzysu lezycie i kwiczycie a on dziala i niezle sobie radzi, chociaz jak kazdy ma przez kryzysy problemy, ale on nigdy sie nie poddaje. w wojsku mimo niskiego wzrostu maszerowal na przedzie, a za nim faceci po 1,90. a wiecie czemu? bo liczy sie CHARAKTER. i to przez ten charakter i podejscie do zycia mniemam ze podoba sie kobietom. i przez charakter a nie wzrost doszedl do tego do czego doszedl, ozenil sie z kobieta, za ktora wielu wysokich sie uganialo i ma teraz taka piekna i madra corke :classic_cool: i takiego wlasnie faceta chce, silnego, ambitnego, nigdy sie nie poddajacego, pokonujacego trudnosci....i moze miec nawet 1,70, wazne zeby mial meska aparycje i MESKI CHARAKTER.

Gość lilianna84
"Kobiety zwracają uwage tylko na wzrost." - zwracają, ale to nieprawda, ze tylko. tak już mamy zakodowane, że wysokie osoby są atrakcyjniejsze niż te niższe. Sama jestem niska i uważam, że wysokie kobiety i wysocy mężczyźni są osobami bardziej atrakcyjnymi od tych niskich. Dlaczego tylko wysokie mog być modelkami? przeciez to podstawowe kryterium. Szanowny autor niech się nie martwi. Niscy mają często więcej charakteru :)

Gość etewhwjh
lilianna84 I właśnie chodzi o to przez cały ten temat...

MOGE COS WTRACIC?! - mój tata ma 169 i też miał powodzenie. Twój tata chyba nie ma 20 lat, dziś konkurencja jest znacznie wyższa. jakby dziś startował, nic by nie ugrał. O_o 2525 - Bo zrozum, że to wkurza, jak ktoś, kto nie może mieć pojęcia, mówi Ci, że coś co waży na całym Twoim zyciu jest wyimaginowanym problemem.

Gość MOGE COS WTRACIC?!
a ty frodo niziolku chocbys mial i 3 metry to bym na ciebie nawet nie splunela ani noga nie dotknela. sama mam 1,60 ale kocham i akceptuje swoj wzrost i widze same jego zalety. a ty jestes gownem a nie facetem. dziekuje za uwage

Gość etewhwjh
frodo zgadza się.

MOGĘ- swój wzrost akceptujesz, bo jesteś kobietą. Płeć przeciwna nie traktuje Cię z tego tytułu jak gówno. A z tymi deklaracjami, że mogłabyś mieć niskiego byle był taki srai owaki, to trochę poczekaj

Gość etewhwjh
MOGE COS WTRACIC?! Tu chodzi o wzrost faceta, a Ty mając 1,6 m wolałabyś faceta co ma 180cm.

a ty frodo niziolku chocbys mial i 3 metry to bym na ciebie nawet nie splunela ani noga nie dotknela Ale 90% dziewczyn zabijałoby się o moje względy:P

Gość MOGE COS WTRACIC?!
nie, ma 45 lat, wyglada na 40, dba o siebie i o swoj ubior, kobietom dalej sie podoba, a charakter ma niezmiennie zajebisty i takiego jak ty pokonalby jednym slowem, chociaz nie, osoba z twoim charakterem nie zainteresowalby sie nawet przez pol sekundy ktos tam pierdoli ze wysocy ludzie sa atrakcyjniejsi :D otoz, atrakcyjnosc nie zalezy od wzrostu :D u facetow moze w 5 procentach a u kobiet w 0 %.

Gość lilianna84
Nizołek frodo czy jak mu tam. Widze kompleksy głębszej natury

Gość Ewka_z_forum22
A ja zawsze wolałam być z facetem co ma więcej niż 180 cm... przy niższym czuję się jakoś dziwnie. Przy wysokim facecie fajnie się wygląda.

Gość MOGE COS WTRACIC?!
gdyby facet mial taki charakter jak opisalam, a znam osobiscie takiego faceta jakim jest moj ojciec to moglby i miec 1,65, bo nastepna zaleta osob z takim charakterem jest poczucie honoru i taki na pewno by mnie nie zdradzil.

Gość MOGE COS WTRACIC?!
frodo the niziołek a ty frodo niziolku chocbys mial i 3 metry to bym na ciebie nawet nie splunela ani noga nie dotknela Ale 90% dziewczyn zabijałoby się o moje względy z takim charakterem jaki masz?:D ani jedna by cie nie chciala

MOGE COS WTRACIC?! - jasne, że by nie zdradził, bo żadna by takiego nie chciała. Piszesz "jakby" "toby" to tylko przypuszczenia. Poczekaj aż takiego poznasz. A potem poznasz wysokiego z tymi cechami...

Gość AgaZMiasta
Przeczytałam parę stronek i uważam, że frodo i samotnikX są jacyś nienormalni. Oby żadna was nie zechciała... zjeby.

Gość MOGE COS WTRACIC?!
chyba go tu zaraz zawolam i pokaze twoje wypowiedzi, opluje monitor ze smiechu :D jak mial 20 lat, to mial narzeczona i ciezko pracowal na rozkrecenie biznesu a ty siedzisz na kafe i uzalasz sie nad soba

Gość MOGE COS WTRACIC?!
kurwa, pisze ci idioto, ze moj ojciec MA powodzenie i sa to fakty. a wiesz dlaczego? bo bije od niego pewnosc siebie. ale ty tego nie zrozumiesz, bo ty nie masz charakteru, ty nic nie masz, ani wzrostu, ani rozumu, ani inteligencji ani ambicji, jestes zerem, komplentnym zerem.

MOGE COS WTRACIC?! Nie " jak miał 20 lat" tylko "jakby TERAZ miał 20 lat" Wtedy nie było tylu dryblasów, standardy były niższe i mógł poderwać Twoją mamę. Gdyby dziś mieli po 20 lat i się poznali, kopnęłaby go w dupę, że by na Madagaskar doleciał