Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnablondi

Czy któraś wyszła za mąż poniżej 20stki?

Polecane posty

Gość glupiaaaaaa
w tym wieku to sie uczy a nie zakłada rodzinę, średniowiecze już dawno minęło

Gość zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezz
i czy z perspektywy czasu ( mam na mysli co najmniej 10 lat) nie zaluja, sa super para i takie tam...

Gość olga.w
Ja co prawda nie ponizej bo mialam rowno. 20 lat I 4 mies w tej chwili mam. 34 tego samego meza I nie zaluje. Urodzilam pierwsze dziecko majac 26 lat.wczesniej nie planowalismy.

Gość lakaoooa
żąłujmą, ale to już jest za późno, wtedy z gromadką dzieci co ma robić, klepie biedę

Gość olga.w
Pisze z telefonu ale chyba da sie przeczytac

Gość ndlalw
wariactwo :O a gdzie mlodosc,szalenstwo,korzystanie z zycia?zakladac sobie petle w tak mlodym wieku na szyje?:O nigdy

Gość lakaoooa
a co się dziwisz, jak brzydula i do tego pochodząca z biednej rodziny, bo rodzice umieli tylko ją i inne rodzeństwo zrobić i jak się złapie głupiego chłopa to w wieku 17 lat ijuż chce brać ślub

Gość junn
koleżankę z powodu ciąży zmusili do ślubu. cóż małżeństwo rozpadło się i każde poszło w inną stronę.

Gość olga.w
No my szalelismy razem ale I osobno.zwiedzilismy troche swiata razem .pewnie gdyby pojawilo Sie dziecko nie bylo by tego .

18 lat- ślub. Rok później- pierwsze dziecko. w wieku 24 lat, pod koniec studiów- drugie. Podsumowanie: jestem w życiu bardzo szczęśliwą osobą... a do tego teraz, mając 28 lat, mam dzieci "odchowane" i dalej świat stoi przede mną otworem. A z drugiej strony ciągle mam siłę i pomysły, by towarzyszyć moim dzieciom w ich zwariowanym rozwoju!

I żeby nie było: mąż ciągle ten sam, oboje zakochani i pojawia się powoli pomysł kolejnego dziecka. Mieszkamy w dużym mieście, oboje wykształceni, z tzw dobrych domów. Po prostu oboje byliśmy i jesteśmy dojrzali i odpowiedzialni a miłość traktujemy nie jak puste słowo

Gość glupota bez rozumuu
te starsze owszem masz odchowane, a brałaś pod uwagę te co są jeszcze "nie zrobione" i, ze do 50 laty możesz drużynę piłkarską narodzić. A do tej co jej koleżankę zmusili do slubi, to i do rozkładania nóg też ją zmusili

Gość junn
ja tam nie wnikam czy ktoś ją zmuszał do jak mówisz rozkładania nóg ale warto zastanowić się czy dziecko jest dobrym powodem do brania ślubu. A bo to mało takich ślubów na zasadzie "bo co ludzie powiedzą"?

Gość tepaki do naukiiiii
się najpierw doucza na temat antykoncepcji a później rozkłada nogi a nie odwrotnie, no ale jak ktoś tępak, no to jest dziecko, także dla mnie te wpadki to mają kobiety tępe, nieuki, idiotki itp.

czyli są takie ja :) Ja jestem po ślubie 10 lat, mamy jedno 3 letnie dziecko. Slub nie był z powodu wpadki czy przymusu rodziny tylko z miłości :) szaleliśmy razem. Ciągle razem, nie żałujemy, chcemy spędzić razem całe życie, nie wszystkie dni są różowe, ale kryzys już za nami :)

Dziecko było świadomą decyzją. Do tego pojawiło się rok po ślubie! A dzieci "nie narobimy", bo powodem naszych poglądów nie jest wiara chrześcijańska (czyt. stosujemy antykoncepcje) :D

nasze się urodziło 7 lat po ślubie, bo wcześniej nie planowaliśmy, też się umiemy zabezpieczyć;)

Gość tratata2525
Ja miałam 19lat jak ślub,planowany rok szybciej