Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny jest ten świat.........

Czemu kobiety mają takie wielkie wymagania?

Polecane posty

fiku mikuuu "na marginesie jestem typem karierowiczki" Karierowiczki? Ty? Chyba czekasz przed monitorem na wakat w Redakcji Kafeterii. :D

"ja nei słucham RM tylko zetkę" zeta nie słucham bo za dużo pierdolą i gadają "A Ty?" Maxxxx i Rmffm

dobra, ja spadam spać bo mi się odechciało czytać wasze wypowiedzi :O

"Fiku mikuuu, prezentujesz niebywale niski poziom dyskusji" ooooo, dla was każdy kto nie powtarza tych feministycznych, postępackich bzdur sprzecznych ze zdrowym rozsądkiem i logiką "prezentuje niebywale niski poziom dyskusji". no i oczywiście zaraz pojawiają się "argumenty" postaci "jakiego radia słuchasz" albo "jarosław polskę zbaw". tylko na tyle was stać. każde aspiruje do miana "nowoczesnej elity" a jedno głupsze od drugiego.

off - nie, dla "nas" każdy kto ubliża (niekoniecznie przeklinając) i na siłę narzuca swój punkt widzenia prezentuje niski poziom dyskusji. Twoja racja jest najtwojsza i twojsza niż mojsza...co to za dyskusja?

Fiku mikuuu, jakbyś nie zauważyła to już dawno 'nie dyskutujemy na temat' i to głównie przez ciebie, bo robisz off-top na temat naturalności, kobiecości i rodzicielstwa. Ponadto muszę stwierdzić, że twoje zdanie na ten temat i twoich przyszłych dzieci (sic!) absolutnie nikogo nie interesuje.

Bielyje to konczmy temat, ja napisałam swoje zdanie a zostałam obrazona, to i odpisałam, nastepnei usunieto moje łagodne wpisy, co mnei zirytowalo bo albo dyskutujemy merytorycznie albo wcale

!offerma, a co ona sobą reprezentuje? Nawet nie wiem o co jej chodzi, chce dzieci to niech sobie rodzi, nawet miotami, przecież nikt jej nie zabrania, ale co ja poradzę, że ma zbyt wąskie horyzonty, żeby zrozumieć, że ktoś tych dzieci nie chce mieć?

"Troche uogolniasz i niepotrzebnie ideologizujesz ten watek" a konkretnie to co masz na myśli? jak mi tu paniusia bajdurzy że to że ona nie chce mieć dzieci "nie ma nic wspólnego z mediami" skoro to właśnie postępackie media od lat wmawiają ludziom że bycie "kurą domową" to dla kobiety uwłaczające i powinna robić karierę a nie "siedzieć w pieluchach". i ona dokładnie taki punkt widzenia prezentuje. żałosne to jest. za dużo nasza koleżanka rozumu nie ma więc słucha tych pierdół nawet nie zauważając jak bardzo są one bez sensu.

off - po pierwsze, dziękuje za ewoluowanie mnie z babochłopa do paniusi. Po drugie - nie, nie ma to nic wspólnego z mediami, ale na ten temat rozwodzić się na forum nie będę :)

"ale co ja poradzę, że ma zbyt wąskie horyzonty, żeby zrozumieć, że ktoś tych dzieci nie chce mieć? " to ty masz wąskie horyzonty, nie oszukujmy się. jesteś urobioną przez propagandę kretynką której wmówiono że własne dzieci są mniej ważne i mniej ambitne niż jakaś idiotyczna "kariera". taka jest prawda ale trudno ci się z tą prawdą pogodzić, fiku miku ma rację. zresztą twój polityczny wybór z ostatnich wyborów świadczy co nieco o twoim intelekcie. jakby ci małpę podsunęli i pokazali w telewizji że popieranie małp jest 'nowoczesne' to też byś na nią zagłosowała.

"nie ma to nic wspólnego z mediami" a skąd się w tobie urodził taki pomysł, jeżeli można wiedzieć?

offerma - co ma na celu obrażanie intelektu rozmówcy? Czy ma to jakiś związek z twoja teorią, że jak my będziemy głupsze, to ty zmądrzejesz?

jak już mówiłam - nie będę się na ten temat rozwodzić, ale wolę odpuścić sobie macierzyństwo do spokoju umysłu :)

"a konkretnie to co masz na myśli? jak mi tu paniusia bajdurzy że to że ona nie chce mieć dzieci "nie ma nic wspólnego z mediami" skoro to właśnie postępackie media od lat wmawiają ludziom że bycie "kurą domową" to dla kobiety uwłaczające i powinna robić karierę a nie "siedzieć w pieluchach". i ona dokładnie taki punkt widzenia prezentuje. żałosne to jest. za dużo nasza koleżanka rozumu nie ma więc słucha tych pierdół nawet nie zauważając jak bardzo są one bez sensu." No dobrze, ale trzeba miec do tego dystans. Jedne kobiety wybieraja taki model rodziny, a inne taki i trzeba to uszanowac. Zeby cie pocieszyc, to powiem, ze z mojej obserwacji wynika ze jednak wiekszosc wybiera ten tradycyjny. Ale to nie jest powod, zeby tu sie obrzucac jakimis politycznymi obelgami. Tonujmy jednak emocje. Aha i dla Twojej wiadomosci: jestem konserwatywnym tradycjonalista, pisowcem w "najgorszym" wydaniu (w rozumieniu lewicy:)), ale mysle, ze jednak trzeba umiec z glowa oddzielac polityke od zycia. A ten watek byl o wymaganiach kobiet wobec facetow.

"nie będę się na ten temat rozwodzić" no więc właśnie. wy obie jesteście identyczne jak te idiotki z którymi zabawił się simon mole. zero rozsądki, logiki i jakiegokolwiek samodzielnego myślenia. jedyne co potraficie to powtarzać jakieś nowicko-palikociarskie lewackie pierdoły i co gorsz żyć zgodnie z nimi.

dla * - sorry, źle poprawiłam zdanie :/ nie powinno się pisać dwóch rzeczy na raz.

"wolę odpuścić sobie macierzyństwo do spokoju umysłu " trzeba meic zerowa wrażliwośc by tak anpisać :O

!offerma "...że własne dzieci są mniej ważne i mniej ambitne niż jakaś idiotyczna "kariera". taka jest prawda..." Tylko według ciebie, zaściankowcu, od kiedy to jest jakiś przymus posiadania dzieci? Bo mi nic o tym nie wiadomo. "zresztą twój polityczny wybór z ostatnich wyborów świadczy co nieco o twoim intelekcie." Patrz na siebie, prymitywie, pewnie, lepiej było głosować na Jarosława i jego bandę na czele z Macierewiczem, wtedy jeszcze skuteczniej psuliby interesy zagraniczne Polski.