Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny jest ten świat.........

Czemu kobiety mają takie wielkie wymagania?

Polecane posty

najmadrzejszy No jeśli chodzi o mnie to określenie "trochę" to niezły eufemizm ;) Miałam być w domu o 20 a ledwo dotarłam na 22 :D

"Tylko nie wiem, kiedy uda mi się wziąć trzymiesięczny urlop " musiałbyś wziąć macierzyński :P ja mam na jutro wyznaczoną pierwszą przebieżkę po lesie. 😭

Gość oberwałem pasem jak miałem 5
Czy tu akurat homoseksualizm jest tu najistotniejszy to bym polemizował,na pewno parady dziwaków z piórkami w dupie nie są objawem pozytywnym,podstawową przyczyną jest to,że rozwój gospodarczy i techniczny drastycznie ograniczył potrzebę pracy czysto fizycznej,i siłą rzeczy każdy robi jakiegoś magistra,bo za bardzo innego wyboru nie ma.

Specjalnie dla tej możliwości zmienię płeć :P

Gość justysia_k
wiedzcie że G. jesteście - nikt was nigdzie nie chce mi wystarczy że facet nie jest polakiem

"Mam taki sam pomysł od jakiegoś czasu, ale ja planuję zrobić to w jednym podejściu" 3500 za jednym zamachem, sporo. a jak chcesz to robić "w realu" to jeszcze jakieś trasy wzdłuż granic trzeba będzie znaleźć i nie wiadomo czy się dystans nie wydłuży albo jak. "!Offerma, a ty widzisz jakąś różnicę między narkotyzowaniem się a życiem bez dzieci?" różnica jest tylko taka, ze narkoman wykańcza własny organizm a "bezdzietność" wykańcza populację. czyli tak naprawdę żadna. dla ewolucji, natury, biologi, gatunku to żadna różnica czy się zaćpamy i wymrzemy od tego już teraz czy stanie się to za 50 lat bo nie zrobimy dzieci. rozumiesz o czym mówię?

Gość justysia_k
przyzwyczaili się że kobiety brały byle co i teraz jest szok...bo nagle kobiety przestały chcieć byle czego.... czas zacząć się starać, polskie cipeczki

Gość justysia_k
!offerma właśnie o to chodzi, żebyście wyginęli poloki - podnóżki europy ja np. nigdy polakowi życia nie dam....

!offerma "...narkoman wykańcza własny organizm a "bezdzietność" wykańcza populację." Nie martw się, wyludnienie nam nie grozi, poza tym jaki sens jest rodzić dzieci wbrew swoim odczuciom? Jak ktoś nie chce być rodzicem lub się na niego nie nadaje, to po co ingerować w życie takich osób?

Gość justysia_k
!offerma pojął że bezdzietność wykańcza - kończcie się więc szybko

Gość jestem gejem
kurwa to sie usmialem , zjeby , rotfl

Gość jestem gejem
[chodzilo mi o zjeba z nikiem offerma ] say

Gość justysia_k
jeżeli ludzi się traktuje jak dorosłych to się daje im żyć własnym życiem, i popełniać błędy, a nie ścierwo-kapłan z kijem nad ludem albo polskie katolickie dupy i offermy w internecie, gotowe każdemu dać dobrą radę może wy polaczki za głupi jesteście, żeby żyć własnym życiem i podejmować dorosłe decyzje

offerma Świata nie zmienisz. Możesz powiedzieć uzależnionemu, żeby nie ćpał, albo nie pił. Ale ostateczna decyzja należy do niego samego. Każdy musi przeżyć swoje zycie po swojemu, choćby w najgorszy sposób.

!offerma "...ale to jest tak samo złe dla tego człowieka i niech nie opowiada dyrdymałów że jest inaczej." Nie, to nie jest tak samo złe. Narkoman wyniszcza swój organizm, jest uzależniony, a ludzie świadomie bezdzietni nie robią nikomu krzywdy ani sobie, ani innym, więc chyba tylko takie osoby jak ty mają z tym problem i wyskakują z niżem demograficznym. Jeśli ci tak bardzo zależy na nowych obywatelach to sam zrób dzieciaka, a nie innych pouczasz jak mają żyć.

"Narkoman wyniszcza swój organizm, jest uzależniony, a ludzie świadomie bezdzietni nie robią nikomu krzywdy" a komu narkoman robi krzywdę? nie robi większej krzywdy niż bezdzietni. tak jak on doprowadza do przedwczesnej śmierci tak samo i oni doprowadzają do wyginięcia populację. już ci pisałem że nie ma znaczenia czy wyginiemy z powodu narkomanii czy z powodu bezdzietności 50 lat później. ja oczywiście uważam że każdy ma prawo podjąć decyzje czy chce się zaćpać czy bezdzietnie umrzeć ale nie mówmy że to jest zdrowe i normalne, bo nie jest.

!Offerma, narkoman krzywdę robi sobie, ale oczywiście jak to jest jego wybór niech ćpa dalej, jednak porównanie narkomanii do bezdzietności jest po prostu nieporozumieniem. A niby dlaczego nieposiadanie potomstwa jest złe? Sam tak właśnie napisałeś, ale 'zapomniałeś' uargumentować, no chyba, że tym argumentem było jedynie to, że wyginiemy, co oczywiście jest bzdurą, bo jakbyś nie zauważył wciąż jest znaczna przewaga osób, które decydują się na dzieci.

Gość offerma sam nie ma dzieci a
pierdoli od rzeczy.

Gość oferma pierdoli kocopoły
rozia daj mu na dziwkę 🖐️:D:D

a kto z biorących udział w dyskusji je ma? jesteś jakimś kretynem człowieku.

Gość śpię podobnie jak Ty
dziwne by to bylo gdyby prawiczkom jakiegos dzieciak mozna by przypisac