Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny jest ten świat.........

Czemu kobiety mają takie wielkie wymagania?

Polecane posty

fiku - nikt niczego nie piętnuje, poza narwanymi ludźmi na forum plującymi jadem na odległość.

Gość śmieszna fiku miku
Noł lajfowanie na forum o poziomie dna to też pewnien uchybek, więc nie rzucaj kamieniem..

żelek - pół żartem, pół serio, ale zawsze się niepotrzebnie tą stronę odświeży. :P

"no pewnie, w starozytnej grecji homoseksualizm to wynik propagandy mediów" dokładnie. oczywiscie na miarę ówczesnych mediów. tak samo jak i obecnie stare dziady, "elita", brały się za młodych chłopców. zresztą ów "homoseksualizm" raczej nazwalibyśmy obecnie pedofilią.

moorland ok ale to na mnei anskoczona, że mam takei staroswieckie poglady, zatem jednak pietnuje sie normalnośc

myślę, że to jednak chodziło o porównanie laktatora do dojenia krowy, więc powiedzmy, że ci się należało. To nie za poglądy, a za chamstwo się piętnuje, fiku.

"Zgadzam sie z Toba w 99%, ale ten 1% niezgody jest w tym, ze nie akceptujesz tego, ze jest grupa ludzi, ktora chce robic te sprawy inaczej." nei przeszakldza mi że moorland czy ktos inny nei chce mieć dizeci :) dyskutuje z nią bo wydaje mi się fajną osobą tylko z jakąś blokadą psychiczna w tym wzgledzie :) tlyko wprzypadku gdy ta osoba robi krzywde innym nie moze zyc jak chce w innym akceptuję to :)

Gość oberwałem pasem jak miałem 5
A to jest bardzo ciekawe,że do hodowli dzieci zachęca taki człowiek sukcesu jak Offerma.

moorland - z tmy laktatorem to ostatnio sobei zartowaliśmy w towarzystwie (o dziwo realnym :D) i tka jakoś żartem napisałam :)

naprawdę ciekawe to jest dopiero to jak bardzo jesteś ograniczony/a

Fiku - jeżeli to blokada to może kiedyś samo mienie :) Przy czym jeżeli miałaby to być blokada, to chyba byłaby to normalna sytuacja, prawda? :P Nie wynaturzenie :D

Fiku mikuuu, nikt tu normalności nie piętnuje, nikt tu nie krytykuje rodzicielstwa, raczej jest na odwrót, ubzdurałaś sobie coś w główce i naskakujesz na wszystkich, którzy nie chcą się rozmnażać, więc może w końcu napiszesz o co ci chodzi?

tak moorland, uważam że to jest zazwyczaj blokada psychiczna, ale nie mozna wykluczyc wynaturzenia (tak jak podana przez ciebei aseksualnosc, ktora nei wynika ze zlych doswiadczen tlyko braku popedu)

mnie z tym dobrze, jaki by powód nie był. Równie dobrze może być tak, że jestem na tyle młoda, że instynkt się jeszcze pojawi (i wtedy będzie chciało mi się skakać przez płotki).

Gość oberwałem pasem jak miałem 5
siedzi sobie i żyje na kafeterii to mógłby sobie pomyśleć,że wyprodukowane dziecko ma ogromne szanse skończyć,patrząc tak ogólnie co się wokół dzieje,może wypadałoby wstrzymać się z poradami i autorytatywnym sądami,co jest naturalne a co nie,

moorland, wtedy pisałaś że nigdy nei bedziesz mieć dziecka, ze wies zna pewno, byłaś tak święcie przekonana, że byłam zaskoczona, sugerowalam ci ż emożesz zmienisz zdanie, a ty na to że nie

dobranoc 🌼 moorland lubię cię mimo wymądrzania się :D za to rózia pokazała klasę że HO :D 🖐️

bo na tą chwilę sobie tego nie wyobrażam - w koncu teoretycznie już ten instynkt powinnam mieć, brać pod uwagę "kiedyś"" skoro nadal ciężko mi to sobie wyobrazić to moim zdaniem to się nie zmieni - przecież teraz nie jest mi źle :) Więc podejrzewam, że to się nie zmieni. A teraz poważnie, zmykam - zasiedziałam się trochę z wami, a miałam coś do jedzenia zrobić :P I też Cię lubię :)

Gość offerma,fikuu,żeleczek
To nastawcie dupale i dawaj robic bachory.

i jeszcze jedno moorland - nie chcialam cie obrażać, po prostu mam negatywne zdanie w tej kwestii i mówię to otwarcie, ale szanuję cię za to jaka jestes na innych plaszczyznach :)

Kobiety nie mają wcale tak wielkich wymagań. Chcą tyko mieć dobrego faceta, który będzie o nie dbał i miał w życiu jakieś priorytety ...

offerma, a odebrałeś 2-zdaniowego maila? ;)🖐️ "To nastawcie d**ale i dawaj robic bachory. " nic innnego nie robię ::D

Ile czasu na o przewidujesz Offerma? Mam taki sam pomysł od jakiegoś czasu, ale ja planuję zrobić to w jednym podejściu. Tylko nie wiem, kiedy uda mi się wziąć trzymiesięczny urlop :P