Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarszczkaaa7777

KWAS HIALUROWNOWY W WIEKU 20 LAT? CO MYSLICIE?

Polecane posty

Gość blondyneczka;9999
wiesz, różnie to może wyjsc. musiałabyś pojechac na konsultacje do lekarza albo chociaż zrobic wyraźniejsze zdjęcie i emailowo się poradzic. myślę że nie ma u ciebie aż tak wielkiego problemu jak to ci koleżanie próbują wmócic (ja mam podobnie i nigdy nie pomyślałabym że to problem). na twoim miejscu nie kombinowałabym za bardzo bo naprawdę problem masz niewielki a efekty mogą byc o wiele gorsze - w to należy zaliczyc 'nienaturalny' wyglad.

Gość zmarszczkaaa7777
daj maila

Gość zmarszczkaaa7777
ile za przesyłkę?

Gość zmarszczkaaa7777
i jak to ise stosuje?

Gość FOTOALAN
FOTO ALAN. Dzień dobry. Kobieta chcąc poznać wartościowego mężczyznę powinna się pokazać w całej pełni, ze swymi walorami życiowymi. Proponuję komplet 12 zdjęć w kolorze. Pokaż jemu to, co on w Tobie doceni. 12 specjalnych zdjęć sytuacyjno - tematycznych według zaleceń ośrodka Human Resources z Hollywood dla celów matrymonialnych. Dwanaście specjalnych, sprytnych zdjęć, które odmienią Twoje życie. Inwestujesz w siebie 60 zł. To malał kwota patrząc na korzyści. Możesz te zdjęcia pokazać w Internecie lub wysłać listem, nawet za granicę. Profesjonalna lustrzanka CANON. Retusz zdjęć w cenie: Jeśli trzeba dodaję miłą, delikatną opaleniznę, wyszczuplam figurkę, wybielam zęby w uśmiechu, usuwam rzeczy niepotrzebne, dodaję blasku oczom. Na zdjęciu dodam napis w dowolnym kolorze. Oczywiście dotyczy to także zdjęć „z brzuszkiem, dziecięcych, czy innych. Sam mam już wnuczka. Trzeba wcześniej ustalić termin. Na terenie Szczecina, dojazd gratis. Zadzwoń, nie czekaj, to jest Twoja szansa. Czuję, że będziesz bardzo zadowolona. Ta niska cena tylko w okresie promocji do 15.05.2013. Tel. 532 557 626. Szczecin, email: arconex@onet.pl.