Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona___19

Sex ze starszym

Polecane posty

Gość Iwona___19

Mam 19 lat i strasznie mnie kreca starsi faceci. Obecny partner ma 47 lat i jest zonaty. czy myslicie ze jest zenma cos nie tak? czy to ze kreca mnie o wiele starsi faceci jest normalne? Zeby niebylo nieporozumiem dodam ze niema w naszym "zwiazku" zadnego finansowego pod textu.

Gość michał 31
jak jest dobry w łóżku to ok bo każdy ma jakieś tam potrzeby. Mnie też przyjmiesz do siebie.

Jest "normalne" skoro oboje to akceptujecie. Oczywiście punkt widzenia jego żony może się nieco różnić od waszego :classic_cool:

zaraz, zaraz zdrowy tatus by ją w to nie wlepił:P raczej miała deficyt ojca :classic_cool: No cóż młodziutka jestes i głupiutka ;) jesli lubisz byc worem na spermę ;)

vieviór chyba ją nie ściemnisz że facet ją bzyka z miłosci?:classic_cool: Konserwatywna?:D:d koorwa nienawidze jak stary pierdziel robi sobie z młodej dziewczyny gumową zabawkę:O brzydzi mnie to :O

vieviór tego sformułowania uzywam do facetów bzykajacych młode dupeczki przechodząc starczą menopauze wieku sredniego. Kozystają przy tym z ich naiwnosci :O Jestes taki że boli?:P

Gość osz ty bezczelna
skoro lubisz smród starego kozła, który na dodatek dyma cie na zmianę z żoną, to stary choooj ci w doope, yebana koorwo :)

Gość osz ty bezczelna
musisz być wyjątkowo brzydka :O

Gość r0bert
hahaha "v34 No cóż młodziutka jestes i głupiutka jesli lubisz byc worem na spermę" dobre bo kazda dziewczyna to pojemnik na sperme twoja tez "v34" zona albo dziewczyna albo kochanka i corka jak masz

nie mam zony a nawet kochanki nie mówiac ze i spermy u mnie brak 😭 Zdzisiu ;)🖐️

Nie tracę nadziei, że kiedyś będę :classic_cool: Po pierwsze to prowo. Po drugie jeśli nie byłoby to prowo, za mało wiemy o łączących ich relacjach by wyciągać wnioski. Cechą "worków na spermę" wydaje się to, że realizują wyłacznie cudze zachcianki. To, ze nie mamy do czynienia z takim przypadkiem wynika jasno z pierwszego posta ;)

Gość mam 57
sami zazdrosnicy tutaj , mam 57 i przyjaciolke dwudziestoletnia , i dobrze nam jest

vieviór moze i prowo choc to wcale nie odosobniony przypadek. Psychoanaliza postu w twoim wykonaniu jest zabawna :classic_cool: rzeczywistosc jakby nie przekrecał mysli mówi jedno. Żaden 47 latek nie rzuci swojego dobrego życia z żonką i odchowanym potomstwem na rzecz 19letniej dziewuszki, a one w wiekszosci o stabilizacji i rodzinnej sielance marzą:P I tu wciska sie jedno okreslenie bezduszny stary pierdziel:O

Gość Iwona___19
ale ja niechce szukac sobie mlodszego jak tu sugerujecie. jest mi z nim dobrze i jemu ze mna rowniez tak sadze. Niewiem moze uzaleznilam sie od niego psychicznie. Ktos wspomnial ze napewno jestem brzydka!? Swojego ciala sie nie wstydze i mysle ze niejedna dziewczyna by pozazdroscila mojej urody i figury. wiedz prosze darowac sobie tego typu komentarze!

dyskretny33 Ja tez lubin takie młode brzoskwinki v34 i co tez jestem starym pierdzielem? Jasne bo jesli wdajeszz sie w romans z tak młodym dziewczeciem to wiecej jej krzywdy robisz niz swojej zonie :P ale zapomniałam nie kazdy 33 latek musi byc dojrzały :P emocjonalnie zapewne zostałes na poziomie żigolaka z liceum :classic_cool:

jest mi z nim dobrze i jemu ze mna rowniez tak sadze. Niewiem moze uzaleznilam sie od niego psychicznie. tylko "tka sądze"?:D:D a myslałam ze jestes w 100% pewna?:D:D

Fau, tu nie ma nic do analizowania. To wcale nie żonaty 47 latek pisze o tym jak posuwa 19 latkę i jak mu jest miło z tego powodu. :p

iwonko z byt wielka róznica wieku do tego facet ma rodzine zone Nie wiem czy byc druga to dobre Jestes kochanka odskocznia dla niego chyba nie myslisz o swojej przyszlosci i rodzinie

Choc oczywiście na kafe nie można mieć co do tego pewnosci ;)