Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielubieuk

Dlaczego anglia jest taka syfiasta

Polecane posty

tez kiedys tak myslalem, ale wole juz zacofany, niz taki jak w skandynawii, gdzie geje biora sluby itd. czy sa za aborcja.

Jeśli dwóch facetów jest razem czy dwie kobiety dla czego nie mogą mieć ślubu?? to chodzi też o kwestie dziedziczenia opieki w czasie choroby itp Nie każda lesbijka czy gej bawią się w parady czy są przegięci. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora

Jednak przydałaby się ustawa gdzie można nawet być w związku partnerskim i mieć takie prawo do wspólnego majątku, kredytu. Nie trzeba wrzucać wszystkich do jednego wora. Sama mam dwóch znajomych gejów są parą kupę lat i są normalnymi 100% facetami. Nie łażą na parady, nie lubią Biedronia itp. Nie chcą mieć dzieci i dla mnie oni są normalni, bo ma mi kto samochód naprawić czy pomóc. Co do aborcji powinna być wtedy kiedy kobieta została zgwałcona czy zagraża jej to życiu i sama boi się. Nie dla tego żeby uprawiać sex na potęgę.

Gość Korbaaaaaa
Witam, robie wiosenne porządki. Wystawiam na allegro rzeczy ktore kupiłam dosyć drogo, ale sprzedaje dosłownie za grosze. Ubrania plus biżuteria. Zapraszam serdecznie. Naprawdę można wyhaczyć coś ładnego dla siebie za małe pieniążki:) Codziennie dorzucam koło 10 rzeczy. Zapraszam kazdego dnia:) http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=9539284 Pozdrawiam!!

Gość magłosia19283
złociutka wystawiłaś same szmaty ale zdesperowana na pewno coś kupi

Gość magłosia19283
ta jasne już widzę jak napalasz się na tą krótką mini. ty nie kupujesz dobre

Gość magłosia19283
jak się jest po 30 to trzeba zatuszować to i owo

Gość magłosia19283
a co dupa szaleje i młode mięsko chętnie byś dorwała nawet z cafe jak napatoczył się

Gość magłosia19283
angielskie ochłapy, zdesperowana to co bierzesz z allegro co kupujesz??

Gość magłosia19283
ja mogę byc kretynką ale nie TANIĄ ULICZNICĄ

Gość magłosia19283
czy będą matką pozwalasz sobie całymi dniami siedzieć na cafe?? to ty nie masz obowiązków???

Gość czechofil
plenerowa a nie lepiej sie wyprowadzić do bogatszego kraju np do czech.

nie mowie po czesku to po pierwsze, a po drugie nie zarobie tam wiecej, to tak w skrocie.. poza tym teraz to mam rodzine w uk.

Gość jak czechy takie bogate
to skad tylu czechow na zmywakach w UK pracuje? :D:D:D:D

Gość oooo, w PL jest dobrobyt
a to (z tego bogactwa) tynk spada dziecku na glowe pod jedna z kamienic w Lodzi, a to wypadek busa lub autokaru bo z tego dobrobytu, rzecz jasna, taki stary strupel jedzie a to matka dzieci morduje bo z tego dobrobytu w glowie jej sie miesza, brak drog, przedszkoli, zlobkow, NFZ kieruje ludzi do specjalistow w nastepne stulecie juz, podnoszone wciaz podatki i VAT, z tego dobrobytu wciaz mlodzi ludzie wyjezdzaja z Polski..... Taaaa....caly swiat syfiasty, jedyna Polska, cholernym mesjaszem narodow, cierpietnicza i zadufana w sobie.

Gość nielubieuk
a co niby w tej anglii lepiej syf i biedne domy to ma być dobrobyt żal mi was. a czechy ładny kraj polecam, mógłbym tam nawet żyć.napewno lepiej by mi się żyło niż w tej anglii.

Gość to jedz do czech
tam sie miejsce zwalnia bo czesi w UK siedza :D:D:D:D:D

Gość nielubieuk
jak są głupi to siedzą. pewnie im ktoś też naobiecywał złote góry w anglii a potem żyj jak dziad w biednym szeregowcu. ty byłeś wogóle w CZ że tak sie wypowiadasz bo ja tam biedy nie widziałem za to w wielkiej brytanii widać biede na każdym kroku,

Gość autor topiku ma rację!!
tylko zdesperowana chwali sie co ma i itp moja matka mawia ten się chwali co gówno miał i gówno widział