Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora i zła na faceta

Leżę chora w łóżku z wysoką gorączką

Polecane posty

Gość chora i zła na faceta

Mam anginę, ledwo chodzę, nie pojechałam dziś na uczelnie bo nie dałabym rady i myślałam, że odpocznę w domu z facetem, który zrobi mi herbaty czasami i co? On jedzie sobie w góry na quadzie bo już planował jechać bo wiedział że idę na uczelnie i trudno ze zachorowałam, o jeszcze liczy że ja obiad zrobię :o Jak on jest chory to ja biegam koło niego, robię herbatki, różne mikstury domowe, przygotowuje jedzenie a on nic, jeszcze jedzie w pizdu i myśli że jak wróci to ciepły obiad będzie czekał na stole :o Tak tylko chciałam sie wygadać :( faceci to chuje :o

co z tego, że się wygadasz i nazwiesz go chu*** , skoro i tak go "kochasz"- a potem jak wyzdrowiejesz , to dalej będziesz przy nim skakała...💤 kobiety...

Gość Aniaaniatoja
Ja jestem teraz też chora :o A mój narzeczony skacze w koło mnie jak nie wiem co :p Wziął urlop żeby się mną opiekować do końca przyszłego tygodnia :p I to on gotuje sprząta kupuje mi leki i znosi moje humorki :D bo mam PMS właśnie teraz :D

już widzę jakbyś zrezygnowała z shoppingu z koleżanka, gdyby sytuacja była odwrotna.

Gość Kierunek 100 km na południe
oj nie przesadzaj, skoro powaliła Cię choroba to po prostu przespisz cały dzień, najlepsze rozwiązanie dla Ciebie - a co w tym czasie Twój facet ma liczyc Twoje oddechy? Pewnie, obiadu nie rób, ale to już inna kwestia właśnie niepotrzebnego skakania wokół faceta, a potem po latach ma się pretensje że ciągle gotuje gotuję a on tylko czeka na gotowe

Gość rób tak dalej
a po ślubie będziesz z wysoką gorączką jeszcze dziećmi sie zajmowała, sama kujesz swój los matki polki.