Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeszkody na zakręcie

zdradzające mężów łączmy się!!

Polecane posty

zdradzam bo kocham zarówno męża jak i kochanka.Nie potrafie wybrać jednego nie wyobrażam sobie bez nich życia.Będąc z mężem tęsknie za kochankiem a będąc z kochankiem tęsknie za mężem.Oczywiście biorąc ślub nie wiedziałam że sie zakocham i zdradzę.Wyszło jak wyszło..wyrzuty sumienia? Owszem,zdarzają się,to nie jest idealna sytuacja.Ale zdradzam już 2 lata i nic sie nie wydało,kochanek żonaty ale nie kocha swojej żony,nie odejdzie ze względu na dzieci.Dopóki mąż nic nie wie,jesteśmy szczęśliwi,myślę że skoro to już dwa lata udaje sie utrzymać w tajemnicy to sie nie wyda.Mam taką nadzieję ale i tak sie czasami boję..naprawdę kocham obydwóch,spotkałam sie z opiniami że jak ktoś zdradza to nie umie kochać,ale skoro można mieć wielu przyjaciół to dlaczego nie można kochać dwóch facetów? Wierzę że można nawet więcej :)

Gość PILNEPILNE
Bo taka jest prawda.. nie umiesz kochać i nie wiesz co to znaczy. Nie wiesz co to znaczy dać komuś szczęście. Umiesz myśleć tylko o czubku własnego nosa. tacy ludzie jak Ty powinni być skazania na samotność.

Gość strertet
nie wiesz co to milosc szmato, zrob przysluge mezowi i rozwiedz sie znim poki jeszcz emlody i jakas porzadna kobieta zwroci na niego uwage

staram sie dbać o potrzeby męża i kochanka,kochanek ackeptuje że mam męża a mąż nie wie o kochanku więc jest ze mną szczęśliwy.

Gość PILNEPILNE
szczęśliwy ? .. Powinnaś zgnić w samotności. Tyle Ci powiem. Nie masz ani serca, ani szacunku ani honoru.. Kochanek akceptuje, mąż nie wie, mąż nie wie, kochanek akceptuje. A Ty dla kochanka jesteś jedynie rurą do dymania bo go żona nie zaspokaja. Gnij w samotności.

myslę , że nie muszę do końca uważać , że żle postąpiłam , zdradziłam męża z domownikiem , z kimś mi bardzo bliskim , kto mnie uwielbiał , przytulał się często i był w domu , co mężowi się rzadko zdarzalo. dzięki niemu nie czułam się samotna. to nasz wilczur czyli owczarek niemiecki

Gość PILNEPILNE
bez komentarza, prowokacja? podszyw? ..

bez wyzwisk proszę,ja nikogo nie obrażam ja chyba lepiej wiem kim jestem dla kochanka i kogo kocham. Napisałam bo szukam kogoś kto jest w podobnej sytuacji,żeby kulturalnie podyskutować ale widzę że sie przeliczyłam,to forum gdzie sama gówniażeria,nic nie wiecie o życiu pogadamy za kilka lat,każdemu może sie zdarzyć taka sytuacja,też kiedyś prawiłam puste morały o honorze i byłam idealistką,ale życie nie jest takie proste zobaczycie to życzenie innym źle odbije sie na was.

wyżej oczywiście podszyw jakiegoś gówniarza

Gość dajcieżyćodejdźodmężą
O czym Ty mówisz ku.r.a?! Gównażeria to TY! nic nie wiesz o prawdziwym uczuciu. Każdemu moze sie zdarzyć ? Nie przez dwa lata! Dwa lata perfidnie poniżasz swojego męża i robisz z niego nic nie znaczącą pi.d. życiową! Szkoda że Twój mąż nie ma dostępu do tego forum bo dowiedziałby się kogo pod dachem żywi! Jeśli masz w sobie ksztę dobrego smaku i ksztę honoru o co Cię nie podejrzewam w ogóle to powiesz mężowi o tym wszystkim............ Biedny mąż, chętnie bym go przygarnęła..

czy naprawde nie ma tu dziewczyn majacych i meza i kochanka? jezeli takowe sa to powiedzcie mi prosze jak robicie by kochankowi choc troche dac do zrozumienia ze jednak maz jest od niego wazniejszy. ja kochankowi robie bez polyku i nie pozwalam calego sobie wsadzac. mezowi pozwalam na wszystko

Gość skąd ja to znam???????????????
autorko witaj w klubie! mam męża i kochanka tyle że męża nie kocham! chce się rozwieść ale mąż ni daje za wygraną. kochanek w trakcie rozwodu. macie dzieci?

to przygarnij , tego biedaka , moj kochanek o cale 650 zl wiecej od niego zarabia

"czy naprawde nie ma tu dziewczyn majacych i meza i kochanka? jezeli takowe sa to powiedzcie mi prosze jak robicie by kochankowi choc troche dac do zrozumienia ze jednak maz jest od niego wazniejszy. ja kochankowi robie bez polyku i nie pozwalam calego sobie wsadzac. mezowi pozwalam na wszystko" .....................................................................................................................................................................................................................................................................................................prawda jest taka, że mąż się dla Ciebie nie liczy. gdyby był ważniejszy i się liczył nigdy nie pozwoliłabyś sobie na coś takiego jak zdrada. Każdy najlepszy psycholog Ci to powie : ]

Wszystko jasne - poleciałaś na pieniądze. Samotność Ci pisana wielkimi literami.

a Tym co napisałaś o pieniądzach pokazałaś jak bardzo kochasz meża.. hmm.. zastanawiam się czy jako informatyk nie zdobyć Twojego adresu IP, może udałoby mi się odnaleźć Cię po adresie i mąż zobaczyłby na kogo pracuje by było mu dobrze. pasożycie .

znowu podszyw nie powiem mężowi bo właśnie wtedy byłby nieszczęśliwy,po co ma sie zadręczać że jest zdradzany,źle by to zrozumiał,a naprawde to że kocham nie tylko jego nic mu nie ujmuje w moich oczach.Szkoda że tak mało osób rozumie mó punkt widzenia

dajcie żyć! on jest dla Ciebie nikim! NIKIM ! usprawiedliwiasz się jak możesz.

jedno mnie martwi , kochanek ma grubszego penisa i boje sie , ze maz pozna ze jakos coraz bardziej rozepchana i luzna jestem

ludzie to są podszywy!!! "czy naprawde nie ma tu dziewczyn majacych i meza i kochanka? jezeli takowe sa to powiedzcie mi prosze jak robicie by kochankowi choc troche dac do zrozumienia ze jednak maz jest od niego wazniejszy. ja kochankowi robie bez polyku i nie pozwalam calego sobie wsadzac. mezowi pozwalam na wszystko" to jest podszyw i to o pieniądzach też podszyw :O to chyba nie trudno sie zorientować mąż mnie nie żywi,sama zarabiam. mamy jedno dziecko

Gość PILNEPILNE
MACIE DZIECKO? .................... nie skomentuje Cie dziewczyno. Twój poziom intelektualny, który reprezentujesz jest grubo poniżej średniej krajowej.

Gość skąd ja to znam???????????????
to dokładnie jak u mnie! damy rade kochana:) trzeba korzystać z życia

nie jestem materialistką,nie lecę na pieniądze.

Gość PILNEPILNE
na korzystanie z życia jest czas w wieku nastoletnim bądź w wieku dorosłym kiedy nie ma sie żadnych zobowiązań! ŻADNYCH!

no właśnie mamy dziecko,dalej jesteś za tym żeby przyznać się mężowi i rozwalać rodzinę? dziecko nie powinno widzieć kłótni,być świadkiem rozwodu,teraz ma pełną kochającą rodzinę

Gość PILNEPILNE
Teraz myślisz o dziecku ?! TERAZ?! Tak dalej jestem za tym. Niech dziecko sie przekona jaka szmira je urodziła.

Gość PILNEPILNE
jak chcą być tredny to niech sobie cycki zrobią albo usta powiększą to możemy mówić o jakiś trendach ale nie w momencie kiedy zdradzają męża.

Gość tu wiele kobiet zdradza
tylko żadna się nie przyzna :)