Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeszkody na zakręcie

zdradzające mężów łączmy się!!

Polecane posty

Gość holele
Dominik, idź stąd albo czytaj sobie w samotności albo się po prostu zamknij.

oj tam oj tam autorka wykazuje sie nadwyraz wysoka dojrzaloscia traktuje kochanka jak wibrator zakupiony w promocji w lidlu , a rodzine swoja kocha , lubi i szanuje, wiec sie tak jak stary harley nie zapalaj

Gość holele
w tym nie ma nic trudnego. trzeba mieć chęci :)

Gość gmdka
Odezwali się wielcy moralizatorzy :O Ciekawe czy wy jesteście tacy święci, najlepiej jest się wyżyć na kafe :O Czemu za to jest przyzwolenie na zdradzających facetów? Poza tym może ją też mąż zdradza więc mu się należy

''heh,pewnie żeby zakończył romans i sie nigdy do niego nie przyznawał tylko żeby to było takie proste'' No włąśnie, w końcu twój narząd w kroczu dyktuje ci co masz robić. A twoja cipa pragnie ostrego ruchania i dlatego dla seksu zrobisz wszystko.

Gość holele
Fakt faktem w dzisiejszych czasach mąż który zdradza nie jest nijak poniewierany i obrażany..

holele, weź pogłaskaj autorke po ramieniu, w końcu założyła temat żeby znaleźć tutaj takie jak ona.

Gość wuwuzele
Do hohele - no tak, rzeczywiście, bo kobiety nie obrażają zdradzających facetów

Gość gmdka
Bo faceci się przynajmniej nawzajem bronią, za to niektóre kobiety srają same na siebie :O

Gość holele
wuwuzele.. Słuchaj inaczej patrzy się na kobiete, która zdradza a inaczej na faceta.

''Fakt faktem w dzisiejszych czasach mąż który zdradza nie jest nijak poniewierany i obrażany.. '' Nie zmieniaj tamtu, tutaj rozmawiamy o niewiernych żonach. Mężczyźni zdradzają bardzo rzadko i to nie zmienia niczego.

tylko jak mieć chęci jak tęsknota gdy kochanka brak? :( Może mój mąż mnie zdradza,wątpie ale w końcu tego nie wiem.Jeśli nawet to na zdrowie,nie będe mu żałować skoro sama nie jestem święta..to byłaby hipokryzja. Ważne dla mie że widze że mnie kocha i jest nam razem dobrze dominik widze że jesteś zbyt prymitywny by pojąć że miłość to coś więcej niż seks..ja więcej z kochankiem rozmawiam niż sie kocham

holele, szukasz usprawiedliwienia swojego kurestwa? Zwalając wine na facetów że oni tez zdradzają?

Gość wuwuzele
Patrzy się tak samo i własnie kobiety obrażają zdradzających facetów, a faceci zdradzające kobiety...

Gość holele
Mężczyźni zdradzają bardzo rzadko? Dobre sobie. Wiem doskonale o czym jest temat. Ja swoją historię opowiedziałam, znam swój błąd i wyciągnęłam z tego wnioski. Mam do końca życia roztkliwiać się nad tym, że zdradziłam męża? Nie. Dostałam za swoje, poniosłam wszelakie konsekwencje. Temat zamknięty w moim życiu. Mogę dzielić sie 'doświadczeniami' i sprowadzać na tą dobrą drogę te, które zachowują się tak, jak kiedyś ja.

''dominik widze że jesteś zbyt prymitywny by pojąć że miłość to coś więcej niż seks..ja więcej z kochankiem rozmawiam niż sie kocham'' To co ty robisz to nie jest miłośc, tylko wyrachowane kurestwo.

Słuchaj inaczej patrzy się na kobiete, która zdradza a inaczej na faceta. -o,a to niby dlaczego? no,jak powody są inne można różnie to rozpatrywać,ale to nie zależy od płci

Gość holele
Nigdy w zyciu nie usprawiedliwiałam się np. na zasadzie: "zdradziłam go bo on (...) " .. To, że zdradziłam męża było moją zachcianką jak wyżej napisałam..

Gość gmdka
"Mężczyźni zdradzają bardzo rzadko i to nie zmienia niczego" A ja zawsze myślałam zupełnie odwrotnie... Nawet kiedy się spojrzy na takie kafe, prawie każdy facet pisze, że zdradza bądź zdradzał, żaden z nich tego nie potępia i przenigdy nie spotkałam się z sytuacją, żeby facet drugiego umoralniał z tego powodu. Za to spójrz na ten temat ile kobiet się zbulwersowało faktem zdrady. Faceci zdradzają częściej ponieważ mają na to większe przyzwolenie. Kobiety są duzo bardziej potępiane i to widać zwłaszcza w tym topiku.

holele, kobieta taka jak ty ma kurestwo we krwi, tego się nie da wytępić. Wcześniej czy później znowu zaczniesz się szmacić, taka się urodziłaś i taka będziesz do końca życia.

Gość holele
autorko.. z całym szacunkiem ale reprezentujesz sobą niż umysłowy. Wybacz nie będę dłużej uczestniczyć w tej dyskusji. Chciałam przekazać Ci mój punkt widzenia, gdyż byłam w takiej samej sytuacji. Lepiej czy gorzej ale wyszłam z tego z twarzą a Ty chowasz głowę w piasek milcząc. Tęsknota za kochankiem ? ja tęsknie za moim królikiem który zdechł 2 lata temu i jakoś szczególnie nie opłakuje. Do wszystkiego w życiu można przywyknąć. a jeśli tęsknota za kochankiem jest tak wielka to miej na tyle odwagi i odejdź od męża! amen.

Gość wuwuzele
Do gdmk - to dziwne, bo ja zazwyczaj widzę solidarność jajników, które potępiają zdradzjących facetów, ale kobiety już nie...

gmdka, w tym temacie nie wpisał się ani jeden facet który by zdradzał, za to kobiet owszem przynajmniej dwie.

Gość holele
dominik1000 co Ty możesz wiedzieć o życiu?.. Wybacz nie zniżę się do Twojego poziomu i nie będę używać kolokwialnie wulgarnych słów bo to po prostu mija się z celem.

gmdka - coś w tym jest..oni sie tłumaczą że zdradzają tylko dla seksu,nie przywiązują się emocjonalnie..ja sie przywiązałam ale czy jestem od nich gorsza? ja też w żadnym wypadku nie obwiniam męża,to nie jego wina że sie nie rozdwoi i nie będzie jednocześnie dwoma osobami...

Z resztą kobiety nie mają natury monogamicznej co zostalo wielokrotnie udowodnione przez najwybitniejszych antropologów. Natomiast mężczyźni są monogamistami.

za to kobiet owszem przynajmniej dwie. -faktycznie to bardzo dużo.Ja myslałam że będzie ich więcej.. takie gdybanie kto zdradza częściej mija sie z celem,bo tego nigdy sie dokładnie nie sprawdzi,nie da sie tak

Gość holele
tak i potrafią utrzymać dżonego w spodniach tylko dla tej jedynej. Zejdź na ziemie i znajdź kontakt z urządzeniem w głowie, które nazywa się mózg.

Gość gmdka
"to dziwne, bo ja zazwyczaj widzę solidarność jajników, które potępiają zdradzjących facetów, ale kobiety już nie..." Hmmm, w sumie w pewnym sensie jakoś mnie to cieszy. Zaczęłam trochę wierzyć w solidarność kobiet. Może jest po prostu tak, że widzimy to co chcemy widzieć.

Gość kendopolis
Po co wychodzicie za maż?Po to aby starą panną nie zostać? Macie charakter kurwy,to bądźcie pannami i skaczcie z kwiatka na kwiatek.