Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeszkody na zakręcie

zdradzające mężów łączmy się!!

Polecane posty

Gość holele
charakter ku.wy mają panie, które biorą pieniądze w zamian za seks.

holele, czy to moja wina ze na taki typ zachowań jaki ty prezentujesz i autorka są wulgarne określenia?

Gość wuwuzele
Do gmdka - uwierz mi, solidarność jajnikówe jest znacznie większa niż się powszechnie mówi

holele - dziękuje że sie wypowiedziałaś i przedstawiłaś swoją historię i swoje poglądy,ale przecież Ty sie nie przyznałaś tylko zostałaś przyłapana na gorącym uczynku,więc skąd wiesz ile trwałby Twój romans gdyby sie nie wydało? Ja mam szansę skończyć romans nim sie wyda,a może będe mieć szczęście i w ogóle sie nie wyda

Gość holele
a czy to moja wina, że na świecie są tak prymitywni ludzie jak Ty? :)

Gość andreadoriia
wierzyć mi się nie chce że na kaffe jest taki purytanizm ja szukam kochanka, i bardzo chętnie zgodzę się na romans, tylko ...jaki ten kochanek ma być ??? otóż to jest pytanie najważniejsze. Nie wiem czy się kiedykolwiek zakocham w kochanku ale chciałabym spróbować, choćby po to by wziąć odwet za lata poniżania i odtrącania.

Gość holele
autorko - przyznałabym się mężowi tego samego dnia, bądź następnego ponieważ tego dnia rano odkryłam, że jestem w ciąży - więc bezcelowym byłoby dłuższe okłamywanie ex-męża.

''charakter ku.wy mają panie, które biorą pieniądze w zamian za seks. '' Nie myl pojęć, to sa prostytutki. Kurestwo to kwestia charakteru.

tęsknie za kochankiem ale za mężem też,mąż ma jedynie tą przewagę że łączy nas ślub i dziecko,a z kochankiem nie.Ale co do tego kogo wolę nie potrafię określić i tak po prostu jednego skreślić,wyrzucić ze swojego życia na rzecz drugiego.Mąż byl pierwszy,owszem ale to niewiele zmienia

Gość holele
a kim są męskie szowinistyczne świnie? Czy mają na imie dominik1000 ?:)

Gość .do Autorki.
,,Ja mam szansę skończyć romans nim sie wyda,a może będe mieć szczęście i w ogóle sie nie wyda " Szansę masz...jeszcze.Jednak nie licz na to,że się nie wyda. Prawda zawsze wyjdzie na jaw. Nie teraz to za kilka lat.

Gość holele
autorko - wymiękam. do widzenia.

Gość kendopolis
holele niestety,zdardzające kobiety mają charakter kurwy. Nie trzeba miec zysku materialnego z seksu aby być kurwą. A spojrzeć dokładnie na kobniety,które mają mężów i kochanka,to można nawet nazwac taką kurwą płątną,bo nie chec się rozwieśc z mezem,bo ma z niego materialną korzyc,musiała by się po rozwodzie dzielić majątkiem etc.A poc o,jak ma meza,majątek jakiś tam i na boku przydupasa.

Mimo wszystko kochanek o wiele przystojniejszy.

Gość chełm1
holele mylisz sie, kobiety uprawiajace seks za kase to prostytutki, taki ZAWÓD, a wy dajace dupy za free jestescie kurwami, prostytutki maja godnosc ktorej wy nie macie

O matko. co za patologia. Moi drodzy mężczyźni ( i mówie to będąc w pełni władz umysłowych)- TAKIE KOBIETY SIĘ BIJE!!! żeby znały swoje miejsce, skoro same nie wiedzą. co za moralny rynsztok. no nie mogę.

Gość kendopolis
holele Nie czytam twoich wypowiedzi,ale w oko wpadła mi wypowiedz,że kogos nazywasz pry\mitywem. Jak masz meza,zdradzasz go,to nie bądź prymitywna i przyznaj sie mężowi,ze przyprawiasz mu rogi i weź z nim rozwód.

Gość holele
kendopolis - śledzisz moje wypowiedzi.? To powinnaś wiedzieć, iż czekam na rozwód z orzekaniem o mojej winie. Żegnam się z Wami. Do widzenia.

''holele mylisz sie, kobiety uprawiajace seks za kase to prostytutki, taki ZAWÓD, a wy dajace d**y za free jestescie k**wami, prostytutki maja godnosc ktorej wy nie macie '' Popieram w 100%

za mąż wyszłam z miłości a nie żeby nie zostać starą panną. Z resztą kobiety nie mają natury monogamicznej co zostalo wielokrotnie udowodnione przez najwybitniejszych antropologów. - tak,no to widzisz dlaczego tak mnie wyzywasz? skoro postępuje zgodnie ze swoją naturą? Z naturą cięzko sie walczy. ja nie jestem w ciąży,uważamy na to,byłby straszny pech gdybym zaszła w ciąże z kochankiem,to mało prawdopodobne ja szukam kochanka, i bardzo chętnie zgodzę się na romans - no widzisz ja nie szukałam,sam sie trafił .. odradzam szukanie bo to nie taka sielanka jak sie może zdawać

Gość .do Autorki.
kendopolis holele Nie czytam twoich wypowiedzi,ale w oko wpadła mi wypowiedz,że kogos nazywasz pry\mitywem. Jak masz meza,zdradzasz go,to nie bądź prymitywna i przyznaj sie mężowi,ze przyprawiasz mu rogi i weź z nim rozwód. Przeczytaj ją, bo bzdury piszesz. Przyznała się, rozwiodła...

Gość buahhahahah
kochanek ma cie tylko do ruchania zawze jest tak ze zony nie kocha itp... poki ma darmowe dymanie... taki worek na sperme, któremu nie trzeba placic poczekaj jak sie wyda ile bedziesz miala oparcia w nim temat zdrady stary jak swiat - zawsze znajdzie sie przystojniejszy i juz tym pseldo zonkom i matkom pizdy robia sie mokre...

Gość kendopolis
holele nie potrafisz czytac ze zrozumieniem? Napsiałem,że nie czytam twoich wypoweidzi. A jak bierzesz rozwód z mezem,to ok,ale i tak przez długi czas go oszukiwałaś i chyba coś sie stało takeigo ważnego,ze po prostu musisz wziać z mężem rozwód.

ale szybko piszecie,nie nadążam za wami andreadoriia - jak mąż cie poniża to odejdź,nie marnuj sobie życia.znajdziesz kochanka a mąż dalej będzie cie poniżał

Gość kendopolis
do Autorki. Przyznała sie,rozwiodła,bo wpadła z kochankiem i bedzie miałą bachora pozamałżenskiego. Gdyby nie ta wpadka,dalej by mężowi rogi doprawiała i śmiała by sie z niego.

Gość holele
kendopolis polecam lekturę na dzisiejszy wieczór: zdradzające mężów łączmy się od początku. o ludzie.

Gość 123456zglos sie
Wiadomo, że kochanek ma być przystojniejszy i w ogóle lepsze wiadomo...

przeszkody na zakręcie, idź się kurwić dalej, w końcu robisz to w zgodzie ze swoją naturą kobiety.