Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeszkody na zakręcie

zdradzające mężów łączmy się!!

Polecane posty

Gość kendopolis
przeszkody na zakręcie Wyszłaś z miłosci,to dlaczego meza zdradzasz? Jestes kurwą i tyle.

Mimo wszystko kochanek o wiele przystojniejszy. - podszyw

Gość etewhwjh
Wyszła za mąż i tak bardzo kocha swojego męża, że postanowiła go zdradzić z kimś lepszym dla niej samej ("widziały gały co brały").

wiecie co Wam powiem na koniec? mój mąż mnie kocha i będzie kochał zawsze. nigdy nie powiem mu o zdradzie. kochanek zaspokaja mnie w 100% a dzieki niemu mam lepsze zycie łóżkowe z mężem. uwielbiam robić loda do końca kochankowi a później całować sie z moim mężem!

Gość holele
dominik1000 - dziękuje.

przeszkody na zakręcie, z kochankiem prujesz się w takich samych pozycjach jak z mężem? Czy pozwalasz jednak kochankowi na więcej?

z kochankiem uprawiam anal a z mężem nie

Gość o i zaczeły sie...
podszywy ale cos w tym jest ze mezowie caluja usta, które robia nam, kochankom lodziki to mnie tez w jakis sposób podnieca robic z gościa frajera;) on biedny mysli ze ma w domu zonke wierna a ona mi daje tyłka o wiele czesciej i lepiej niz jemu takie zycie...

holele, nie swędzi cię teraz cipa żeby dać poruchać jakiemuś nowemu mężczyźnie?

Gość ajdhaskf
"uwielbiam robić loda do końca kochankowi a później całować sie z moim mężem!" Bez komenatarza...

Gość kendopolis
holele jestes kurwą i masz bachora

Gość holele
Dominik1000 nie. skończyłam z tym i nie chcę żadnego innego mężczyzny niż mój obecny (kochanek wtedy). Z tego się wychodzi "wyrasta"...

Gość kendopolis
holele sorry,nie bachora,tylko benkarta.

Gość holele
kendopolis - Twój adres IP jest śliczny :)

ile razy można powtarzać - zdradzam bo kocham męża i kochanka! tak trudno to pojąć?? męza kochałam wcześniej potem poznałam kochanka

Gość kendopolis
holele no i co z tego,ze znasz moje IP. Opisujesz swoje zycie,wiec nei dziw sie ,ze ktos moze ciebie i twoje dziecko z pozamałżenskiego łoza nazwac kurwa i benkartem.

Nie prawda. Kobietom wraz z wiekiem coraz bardziej puszczają hamulce moralne, więc jak za młodu zdradzałaś to teraz będziesz to robić jeszcze częściej. Tylko kwestia pojawienia się okazji do zdrady.

Gość kendopolis
przeszkody na zakręcie ale mężowi przysuięgałaś,więc nie masz nic na swoje usprawiedliwienie.

Gość o i zaczeły sie...
do hotele z tego sie wyrasta.... smieszne jest to dla mnie z tego sie nie wyrasta - poprostu nie ochlonelas jeszcze po ostatnich wydarzeniach poczekaj przyjdzie czas, az znowu kogos poznasz - zreszta twoj obeny nie bedzie ci ufac po tym jak rogi przyprawilas mezowi taka prawda, z jego strony jestem niemal pewien ze nastapi zdrada, tylko ze wtedy bedziez juz miec dziecko i tobie bedzie o wiele trudniej

Gość holele
kendopolis - masz prawo wyrażać swoją opinie ale nie w sposób obraźliwy.

wiecie co Wam powiem na koniec? mój mąż mnie kocha i będzie kochał zawsze. nigdy nie powiem mu o zdradzie. kochanek zaspokaja mnie w 100% a dzieki niemu mam lepsze zycie łóżkowe z mężem. uwielbiam robić loda do końca kochankowi a później całować sie z moim mężem! - kolejny podszyw.Ja nie piszę niz o lodach i analach,pamiętajcie. Ani o kasie i wyższości kochanka nad mężem,bo żaden nie jest dla mnie gorszy bądź lepszy

przeszkody na zakręcie, szukałaś tutaj aprobaty, a zostałaś zjechana od kurew. Coś ci temat nie wyszedł.

Gość kendopolis
Jak jest temat o zdradzajacych facetach,to wszystkie kobiety na facetów jadą. A teraz jak same zdardzaja,to się usprawiedliwiają etc.

Gość holele
ja tam się nie usprawiedliwiam bo swoje zrobiłam.

Gość o i zaczeły sie...
do autorki nie usprawiedliwiaj swoich ppedow milocia, po prostu czujesz sie atrakcyjniejsza i pewniejsza siebie - dlatego zdradzasz kazdy teatr ma swoj final, a to ze nie wyda sie wloz miedzy bajki, moze jego zona sie dowie i poinformuje twojego rogacza domowego... scenariuszy moze byc mnóstwo, ale jak juz zauwazylem do ciebie nic nie przemawia wiec tkwij w tej wojej niby milosci:)

Gość kendopolis
holele a maz,czy nie obraził cie słwownie jak dowiedział sie od ciebie,ze przez długi okres czasu doprawiałas mu rogi i jestes w ciazy z kochankiem? Na pewno nie jedno ostre słowo wyszło z jego ust. A przyznałaś sie mu,ze jakby nie ten benkart w brzuchu,to nadal bys go zdradzała i nie miałabyś ochoty na rozwód?

Gość holele
kendopolis - naprawdę polecam przeczytać temat od początku

Gość kendopolis
Nie cieszcie sie kobiety,które mają kochankow i z nimi zcazynają nowe zycie,bo jezeli facet zadaje sie z mężatką,to tez jest chuja wart,wiec pewnego razu to wy,na włąsnej skorze odczujecie jak to być zdradzoną.