Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhyjfjhtft

Dlaczego prawie kazda kobieta musi miec za partnera dryblasa 190 cm?

Polecane posty

akurat nie noszę :) więc większość facetów jest wyższa ode mnie (i sporo dziewczyn też :P)

dobrze wiesz, że akurat mój facet jest wyższy (co szczerze mówiąc takie fajnie wcale nie jest) :) ty po prostu jesteś ofiarą losu i na siłę zwalasz to na wzrost. To tak samo jakbym ja była sama i tłumaczyła to problemami z cerą, a nie tym, że jestem skończoną suką :D

Gość julka19x
wstyd sie pokazac na ulicy z frajerem ponizej 180 cm. Idealny facet ma 190, a ci niscy to kurduple...

Gość nie pojmuje po co za niego
mnie to by było głupio "pomykać" z głupim, a nie z niskim.

nie pojmuje po co za niego - ale jednak z niskim nie pomykasz Moorland - skoro masz wysokiego, to po co się produkujesz w tych tematach pisząc takie bzdury?

Gość brigitte b.
najłatwiej wszystko tłumaczyć małpimi przodkami. zauważyłam, że jak facet jest pewny siebie to w ogóle nie przeszkadza mu to, że kobieta jest od niego wyższa. z reguły tak mają starsi faceci wręcz im się to podoba, że dziewczyna jest wyższa na szpilach od nich, a młodzi to się przejmują co ludzie powiedzą itp.

Bo mam też masę znajomych i wiem, że średnia wzrostu mężczyzn to nie są dwa metry. Podobnie jak przeciętny człowiek nie jest na tyle pusty żeby skupiać się tylko na jakimś aspekcie wyglądu i na to zwalać wszystkie swoje niepowodzenia. Jakbyś był wysoki, ale z krzywym zgryzem zwałabyś na to.

brigitte b. - mało któremu przeszkadza, że kobieta jest wyższa. to kobietom przeszkadza jak facet jest niski Moorland - jasne, że średnia to 170. ale co z tego, skoro powodzenie mają tylko wysocy?

czyli twoim zdaniem większość facetów jest samotna? Ciekawe, ciekawe....

Moorland - jakbym był wysoki to 1) krzywy zgryz bym naprostował, 2) znalazłbym kobietę, której by on nie przeszkadzał sprawdzam,czy minęło 60 sekund...sprawdzam

Gość malinowa dama kier
ja mam 160 cm i moi partnerzy mieli max 175 cm, mój pierwszy maz miał 175 cm a potem miałam 170 cm takiego Marka, a teraz mam drugiego męża 173 cm Michała, kochanego jak zaden inny, jest mi z nim super tak wiec wzrost dla mnie idealny to 173 cm

Gość brigitte b.
to zależy od gustu danej kobiety.

Gość malinowa dama kier
a i dodam że mam przyjaciółke ktora ma 180 cm i nie może sobie znaleśc faceta, a ma juz 28 lat za to ja mam juz drugiegą męża, tak wiec lepiej jak kobieta ma te 160 cm, w szpilkach wygląda sie super i moge sobie pozwolic na najwyższe szpilki takie 10 cm, sexi:)

Gość malinowa dama kier
a i dodam ze mam 27 lat i męzczyźni bardzo sie za mną oglądają, waga 56 kg biust i reszta fajne;)

Gość brigitte b.
nie zauważyłam...

jak to nie?! przecież TY WIESZ WSZYSTKO! Za każdym razem warczysz klawiaturką na rozmówczynie które piszą, że one akurat mają partnerów niższych niż 180cm. Chyba za bardzo bolałoby, że tylko tobie coś nie wyszło, co?

Gość brigitte b.
malinowa- tylko, że mimo 10cm szpilek nie będziesz miała długich nóg...

Gość brigitte b.
patrzę i co ?

Moorland - weź mi wytłumacz fenomen : Jak jest temat, jakich facetów byście nie chciały każda pisze "niskich" Jak niski kolo założy temat, taki jak ten, to nagle wysyp lasek, co się chajtnęły z niziołkami. Kurwa niesamowity zbieg okoliczności Nie wspominając o tym, że na ulicach jak niskich w parach nie widać

Dlatego, że nikt nie rozmawia na co dzień o tym ile czyj facet ma wzrostu. Skoro już pojawia się temat to przychodzą ludzie i się wypowiadają, ale musi najpierw wyskoczyć jakiś kretyn który wpadnie na poraniony pomysł/prowokacje, a dobre dusze próbują mu wytłumaczyć, ze się myli (na wypadek gdyby naprawdę tak myślał :P)