Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhyjfjhtft

Dlaczego prawie kazda kobieta musi miec za partnera dryblasa 190 cm?

Polecane posty

Gość lamka 2
dlaczego, starli się ? :D

frodo the niziołek Ale dla mnie określenie pusta znaczy również gorsza, bo bycie pustą nie jest zaletą, prawda? ;) no właśnie... Wiesz, to nie jest jeszcze zakochanie, do tego jest jeszcze trochę drogi, ale kto wie. I naprawdę zdziwiłbyś się, ale ten facet, o którym teraz piszę nie jest uważany przez inne dziewczyny za jakiegoś Maćka Zakościelnego. I ja również nie uważam go za przystojniaka, on dobrze o tym wie. Ale ten facet ma w sobie to coś, co sprawia, że jak tylko o nim pomyślę, to serce bije mi mocniej, jest dla mnie wyjątkowy. I to nie ma nic wspólnego ze wzrostem. Powiem Ci więcej - jak go poznałam, to nawet zastanawiałam się, czy to nie będzie dla mnie jakiś problem. Miałam wysokich kolegów w liceum i często bolała mnie głowa przy dłuższej rozmowie. Ale teraz to nie ma dla mnie znaczenia. I jak tak czytam te żale na temat wzrostu to aż śmiać mi się chce. Gdybyś miał np. 160, 165 to byłoby kiepsko, ale masz ponad 170 a to nie jest mało, to jest porządny średni wzrost.

Gość Andrzej Fajny
Mam 172 cm w dodatku łysieję. :) mam stałą partnerkę i powodzenie u kobiet, możecie pisać co chcecie, ale prawda jest taka, że wygląd u faceta ma minimalne znaczenie, wystarczy że jest charyzmatyczny, wygadany, względnie inteligentny i większość lasek jest w jego zasięgu. smutna o kobietach prawda jest taka, że w większości są głupie, łatwo manipulowalne i łatwe do zbajerowania :) A najłatwiej szło mi z laskami, które już na wstępie dawały mi do zrozumienia, że im się nie podobam :) taka ciekawostka :) lubię od czasu do czasu pokręcić się koło takich głupich laseczek, owinąć wokół palca, dawać nadzieję a później konsekwentnie olewać i patrzeć jak się wkurwiają nie wiedząc o co chodzi :) telefony kilka razy dziennie i smsy "czemu się nie odzywasz?" najlepsze :)

Gość lamka 2
hmm ja wiem, nie patrzylam na to w ten sposob, ale moze cos w tym jest. Tak czy inaczej fajnie by bylo jakby sie taki wysportowany z poludniowego-zachodu Polski znalazl ;)

Ach, jeszcze jedno. Ten facet nie miał wcale powodzenia ze względu na wzrost, powiem Ci więcej, już od dawna jest sam, nie miał po prostu szczęścia, a dziwi mnie to strasznie, bo jest naprawdę świetnym człowiekiem. I raz nasza rozmowa zeszła na temat wzrostu i dowiedziałam się od niego, że wolałby on mieć kilka cm mniej ;) więc nie wiem czy tak każdy dryblas ma u boku pannę i jest zajebiście szczęśliwym człowiekiem, zdziwiłbyś się...

Hybryda Kalifornijska nie uważają go za Zakościelnego,a le jest wysoki, wieć Twoja nautra wrzeszczy "super, super pragnę go" Niby to "coś" co ma w sobie nie ma wspólnego ze wzrostem, ale jednak wzrost wysoki ma - jakby nie miał to by Cię to "coś" nie obchodziło Może wzrost mam średni, ale niewystarczający do tego, by móc mieć partnerkę Co do pustoty - przykro mi, kobieta to zaginione ogniwo, nie myśl o tym, że to znaczy, że gorsza, po prostu tak jest

Gość lamka 2
Andrzej ma racje z tym wygladem u faceta, jednym slowem nie ma znaczenia.

Gość lamka 2
każda, ktora dostrzeże inne pozytywne cechy jakie facet powinien miec np. zaradnosc zyciowa i to w zupelnosci wystarczy.

Gość lamka 2
niski, drobny facet moze sie super fajnie ubrac i wyglada czesto lepiej od takiego bez urazy dryblasa.

lamka 2 ale nadal będzie za niski, żeby któraś chciała z nim być BTW czemu określając niskiego zaraz potem wiele osób pisze "drobny". Niski to nie musi byc drobny:P Ja nie jestem. Nieprzymierzając Hardkorowy Koksu też nie, a jest mojego wzrostu prawie:P

Nie wiem już naprawdę jak mam Ci to wytłumaczyć, ale gdy go poznawałam i znajomość zacieśniała się z dnia na dzień, miałam w dupie jakiego on jest wzrostu! Jak o nim myślałam, to nie przychodziło mi do głowy - tak, muszę się z nim jak najszybciej spotkać i przytulić do jego 193! Owszem, skłamałabym gdybym napisała, że lubię niskich, takich po 16x. Ale facet, który ma 174 i wzwyż jest dla mnie jak najbardziej pociągający jeśli mówimy tylko i wyłącznie o fizyczności. Więc przestań chrzanić jak obolały i wyjdź gdzieś poza dom. Co druga para jest taka, że facet ma niewiele ponad 170 i jakoś może sobie znaleźć dziewczynę. Mój były, taka oferma i debil, o czym niestety przekonałam się dopiero po dwóch miesiącach czasu, o dwa miesiące za późno, mający 165 umie znaleźć sobie dziewczynę. Co prawda jego aktualna laska nie jest zbyt ciekawa i z wyglądu i charakteru, no ale... Nie rozumiem tego fenomenu wzrostu, serio.

Hybryda Kalifornijska Miałaś w dupie jakiego jest wzrostu, bo jest wysoki, jakby był niski to być pomyślała "szkoda, że taki karakan" i nic więcej by z tego nie było

Gość lamka 2
Ja mialam faceta 162, drobny ale wysportowany i bardzo bylam o niego zazdrosna, nie zamienilabym go na innego. On mnie zamienil niestety :( dlatego szukam. A Ty powoinienes uwierzyc w siebie i nie porownywac sie do innych. Skup sie na sobie na swoich zaletach.

lamka 2 Skoro szukasz facetów koło 40 to chyba jesteś z innego pokolenia. Dziś taki 16x by nic nie ugrał. Uwierzenie w siebie nic nie da, skoro dla dziewczyn jestem za niski. Porównywać się nie muszę - one robią to za mnie, zresztą wzrost jest akurat widoczny na pierwszy rzut oka.

frodo the niziołek Przeczytaj proszę moje wcześniejsze posty. Napisałam w nich, że spotykałam się z o wiele niższymi facetami niż ten obecny, jeden z nich miał niewiele ponad 160! I rozstawaliśmy się nie z powodu wyglądu, ale z powodu innych rzeczy. Nie wiem w jakim środowisku się obracasz, że każda dziewczyna albo nie chce być z chłopakiem, albo też zrywa z nim dlatego, że jest niski. Bo wnioskuję, że właśnie Ciebie taka sytuacja dotknęła skoro tak wytrwale upierasz się przy swoim i żadne słowa do Ciebie nie trafiają.

Gość lamka 2
No jej masz racje, ze wzrost odrazu widac, ale czy wysoki czy niski, to jak nic soba nie reprezentuje, jak nic nie zagada, to oboje nie maja szans.

lamka - natomiast, jeśli oboje zagadają, szanse ma tylko ten wysoki Hybryda Kalifornijska - obracam się w środowisku kobiet. po prostu tak już macie, nie przecz biologii

Gość onitakmaja
dobra tak wszystkie kobiety wola wysokich super przystojnych, bogatych z duzym fiutem. jesli wzrost cie dobija to tutaj masz jeszcze wiecej cech ktorych zapewne nie posiadasz pogodz sie z tym i juz nie biadol sieroto

Gość no chyba nie bardzo
skoro ciagle o tym nawijasz 🖐️

Gość onitakmaja
kobiety nie lubia zalosnych niezaradnych uzalajacych sie nad soba facetow

Mam wysokiego, bo taki już jest! Nosz kurwa, ja za to jestem kurduplem i zdaję sobie z tego sprawę, ale no co? Mam wpierdalać drożdże żeby jeszcze podskoczyć? Nawet gdyby miał te 20 cm wzrostu mniej, to i tak podobałby mi się tak samo jak teraz. Bo ma wspaniały charakter, przyciąga do siebie jak magnes, sprawia, że chce się o nim myśleć. I tu nie chodzi o wzrost! Tak, wzrost też jest dla mnie jedną z wielu cech atrakcyjności, ale właśnie, jedną z wielu. I gdyby on tej cechy nie posiadał, to dałoby się to zastąpić czymś innym. A ja na przykład tej cechy nie posiadam i co? Mam szukać sznur?

Gość po co wogole z nim gafacie?
Widzicie ze w kolko pierdoli to samo, a wy jak te tepe bambusy tluczecie mu cos co on i tak ma w dupie