Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci dajcie glos

czy to prawda, ze faceci nie lubia dobrze ubierajacych sie dziewczyn?

Polecane posty

Gość faceci dajcie glos

wolicie takie w adidasach, dznsach, bluzie nie przejmujace sie wygladem, czy te w spodnicy, szpilkach, dbajace o szczegoly w postaci bizuterii, wlosow, makijazu itp jesli potwierdzacie hipoteze, to powiedzcie: dlaczego?

Gość faceci dajcie glos
w sensie, ze nie podobaja iim sie, bo charakter nic do tego nie ma. dlaczego?

Gość faceci dajcie glos
a znasz kogos, kto jawnie mowi, ze nie podoba mu sie taki styl?i czy to kwestia upodoban, ze woli dziewczyny na sportowo, czy rozsadku, bo obawia sie, ze taka bedzie wymagajaca takze w kwestii jego ubioru i bedzie wydawala na to duzo ich, pozniej juz, wspolnej kasy-takie opinie tez slyszalalam i ciekawa jestem, czy to mit czy hit:P

szmaty do ubrania i perfumy to podstawa - muszą być odpowiednie 💤

co do tematu - to w zależności od sytuacji kobieta może wygladać róznie...

"a znasz kogos, kto jawnie mowi, ze nie podoba mu sie taki styl?" Kogos kto jawnie mowi, ze mu sie podoba taki styl nie znam, ale nie interesuje sie jakos tym specjalnie co lubia inni, wiec moze dlatego. Ale znam takich, ktorym to jest obojetne. "i czy to kwestia upodoban, ze woli dziewczyny na sportowo, czy rozsadku, bo obawia sie, ze taka bedzie wymagajaca takze w kwestii jego ubioru i bedzie wydawala na to duzo ich, pozniej juz, wspolnej kasy-takie opinie tez slyszalalam i ciekawa jestem, czy to mit czy hit " Zeby sie ladnie ubrac nie potrzeba zaraz wielkich pieniedzy z tego co sie orientuje;) A co do upodoban tych, ktorzy wola dziewczyny na sportowo to ja sie nie wypowiem, bo to nie moje upodobania. Moze ktos inny.

Gość faceci dajcie glos
tzn nie chodzi o sportowy schludny styl, ktory takze wyglada fajnie, gdy sie o niego zadba, ale mowie o takim wrecz lekkim zaniedbaniu i byle jakie ciuchy, pokulgane, powyciagane. szukam przykladowych zdjec, ale nie moge znalezc.

Gość Xfnhhyucduguhdgbgygdyb
To zalezy ;)

Gość faceci dajcie glos
wiem, ze nie trzeba wielkich pieniedzy, ale nie wiem jak mysla o tym faceci:)

Gość faceci dajcie glos
a dziewczyna pomykajaca dzien w dzien na obcasahch i spodnicach-ok?

Gość WERTYRERTYUIYTRTYUI
PIENIĘDZY MOŻE NIE , ALE GUST WYCZUCIE TRZEBA NIESTETY MIEĆ :)

Gość drfty7u8iuyt
TRZEBA umiec ubrać sie na każą okazję , a to nie łatwe

Gość faceci dajcie glos
oczywiscie. spieralalabym sie, niektorzy go chyba po prostu nie zauwazaja, nie wiem.

Gość kjmhngbffhngj
dokładnie fleja powie oki :)pasuje

Gość normalana matka-zona
Ja na codzien chodze w obcislych dzinsach, trampkach, bluzie. Oczywiscie nie sa to stare, powyciagane szmaty. I jest ok. Faceci na mnie patrza. Preferuje wygodny stroj na codzien, w weekend, czy na okazje zakladam szpilki i kobiece fatalaszki. Nie robie makijazu, jedynie rzesy maluje, czasem kreske na powiece, pudru nie uzywam-mam matujacy krem odpowiedni do cery. Fryzura? Mam przewaznie rozpuszczone wlosy-lekko faluja, czasem sobie prostuje. Nie farbuje wlosow, stawiam na naturalny kolor-wlosy mam lsniace i zdrowo wygladaja.

rev - nie powiem żebyś mnie zaskoczył, ale możesz rozwinąć?

Gość faceci dajcie glos
normalna matka-zona i super;) fajnie, ze potrafisz ubrac sie raz tak, raz tak, w zaleznosci od sytuacji. tez tak mam i lubie to w sobie, ze kiedy trzeba potrafie chodzic w adidasach i chyba tez wygladac schludnie ale umiem tez,moim zdaniem, wygladac swiezo, dziwczeco-kobieco, delikatnie.

Gość ar
wszystko jest spoko .taki i taki styl ,a najważniejsze co jest w środku ,pod tymi ubraniami

Fiku - wybieranie nicku który MUSIAŁ ściągnąć masę wrednych harpii było kiepskim pomysłem :P Autorko - przy czym niechlujny wygląd (dosłownie - zaniedbany) pasuje tylko w jednej sytuacji - jak pielisz ogródek :P