Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasmina***

Mam przeokropną siostrę, straszną wręcz!!!!!

Polecane posty

Wredna, podła, interesowna 13 latka, rozpuszczony dzieciak, nie znoszę jej!!!!!

21 lat mam nie wpuszcza mnie do rodzinnego domu, ma obsesję jakąś, szału dostaje gdy mnie widzi;/ to nie jest normalne... Jak jeszcze tu mieszkałam, to zabroniła mi korzystać z neostrady, bo jej ''zamulam''. Komputer stał się nagle tylko jej i pieniądze wszelkie też jej należne. Wyprowadziłam się, planowałam zrobić to 3 miesiące później, ale nie wytrzymałam Mieszkam teraz w spartańskich warunkach, ale cieszę się chociaż że mam spokój i jestem bezpieczna:P

To co Ty jej zrobiłaś, że tak ze sobą żyjecie? ;) ja mam dwóch braci, ale z domu się nie muszę wyprowadzać.. no dobra... raz złamałem palca jednemu z nich jak się biliśmy, ale dalej mieszkamy razem ;P

nic jej nie zrobiłam, jej się coś zrobiło... Do ego jest arogancka, klnie jak szewc, ma nieodpowiednie towarzystwo, kompletny brak zainteresowań i jest leniwa. Dobrze, że nie muszę już na nią patrzeć:P

Gość doskonale Cię rozumiem autorko
rozumiem, ze mozna miec dosc swojej siostry. Prawidlowo zrobilas, ze sie wynioslas. Przyblize moją sytuację. Moja siostrunia ma 25lat - skonczone, studiuje dziennie, nie pracuje, i mnie wkurwia. Ja mam 22, pracuje, ucze sie zaocznie, obecnie szukam mieszkania/pokoju do wynajecia. Ona potrafi rozryczec sie gdy wejde do lazienki wieczorem sie umyc, bo jak to ona twierdzi "zrobilam jej na zlosc?" :O Kłamie w żywe oczy, skłóca mnie z rodzicami na każdym kroku, bo wkreca niestworzone rzeczym potrafi mnie z całej siły uderzyc czyms i jeszcze kretynka sie glupio smieje i twierdzi, ze nic nie zrobila!! MI WYPOMINA, że wezmę 2kromki chleba! MI! Pomimo, że większość kupuję sobie sama, tym razem po prostu pozwolilam sobie wziac. Kupiła go Moja MAMA, a nie ona! Oto pojedyncze przykłady, ale takowych moznaby wymieniac i wymieniac... Pozdrawiam Cię autorko