najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pavlo1985 8 Napisano Maj 21, 2012 A po co Ci portale randkowe?? Nielepiej wyjść do ludzi i odrazu twarza w twarz się widzieć?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 Wychodze , ale nie spotykam potencjalnego partnera, czemu by nie sprobować inaczej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rekin cenojad Napisano Maj 21, 2012 szkoda czasu, lepiej poznaj w realu kogoś o podobnych zainteresowaniach i z twarzą na swoim miejscu a nie w formacie jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 inne opinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pavlo1985 8 Napisano Maj 21, 2012 Idź na speed date moze tam znajdziesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 inne opinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 speed dating jest tylko w Warszawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja wiem tylko to że Napisano Maj 21, 2012 Ja poznałam męża na Sympatii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pavlo1985 8 Napisano Maj 21, 2012 Na give5.pl masz speed dating z video czatem. Teraz pasuje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez kcem! Napisano Maj 21, 2012 haha.. najpiekniejsza - szalejesz... i sie chyba zacielas :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pytania_do_redaktora 0 Napisano Maj 21, 2012 chujnia. nie warto. strata czasu. poznawaj w realu albo na forach tematycznych (byc moze wtedy poznasz kogos o zbieznych zainteresowaniach). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goody 0 Napisano Maj 21, 2012 "byc moze wtedy poznasz kogos o zbieznych zainteresowaniach" Przeczytałem "zbereźnych" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostatni moheranin Napisano Maj 21, 2012 zapisani sobi pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Maj 21, 2012 zapisani sobie to kiedyś patrzałam, sama będąc tradycjonalistka i osobą wierzącą ale tam nei ma mężczyzn tylko takie sierotki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 21, 2012 przecież i tak jesteś na sympatii prawda ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Maj 21, 2012 moze prawda może nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 byłam na sympatii ale nie znalałam tego czego szukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 podobno e-darling i przeznaczeni sa w miare ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 21, 2012 czemu przed chwilą zmieniłaś nicka ? robisz tak jak Loooser;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 21, 2012 e-darling jest do dupy i drogi a po za tym nie możemy sami szukać partnera tylko portal wyszukuja nam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 21, 2012 najmadrzejszy na swiecie - pracujesz gdzieś czy na rencie albo szefem jesteś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 na rencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 21, 2012 najmadrzejszy na swiecie aha mówisz że sąw miare ok a teraz mowisz że aha ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 e-darling mi sie nei podoba na p[rzeznaczonych trzeba wykupic abonament na rok :O ja chce na meisiac, sprobowac i albo kogos znajde albo nei a nei siedziec tam rok :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 napisalem, ze podobno sa ok, nie znam ich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 oj mądralo, tak ty doradzasz, szukaj na portalu, a nawet nic w tmy temacie nei wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Maj 21, 2012 Szczerze, to już lepiej na forach tematycznych czy nawet na kafe wg mnie. Przynajmniej nie przypomina to targu matrymonialnego, poznaje się ludzi naturalnie, bliższe znajomości zawiązuje gdy ktoś nas zainteresuje ot tak, po prostu. Wiem, wiem, podobno jednak na portalach ludzie dobierają w nawet długie zwiazki, ale mnie odrzuca już to, że przypomina mi targowisko. Wiadomo, jeśli komuś nie przeszkadza to to czemu nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach