reserved 0 Napisano Maj 22, 2012 Twoja siora jeszcze wolna czy już znałazła połowke ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 no tak ale jest wiele religii , a Tobie chodzi o wyznanie rzymsko-katolickie? chodzi Ci o to by on z Tobą do kościoła chodził?? miłość podobno nei wybiera, więc jak Cie trafi to te wyznania pewnie będziesz miała gdzieś! chyba, że po prostu szukasz ideału na męża ale wtedy może naprawdę wiać nudą:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wolna251 Napisano Maj 22, 2012 nie szukałam sponsora! a jestem z nim szczęśliwa! najpierw on mieszkał u mnie a teraz ja u niego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 Res ma chłopaka od 2 lat czy prawie 3 mieszkają razem prawie dwa lata:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 wolna251 super!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 wolna251 super!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 mam dziwne przekonanie, ze w tej rozmowie jedna osoba pisze z 2 nickow:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 setuniu, widac że ty nie wierzysz w Boga, Bóg uczy kochać, prawdziwie :) nie znam innych religi, ale prędzej zaakcptowałabym kogos innego wyznania niz ateistę, ateisci to ludizektórzy w nic nei wierzą, zobojętniali tacy, bez duszy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 22, 2012 ja się poznali ? teżz neta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 tzn. mądralo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 nie jestem ateistką i wierze w Boga a Ty teraz sama grzeszysz;) powinnaś się wyspowiadać z tego co o mnie piszesz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 22, 2012 mam dziwne przekonanie, ze w tej rozmowie jedna osoba pisze z 2 nickow kto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 nevermind, mozliwe ze mi sie wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 Res tak ale poprzez inną osobę któą wspólnie znali....... ale przez net! dodam , że moja siotra jest ode mnie o 3lata młodsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bello antonio Napisano Maj 22, 2012 najpiękniejsza...ateiści wierzą dokładnie w to samo co Ty tylko inaczej to interpretują:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a setunia ma juz 3 dychy Napisano Maj 22, 2012 na karku i samotna i cos czuje pismo nosem ze juz tak zostanie :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 "nie jestem ateistką i wierze w Boga a Ty teraz sama grzeszysz" wierzysz a nei rozumiesz, że chcę w tak waznej czesci zycia wspoluczestniczyc z partnerem? i na tych samych wartosciach budowac zwiazek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 pomaranczo, ateiści nie wierza w Boga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wolna251 Napisano Maj 22, 2012 jakie wy macie dziwne problemy! to ile waszym zdaniem musi upłynąć czasu zanim dwójka osób ma się zdecydować na wspólne zamieszkanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheh fiku nalezy do Napisano Maj 22, 2012 seksu w ktorej znajduja sie pedofile i geje nice :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 wolna251 Jakies 6-7 miesiecy. Najpiekniejsza ma po prostu inne podejscie do wspolnego zamieszkania, ale to juz przerabialismy w innym topicu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wolna251 Napisano Maj 22, 2012 najpiękniejsza...powiem Ci tak jak masz takie dziwne podejście to żaden portal nie pomoże Ci w znalezieniu faceta...hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u tych konserwatywnych Napisano Maj 22, 2012 katoli to pewnie zamieszkanie po slubie bo w innym przypadku to grzech ciezki :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 wolna nie ma twardej granicy, każdy ma swoje standardy, ale facet z netu to obcy facet, trzeba go wpierw poznac a nei od razu pomieszkiwac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 ja jestem "konserwatywnym katolem", ale w kwestii wspolnego zamieszkania mam liberalne podejscie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 a setunia ma juz 3 dychy na karku i samotna i cos czuje pismo nosem ze juz tak zostanie to chyba Cię myli ten Twój nos w tej chwili;) wierzysz a nei rozumiesz, że chcę w tak waznej czesci zycia wspoluczestniczyc z partnerem? i na tych samych wartosciach budowac zwiazek? jestem tolerancyjna;) i jeśli by był innego wyznania to nei skreśliłąbym tego kogoś z tego powodu:) nei chce mi się tutaj filozofować na temat religii ale coś mi się wydaje , że ktoś wyżej ma rację , zapisz się na portal randkowy dla wierzacych jak Ty.......przeznaczeni.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wolna251 Napisano Maj 22, 2012 czym różni się facet poznany np.przez sympatię? od tego którego poznasz np na ulicy w sklepi itp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 22, 2012 a setunia ma juz 3 dychy na karku i samotna i cos czuje pismo nosem ze juz tak zostanie ale już ma chłopa pomaranczo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 pomaranczo, ateiści nie wierza w Boga gdyby nei wierzyli to by nei byli ateistami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 "ja jestem "konserwatywnym katolem", ale w kwestii wspolnego zamieszkania mam liberalne podejscie" jedno przeczy drugiemu :O ja nie jestem konserwatywnym katolem, ale uważam że wspólne zamieszkanie jest ok, ale w okresie kiedy oboje są pewni że chca ze sobą być, wziąc ślub, miec dzieci ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach