Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

jakie portale randkowe najlepsze i czy w ogóle warto?

Polecane posty

etuniu, czasem sie udaje, ale to wyjatek co tak mało wiary w Tobie?;) Res ja też nie lubię czytać długich

to nie wierzysz zw miłość od pierwszego poznania??

Gość kochanica1234
Witam was, ja poznałam męża na sympatii, spotkaliśmy się na pierwszej randce 8.06, 13.06 (piątek) przyjechał do mnie na weekend i został:) w lipcu się oświadczył, we wrześniu byłam już w ciąży. W tym roku 08.06 obchodzimy 4 rocznicę poznania, 16.06 syn kończy 3 latka. Kochamy się bardzo i jesteśmy bardzo szczęśliwym małżeństwem.

Witam was, ja poznałam męża na sympatii, spotkaliśmy się na pierwszej randce 8.06, 13.06 (piątek) przyjechał do mnie na weekend i został w lipcu się oświadczył, we wrześniu byłam już w ciąży. W tym roku 08.06 obchodzimy 4 rocznicę poznania, 16.06 syn kończy 3 latka. Kochamy się bardzo i jesteśmy bardzo szczęśliwym małżeństwem. no widziecie !!!!;) i seks był :) gratuluje kochanica1234

nie, mialam tak, ze widizialm kogos kto zrobil na mnie piorunujace wrazenie (niczym grom z ajsnego neiba) i nic z tego nie było, pierwsze wrazenei jest wazne, ale czasem anm sie tlyko wydaje ze z takim facetem moglabym, chcialbym sie zatracic, robic z nim wsyzstko, a tu nic

Gość wolna251
HEHE sympatia to na prawdę bardzo dobry portal dla szukających miłości jak się okazuje można ją tam znaleźć:)

Gość kochanica1234
Po 4 randkach:)

byłąm na Synmp z dwa razy juz bede pozniej jak cos;)

Gość kochanica1234
najpiękniejsza.... mój mąż, jest bardzo przystojny, ale na pierwszej randce miał fatalne buty:) obrzydliwe wręcz! Chciałam uciekać, ale powiedział coś, co mnie bardzo rozbawiło i zostałam, dzięki... komuś tam...

Gość kochanica1234
czemu zdesperowanych??

kochanica1234 - no tak, dwoje zdesperowanych ludzi sie dobralo jesteś zazdrosna ?

Gość kochanica1234
nigdy nie czułam się zdesperowana, jestem atrakcyjną, pewną siebie, spełnioną kobietą, zawsze tak było. Mąż jest i był zawsze oblegany przez kobiety...

Gość kochanica1234
To nie była wpadka, tak miało być. Na co mieliśmy czekać... szkoda mi takich zgryźliwych i nieszczęśliwych kobiet jak Ty... Ja poprostu miałam dużo szczęścia, przykro mi, że Ty go nie masz. Mężczyźni unikają takich, wiecznie nieszczęśliwych kobiet

Gość kochanica1234
Chciałabyś być takim pustakiem:) szczęśliwym i spełnionym, a ciebie ewidentnie nikt dawno nie posunął głęboko i pewnie nie szybko się doczekasz:)

Gość kochanica1234
około 30 raczej decyzje są przemyslane, jeśli jest praca, dobre pieniądze, dom i świadomość, że dam dziecku wszystko czego będzie potrzebowało to na co czekać 5 lat?! wytłumacz?

Gość kochanica1234
uwierz, że jest to bardzo ważne w związku....

Gość kochanica1234
potem faceci takich, cnotliwych panienek szukają "głębi" na boku:)