Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the mission its me not englisz

jestem zwykła, przeciętną dziewczyną a mam mega powodzenie

Polecane posty

Ja tam marzę, żeby się do mnie jakiś koleś przysiadł, czy coś, zagadał. Nawet gdyby liczył tylko na seks, to by to było miłe.

Gość to ja tez podam pare wskazowek
figurę mam super ale twarz przecietną, to tego duzy nochal zas kazdego faceta moge okrecic kolo palca, dodam ze mam chlopaka, obiektywnie bardzo przystojny, dla mnie naturalnie najprzystojnijszy na swiecie :) nie mam wielkich cyckow, nie nosze mini ale mam ogromną pewnosc siebie, swojemu chlopakowi mowie, ze jestem spokojna o to, ze mniie nie zdradzi, bo ma za wiele do stracenia, gdziez by znalazl drugą tak idealną dziewczyne ;) pomimo ze mam chlopaka lubie "zabajerowac" z jakimis kolesiami (sprzedaca, mechanik itp) nie udaje jakiejs wynioslej damy, zawsze sie usmiechne, zazartuje, mam takie specyficzne, dwuznaczne poczucie humoru ;) te tzw "to cos w sobie" to jest wlasnie pewnosc siebie- jesli jestes swiadoma tego ze jestes wyjatkowa i wg siebie ladnie wygladasz, to wlasnie tak bedziesz postrzegana przez innych Pozdrawiam, frywolna Anna :)

Gość szukamszukam00
:)

Gość upka111
upuje:)

nie oszukujmy się, gdy dziewczyna jest bardzo brzydka, każdy traktuje ja tylko i wyłącznie jak przyjaciółke. może być bardzo miła, zabawna i pewna siebie, jednak zostanie "dobrą znajomą". jestem tego żywym przykładem...

Gość gość
Mezczyzni nie maja duzych wymagan jesli chodzi o wyglad kobiety zwyczajnie wiedza, ze brzydka skorzysta z okazji a ladne nie nadaja sie do zwiazku