Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lorneta i meduza

Pamięta ktos lata 90?

Polecane posty

Gość dfvhndjvnd
Ja pamiętam takie czarno-białe młodzieżowe meblościanki:P

Gość traperzy znad wisły
jeden cztery trzy i cztery w lesie mu przewiało plery joł :classic_cool:

Gość traperzy znad wisły
teraz skupcie się psubraty bo ważniejsze padną daty :D kuwa pół mojego liceum używało pocztu jako pomocy do zapamiętywania dat na historię :D są na youtube :classic_cool:

Gość ja pamiętam lata 90
i nie wiesz nie wiesz nie rozumiesz nic:D:D Buzu Squat - Nasze Przebudzenie I programy clipol, muzyczna jedynka, które promowały prawdziwą muzykę a nie dupę i cycki.

Gość jestem po prostu aparatką
a pamiętacie reklame szczoteczki do zębów z pomidorem. ta szczoteczka nowej generacji nie odbiajała sie na pomidorze :D

Gość apuapauau
upupupupu

Gość hgeg
jestem po prostu aparatką a pamiętacie reklame szczoteczki do zębów z pomidorem. ta szczoteczka nowej generacji nie odbiajała sie na pomidorze To ja pamiętam że była też jakaś z zielonym jabłuszkiem (bardzo apetycznym) reklama pasty, chyba jakiejś blend-a-med :p

Był już podobny temat f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4615374 ahh te wspomnienia....

Gość sonia99887j
Aparaty fotograficzne na klisze....a teraz tysiące zdjęć

Gość PSX XBOX ATARI PC
JA SIĘ W ROKU 997 zatrzymałem! OCHRZCIŁEM WTEDY HLEP, ZARYBIŁEM SZAMBO, DAŁEM W CZAMBO, ZAŚPIEWAŁEM MAMBO, GRZYBNIĘ ROZPRZESTRZENIŁEM, ZABIŁEM SWEGO SYNA, WYRWAŁEM SE CHOOJA Z KORZENIAMI I ZBURZYŁEM DOM DZIECKA DLA STARCÓW! DZIECKIEM NIGDY NIE BYŁEM, A STAROŚCI NIEDOŻYJE! W 996 rypali się i chleli, a w 998 czekli wszyscy z utęknieniem na 999 by w tysięcznym goolasz z HLEPA zrobić! W 1001 znowu HLEP wpierdalaliśmy, aż do zayebania! ADOLF HLEPTIN CHLIPTAŁ DOOPĘ STALINKA-KALINKA-LENINKA HLEPOPIERESTROJKWICZA! STO LAT PÓŹNIEJ CHODZILIŚMY NA PONCZKI HLEPOWE I PIĆ ALKOHOL! KREMÓWEK NIE BYŁO I NIE MA DO DZIŚ! JAN PAWEŁ HLEP 3 JE MIAŁ O WIELE WCZEŚNIEJ! TAK SIĘ NIE ROBI! TO NIE FAIR!

Gość hg4
aparaty na klisze były jakie były le za to każde zdjęcie się wywoływało i ma się gdzieś poskładowane w albumach do dziś. Fajnie potem spojrzeć, a nie te cyfrowe. Wszystko zazwyczaj na dyskach elektronicznych.. wszystko takie bez klimatu :(

Gość ja,
ja z takim aparatem w dzieciństwie pstrykałem zdjęcia jak poj.bany :o albo na magnetofon nagrywałem jakieś teksty z dupy, a potem sobie to odsłuchiwałem :o i przy odsłuchiwaniu było słychać zawsze głośne buczenie w tle

Gość ja,
jeszcze jest taki zegarek z lampką nocną i starym radiem, w który lubiłem się wpatrywać wieczorami, zegarek stoi na telewizorze do dziś, lampka ciągle działa, radio natomiast nie, częstotliwości fm 64-74 MHz, w latach 90-tych w domu mojej babci był jeszcze telewizor bez pilota, z takim wystającym ekranem, wielkim włącznikiem, żeby kanały zmienić to się wciskało przyciski przy telewizorze

Wypożyczalnie video Dynastia Pierwsze bajki na Polonii 1, Polsat, RTL 7 Słodka dolina na RTL 7 DRUŻYNA A NIEUSTRASZONY ŻAR TROPIKÓW SOCZKI W KARTONIKACH Z SŁOMKĄ PEGASUS I DYSKIETKI ROWER BMX

Gość fffffffffffffffffffffff
czy wam naprawde z lat 90 zapadlo w pamiec tylko disco polo?:|

Gość gosc nie
fffffffffffffffffffffff czy wam naprawde z lat 90 zapadlo w pamiec tylko disco polo?:| ale tępe pytanie, nie widzisz ile rzeczy już wymieniono :D

Gość LEGO fan
Fajne były klocki LEGO. Uwielbiałem je. Były bardziej realne a każdy zestaw miał mnóstwo elementów co bardzo rozwijało myślenie u dziecka. I ogólnie zestawy prezentowały się naprawdę super że nawet dorośli czasem lubili się pobawić. A dziś 1 zestaw to kilka dużych klocków do tego wszystko tak dziecinnie i tandetnie wygląda..

Gość 90 !
fajny temat :)

Gość jojo drako ;d
"JOJO DRACO TO SPRYT I ENERGIA ! " Kojarzycie? xD

Gość kto miał na tyłku
piramidy? :D

Gość jrtge34
wtf ? o jakie piramidy chodzi ? *,*

Gość jak to jakie piramidy?
spodnie takie :D

Gość SPODNIARZ
ja tam pamiętam tylko "dzwony" ;-)

cZY PAMIĘTAm?Gumy Donald,oranżadki w torebkach,łapanie chrabąszczy latem,ganianie po piwnicach blokowiska,zabawa w dom,kuchnię na ogrodze prababci bądź osiedlowej piaskownicy,zabawy w zsypie na śmieci,w windach,okradanie sadu na osiedlu,jumanie owoców z działek,nauka jazdy na rowerze ''dziadek ale trzymasz kijek?!'' tak trzymam-odwracam się ,dziadek stoi kilkanaście metrów za mną i nagle jeb na chodnik:D Zbieranie karteczek do segregatora ze Spice Girls,magnetofon i kasety,gry na tv sprzedawane w formie żółttch kaset,pierwsze roli ''kałczukowe'':D od rana do wieczora gry w klasy,gumę,na skakance,wieczne okupowanie trzepaka osiedlowego,letnią porą codziennie wrzask o 22 pod balkonami ''mammooooo jeszcze chwilę'' albo ''mamoooo rzuć mi złotówkę na loda/watę cukrową'', co niedziela kościół-biała spódniczka,warkoczyki z wstążkami,lakierki,zapiekanka w szkole-sucha bułka posypana serem żółtym,wsadzona do mikrofali i polana keczupem po wyjęciu...Wtedy było pięknie:) Uważam że mimo różnych rodzinnych sytuacji miałam piękne dzieciństwo.Mam teraz dziecko i sama zastaawiam się jakie ono będzie miało wspomnienia będąc w moim wieku-i wydaje mi się że nie tak ładne i kolorowe jak moje... :(

spodnie dzwony, spodnie z aksamitu-w formie dzwonów ale z materiału taki niby aksamit-miły w dotyku,mienił się w zależności od kąta spoglądania,buty tylko z targu-za 50zł uważane za nabytek conajmniej z górnej półki typu Dolce&Gabbana:D w zimie jazda na sankach/reklamówce do momentu aż zesikałam się w majty bo nie czułam z zimna dolnej partii ciała,żarówiaste ciuszki-bluzki w kolorze żółto,pomarańczowo,różowo-kolejowym:D ciuszki w kolorze np.pracownika budowy w kamizelce odblaskowej typu hi-vis były na porządku dziennym :D

Gość ja tam tylko,
grałem w gry telewizyjne (mario itp), albo oglądałem kreskówki, albo bawiłem się magnetofonem, no chyba, że byłem u babci, wtedy dużo na podwórku byłem :classic_cool: