Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BW!

Oglądając swoje foty, to stwierdzam że aż tak brzydki nie jestem.

Polecane posty

ano różnie, w końcu gdyby wszyscy wybierali sobie partnerów którzy umieją rozmawiać, a nie tylko wymachiwać łapami byłoby dużo mniej przemocy domowej.

niby tak ale widocznie przemoc domowa jest fajna , bo większosc kobiet jak jest bita przez swojego faceta to nie chce od niego odejsc tylko czeka az sie zmieni zresztą nawet takiego faceta kochają mimo ze je biją

Moorland-Bo mnie wkurwia że takie cioty jak twój, mają dupy a ja kurwa nawet paszteta nie mam. Co wy kurwa w takich pedałach widzicie? Oni nawet was nie sa w stanie obronić. Kiedyś kobiety chciały męskich facetów, facetów którzy mieli męskie charaktery i wyglądali na facetów. A teraz to dziewczyny chcą facetów kobiecych, takich aby miały wygląd kobiecy i charakter kobiecy. A to jest sprzeczne z naturą, bez sensu to jest, że cioty chude i małe, albo jacyś długo włosi cioty mają ładne dziewczyny a ja nawet brzydkiej nie mam, tylko dlatego że nie umiem im kitów wciskać. Pojebany ten świat na maksa.

no jak żadna dziewczyna mu nie wystawiła dupy to co się dziwić że jest agresywny ;)

Moorland-Nigdy nie uderzyłem dziewczyny, nawet te które się z mnie śmiały. idę, cześc

Widzisz BSA, mój facet jest inteligentny, nie musi na każdą prowokację odpowiadać siłą. Wystarczy, że się spojrzy tudzież słownie zwróci uwagę. To się nazywa charyzma, to robi wrażenie - on się podnieść nawet nie musi. Chociaż...z tego co pamiętam, to Twoje wypowiedzi słowne nie powalają - właściwie to podobno ciężko ci składać słowa ;)

W końcu wyszło z Niego to wszystko, co go cisnęło przez tyle czasu :P.

Przy okazji - BSA, ty mu po prostu zazdrościsz - jest bardziej wygadany, ma więcej ogłady, a do tego jak ty - łysy, blady, jasnooki frustrat - byś przy nim wyglądał? ]:->

Moorland-Dlatego jak by mi zaczął pierdolić farmazony to by od razu dostał z banie i by na pewno wtedy nie wstał. Do tego facet cię olewa. Kurwa, gdybyś była moja to byś nie siedziała teraz na kafe, bo byśmy się bzykali jak króliki. Ale huj z wami, nie od dziś wiadomo że świat idzie ku upadkowi. Huj z wami, nie potrzebuję takich pojebanych dziewczyn, co lecą na pedalski wygląd i kasę.

ale bsa ma racje czesto widac takich pedałków z pannami , czasami sie zastanawiam co one widzą w takich kolesiach

BSA - wątpię, to TY całymi dniami siedzisz na kafe, nie ja :) Poza tym dbać o dziewczynę można na wiele sposobów, a "króliczy seks" się do nich nie zalicza. Poza tym moim zdaniem to Ty masz wygląd kogoś kto woli chłopców :) Poza tym Ty nigdy nie nauczysz się rozmawiać, bo się jąkasz i wstydzisz odzywać. Więc chowasz się za swoim agresywnym zachowaniem, rozmowa z kobietą by cię przerosła, zakładając, że w ogóle wydobyłbyś z siebie jedno, pełne słowo.

Gość prawiki są tutaj
Pedałki wystrojone mają kasę.

WIARA! Gdzie byłeś jak Cię nie było, dawno Cię nie widziałam :D

"K**wa, gdybyś była moja to byś nie siedziała teraz na kafe, bo byśmy się bzykali jak króliki. Ale ch*j z wami.." - tekst miesiąca :) Cześć, Cream :)

Moorland-jasne, śmiej się z mnie. A na kafe siedzę, bo co mam bzykać? Ja nie jestem w związku, jak ty. A ty nawet fotki mi nie chcesz wysłać, mimo że co nie zależy. Takie właśnie jesteście. Ale przynajmniej się nie muszę z wami codziennie wkurzać, nikt mnie nie zdradza i nie zrzędzi mi.

Nie ma co się rzucać zresztą. Tak to już jest, że każdy ma pewną, mniejszą bądz wiekszą pule talentów. Akurat na nas padła nieumiejetnośc zainteresowania sobą kobiety i tyle. Też jestem sfrustrowany ale nie ma co rzucać się na cały świat. Mogło byc gorzej, moglismy się urodzic bez konczyn czy z masą chorób. 🖐️

BSA - ja przez kafę wkurzam cię tylko tym, że wolę inteligentnego faceta, przystojnego, długowłosego faceta od prymitywa bez szkoły :)

Moorland-Ja mam szkoły pokończone, dużo książek czytam.Mam obszerną wiedzę, o co ci chodzi? Właśnie takie jak ty, to się z takich jak ja śmieją. Najgorsze jest chyba to, że ty masz być psychologiem i pomagać ludziom a nie się z nich śmiać. To jest chyba twoja największa hipokryzja.

na kafe panuje nuda stara ekipa sie wykruszyła , najlepszy okres na kafe był ta z 2 lata temu

Prawiczek bez wiary-Znów cię z roboty wywalili? Całe szczęście ze mieszkasz w Warszawie i z robotą problemu nie masz.

BSA - tak, masz skończoną podstawówkę, już mówiłeś :) I nie ma w tym żadnej hipokryzji, przecież nigdy nie oferowałam ci żadnej pomocy i jak już mówiłam - nie lubię cię. W momencie kiedy sam siebie sprowokujesz i zaczynasz bluzgać nie na mnie, a na mojego faceta nie czuję się winna bezlitośnie wytykając ci twoje braki w edukacji i wadę wymowy :) Nie dlatego, że to jąkanie to coś złego, ale bawi mnie twoja reakcja. Wiara - to nie pozostaje nic innego, jak życzyć Ci, żeby Ci się polepszyło. I trochę więcej optymizmu :)

Ej, PbW, ja też za Tobą tęskniłam :). Ogląda ktoś z Was mecz?