Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BW!

Oglądając swoje foty, to stwierdzam że aż tak brzydki nie jestem.

Polecane posty

Zuzanna Amelia & 22-czarne:)

Nie, uznałabym, że oboje to prymitywy i nie chciałabym żadnego.

Zuzia, nie zauważyłam Twojego pytania. Odpowiadając na nie: nie Po prostu myślałam, że skoro, według BW!, mężczyźni powinni nosić krótkie włosy, to kobiety powinny mieć długie :).

reserved-Chyba nie jestem zdolny do takich wyższych uczuć.

Moorland-Nie lubisz męskich facetów, którzy walczą? Wiele samców walczy o samice i samicą to imponuje. Na ojca swoich dzieci wybierają najśliniejszego. Więc czemu nie lubisz męskości u facetów?

rokkk-A tobie by to imponowało, jak by faceci się o ciebie bili?

BW!, to zależy od facetów. Ale, ogólnie... Nie sądzę, by było mi to w stanie zaimponować.

Lubię męskich, silnych facetów, ale nie lubię prymitywów którzy nie umieją mi niczym innym zaimponować. Skłamałabym gdybym powiedziała, że nie jest mi miło jak mogę usiąść facetowi na ramieniu i on mnie tak spokojnie spory kawałek przeniesie, ale samo to na nic się nie zda. Nie jestem jeleniem.

rokkk-A jak by jakiś facet cię obraził na ulicy, i twój facet zaczął by go napierdalać, imponował by ci?

moorland-Uważasz że bokserzy to prymitywy, co z KSW też są prymitywni?

a czy oni nie biją się w sporcie, gdzie są zasady z ludźmi którzy wiedzą na co się piszą, bo tak zarabiają na życie/takie mają hobby? To nie to samo co wszczynać/włączać się w bójkę bez powodu.

Moorland-Uważasz że bicie się o kobietę jest mniejszym wartością od pieniędzy? Uważasz że pieniądze mają większą wartość od kobiety?

uważam, że nie można się bić O KOGOŚ. Można stanąć w obronie kiedy, ale nie lecieć z pięściami jak jakiś idiota bo inny idiota próbuje zrobić zamieszanie. Cenię ludzi którzy umieją nad sobą panować.

Moorland-Czyli uważasz że miłość nie powinna być "ponad wszelkie emocje". Zwierzęta jak mają gody, to są zwyczajne głupie i są w stanie poświęcić życie w walce dla samicy. Uważasz że jak człowiek walczy na pięści z innym facetem o kobietę, ryzykuje życie i zdrowie to to nie jest miłość i powinien olać gościa i odpuścić? Uznała byś że facet który boi się narażać skórę za ciebie, to cię kocha?

Tak, uznałabym, że jest niezrównoważony psychicznie i nie ma sensu nawet z nim rozmawiać - bo niby o czym? "Lepsza siła argumentu niż argument siły" - jeżeli ktoś taki tego nie rozumie to niech spada. Poza tym w Twoim przykładzie założyłeś, że do domniemanej walki miałoby dojść PRZED związek - więc o jakiej miłości tu mowa? Buzujące, nic nie warte hormony i kretyn który pozwala swoim emocjom brać górę.

Moorland-czyli twoim zdaniem człowiek najpierw wchodzi w związek a potem się zakoichuje dopiero? Gdybyś była moja, to bym był w stanie każdego rozwalić, bo kobieta właśnie dodaje wszelkich sił, Nie tylko w walce, ale także w życiu. Wiec facet który nie jest w stanie zmierzyć się z innym facetem, to moim zdaniem zwyczajnie nie kocha danej kobiety i mu na niej nie zależy. No ale widocznie inaczej pojmujemy uczucia.

Zakochanie, a miłość to dwa różne stany, ale nic nie usprawiedliwia bezmyślnego atakowania kogoś kto wyraźnie prowokował do bójki. Trzeba umieć nad sobą panować, co innego jest się bronić, co innego szukać guza.

Moorland-Dam ci przykład, wchodzisz z facetem do baru. Do ciebie dowala się gościu, jest kultularny i miły, podrywa cię. Ty go nie atakujesz, bo jest kultularny. Ale odsuwa do ciebie twojego faceta, wciska się i nie daje co spokoju. Pytanie, co powinien zrobić twój facet? Facet nie atakuje ani ciebie ani jego.Ale jest zwyczajnie bezczelny w podrywaniu cię, co twoim zdaniem powinien zrobić twój facet?

Mój facet nic nie zrobi, bo ja na takie zaczepki nie reaguję.

Moorland-Akurat nie dziwi mnie to, że nic by nie zrobił. Aż w końcu ten gościu napluł by ci w twarz i by sobie poszedł a twój facet nadal by nic nie zrobił... Idę, cześć piękna.

Jesteś kretynem, wiesz o tym? :) Z zasady jak ktoś robi się natarczywy to zaczyna się od SŁOWNEGO upomnienia, a nie jak neandertalczyk leci z łapami.

cream - no nie? :) co się nie odezwę BSA albo próbuje się wypytać jak poderwać kobietę albo najechać na mojego faceta.

ja to teraz mam na niego focha, raz chciałam być miła, zagrzać go do podrywu, a ten znowu ma jakiś problem :P

bsa jest agresywny a tacy tez mają duze branie więc powinien to wykorzystac

agresja może się też obrócić przeciw kobiecie, więc mało która będzie tym zainteresowana.

e tam duzo jest agresywnych kolesi którzy mają fajne panny więc różnie to bywa