sumeja 0 Napisano Maj 28, 2012 Myszka ja tez najgorszy mam brzuch,kiedys pomimo ciazy byl plaski a teraz z roku na rok zaniedbalam sie i w chwili obecnej mam faldki okropne...a po obiedzie w obcislej sukience conajmniej juz 3 miesiac ciazy hehehe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Maj 28, 2012 Ja z kolei talie mam extra ale bys zobaczyla moje uda z tylu :( zalamka Ale pracuje nad tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Maj 28, 2012 villlemo, ale ty przecież masz mało w talii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Maj 28, 2012 uda też nie są duże, ja w udzie mam 52cm więc nie wiele mniejsze od twoich ;-) ale w pasie mam 72 :-( biust mam duży - jedyna część ciała z której jestem zadowolona :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Maj 28, 2012 ja też oglądałam wczoraj ekstremalne odchudzanie, nie do wiary jak tak mozna sie zaniedbać , ale pełen podziw za silna wolę i wytrwałość :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fragolina di bosco* Napisano Maj 28, 2012 Hej, Dziewczyny przyłączam się. Wprawdzie nie chciałabym schudnąć 10 kg, ale tak z 5. Jutro rano się zważę i zmierzę i podam w stopce moje wymiary. A tak w ogóle to dieta 1000 kcal jest genialna. Schudłam na niej w zeszłym roku 14 kg w 3,5 miesiąca. W sumie wagę utrzymuje do dziś, może troszkę przytyłam (max. 2 kg), ale nie wiem ile, bo ostatnio się nie ważę. Mój plan działania to przede wszystkim rzucić palenie, zamiast fajeczki sport (hula hop, basen, bieganie, rower), no i dieta 1000 kcal. Wyliczyłam, że zjadłam dziś już 700 kcal, więc jeszcze z 500 zjem, bo nie wytrzymam do wieczora i zaczynam od jutra pełną parą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Maj 28, 2012 fragolina witamy i powodzenia ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sumeja 0 Napisano Maj 28, 2012 Dziewczyny a walczycie z cellulitem?Zazwyczaj przy tluszczyku on sie pojawia :( A rozstepy ...u mnie sie pojawiaja przy wahaniach wagi:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Maj 28, 2012 ja nie mam rozstępów ale cellulit tak, szczególnie wewnątrz ud. jestem po 2 masażach bańkami chińskimi, podobno pomagają po 10 zabiegach widać efekty zobaczę po 10 zabiegu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sumeja 0 Napisano Maj 28, 2012 Myszka slyszalam o tym,ale to podobno nie dla osob z pekajacymi naczynkami ,a ja oczywiscie takowe posiadam...ehhhh ...peelingi kawowe itd tez nie wchodza wgre,wlasnie tym sobie pogorszylam stan skory...pozostaja wiec kremy i masaz rekawica:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
villlemo 0 Napisano Maj 28, 2012 myszko kochana:) U mnie pas to ideał, ale uda 55 cm x2 to wygląda przy pasie bardzo nieproporcjonalnie. to tak, jakby ktoś przykleił mi dół od innej osoby. Niedawno widziałam się z ciotka- wiecie- taką co sie widuje na weselach i pogrzebach- i ona powiedziała głośno. OO - Monika ale schudłaś, ale z ud to ci nie zeszło jak naszej Oli:/ QWiecie jak mi się przykro zrobiło:( Kiedys wazyłam prawie 70 kg, jakoś zleciało to ze mnie w przeciągu kilku lat, ale z udami nie moge sobie poradzic. Jest lepiej niż kiedys- bo było 60 cm w udzie, ale i tak nie jest dobrze, bo moge się złapac za fałd tłuszczu i skóry więc widze ile mam do stracenia, eh. Zreszta to naukowo udowodnione,że figura gruszki najciezej odchudza się w dolnych partiach, a jabłko- w górnych. dziewczyny- to co ja wypróbowałam na sobie- to moge polecic: pasaże pod prysznicem mega szorstka gabką, póżniej balsam- perfecta slim. kosztuje ok 15 zł, ale jest wydajny i skóra lepiej po nim wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fragolina di bosco 0 Napisano Maj 28, 2012 Na cellulit polecam gabkę Syrena. Przeczytałam kiedyś o niej na wizażu i postanowiłam spróbować (kosztuje w Rossmanie chyba z 3 zł). Efekty były zdumiewające, tylko trzeba się regularnie masować, tak z 2 razy dziennie najlepiej. Niestety po zapprzestaniu masaży cellulit powrócił u mnie :( Na rozstępy nie mam rady, a posiadam to paskudztwo i uczę się z nimi żyć, bo chyba nie da się pozbyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
villlemo 0 Napisano Maj 28, 2012 ja też oglądałam ekstramalne odchudzanie:D I byłam w szoku, jak ten facet co schudł ponad 260 kg!!!! To jest wynik:D Ale skóra okropna...wiecie- właśnie po to ćwiczymy,żeby potem nam nie zwisała:P oczywiście oni to inna bajka, bo my mamy do zrzucenia 10, a nie 200 kg...Ale mimo wszystko, ćwiczenia sprawiają,że skóra jest bardziej spreżysta i napieta! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Maj 28, 2012 Kochane damy radę, dobrze że jest nas tyle;-) w grupie łatwiej :-) piszcie o swoich postępach i sprawdzonych metodach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sumeja 0 Napisano Maj 28, 2012 Fragolina ja tez mam rozstepy,pojawily sie w ciazy i teraz zauwazylam ,ze przy wahaniach wagi sie gdzies tam nowy pojawi:( Tez nie znma sposobu na likwidacje tego paskudztwa...probowlam kremow itd i zero efektow....a wlasnie mam na biodrach ,udach i tylku ...tam gdzie waga mi skaka najczescxiej ....no i piersi ....ale tam po ciazy zostaly. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Maj 28, 2012 villlemo, ja też sie przeraziłam jego skórą po odchudzeniu :-( przykry widok, no i te wszystkie operacje auć tak jak piszesz mamy do zrzucenia 5-10 kg a nie 200 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Maj 28, 2012 muszę jechać na spotkanie, odezwę sie wieczorkiem, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sumeja 0 Napisano Maj 28, 2012 Ja znikam gotowac obiadek i w miedzy czasie porobie brzuszki...na poczatek mysle ,ze jak 30 dam rade to max:) no i skakanka z 10 minut ...jakis postep juz bedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
villlemo 0 Napisano Maj 28, 2012 myszka tylko nie skuś się tam na lody ani ciacho!!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
villlemo 0 Napisano Maj 28, 2012 sumeja- powodzenia!!!:) ja tez znikam gotowac obiad,eh. A na noc do pracy!!:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Maj 28, 2012 tylko woda ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fragolina di bosco 0 Napisano Maj 28, 2012 Sumeja, no ja też po ciąży się dorobiłam rozstępów. Żadne Mustele nie pomagały, więc dałam sobie spokój. Dzieć nam podrósł, więc w tym roku wybieramy się na jakieś wakacje na plażę i na pewno będzie je widać, no ale nic nie jestem w stanie zrobić. jedynie zawalczę ze skórą na brzuchu i cellulitem. To i ja znikam, jutro się odezwę. Jestem pełna determinacji i oby się ona utrzymała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madlen50 0 Napisano Maj 28, 2012 UUUU ile wpisów aż nie nadarzam czytać super im więcej tym lepiej :) Zgadzam się 1000 kcal to fajna dieta +ruch to już w ogolę elegancko:)Witam wszystkie uczestniczki:)Mam nadzieje że za jakiś tydzień, dwa będziemy się mogły chwalić straconymi kilogramami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madlen50 0 Napisano Maj 28, 2012 Myszka tak kiedyś tak jako modelka:)Ale teraz chce dla siebie bo zawsze byłam chuda a potem jakoś się tyło... Naprawdę super sprawa być takim lekkim (nie anorektycznie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Maj 28, 2012 Jestem już z Wami ;-) jak tam odchudzanie??? ja na kopenhaskiej 1 dzień i głód daje o sobie znać :-( ale nie poddam się :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Maj 29, 2012 Cześć dziewczyny :-) jaki jadłospis na dzisiaj???? ;-) ja na razie jestem po 1 kawie, ale dużej i po 1 szkl. wody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Maj 29, 2012 Witajcie Wczoraj wyprobowalam nowa skakanke- z 10 lat nie skakalam 35 min. 2630 skokow :) 300 kcl spalonych nie pamietam ile gr tluszczu Koszulka cala mokra :) Polecam skakanki z licznikiem bo to bardzo mobilizuje. Milego dietkowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka1979 0 Napisano Maj 29, 2012 no gratuluje, 35 min skakania? wow super :-) skakankę ma córka wystarczyły by tylko chęci których brak :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
villlemo 0 Napisano Maj 29, 2012 Dziewczyny witajcie jestem z wami :D Myszko kochana- nie forsuj się tam za bardzo,żebyś miała czas i siłę do nas pisać tu na forum!! Już jeden dzień za tobą. Byle do celu!! A potem z nami na 1000-czek:)_ Madlen- trafiłaś w dziesiątkę z topikiem- silna grupa wsparcia to jest to! Fragolina di bosco, sumeja- dziewczynki meldować nam się tu!! I trzymamy dietę!! Dietko slim fast- mamy podobne wymiary w tych nieszczęsnych udach, wiem co czujesz...bo mam tak samo,eh. Dziewczyny- wczoraj wtrąbiłam 2 litry niegazowanej, dziś podobnie. Woda to chyba najlepszy detoks dla organizmu. Zaraz robię sałatkę gyrosa dla mężusia a dla mnie zostaje sama kapusta, ewentualnie z kurczakiem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fragolina di bosco 0 Napisano Maj 29, 2012 Melduję się. Wczoraj nawet nei nagrzeszyłam za bardzo, bo poszłam spać o 21 i w sumie to niewiele ponad 1000 kcal przekroczyłam. Dziś było ważenie i moje dane w stopce. Zastanawiam się czy nie będę za chuda, ale jak patrzę na Wasze cele, to chyba nie. Jestem po sniadaniu - 264 kcal. Dziś mam w planach rower i hula hop. Czas wyrzeźbic ciało :) Skakanka fajna rzecz, ale dla ludzi z prostym kręgosłupem. Mnie strasznie bolał jak skakałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach