Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madlen50

Dieta 1000 kcal:)2 miesiące 10kg!NO TO OGARNIAMY!!!:)

Polecane posty

O matko, nie wchodźcie w tego linka, ale sie przestraszyłam ;) Podaję inspirację obiadową. Tylko jest to jedzenie wege. Wczoraj miałam kaszę kus kus (pyszna i bardzo zdrowa) z sosem pomidorowym (cebulka, pomidory z puszki, czosnek, bazylia) i do tego garść granulatu sojowego. Obiad robiłam z 15 min, w tym wersję dla męża z tuńczykiem i makaronem. Zjedlismy z ogórami małosolnymi. Ale wczoraj miałam ćwiczeniowy dzień: rano pół godz. biegu, po pracy pół godz. rower, a wieczorem godz. basenu, w tym sauna. Suuuuper się czuję :) Powiem Wam Dziewczyny, że odkąd zaczęłam tak sumiennie ćwiczyć, czyli ok. 3 tyg. to czuję się taka pełna życia, moje ciało jest najjędrniejsze od kilku lat (a to tylko 3 tyg.!), wstaję bez żadnego problemu, a wcześniej to do ok. 10 się budziłam i po 2 kawach. Dietko SF tez tak masz? Polecam BARDZO ćwiczenia. Dziś mam w planach godz. hula hop i rower :) Jeszcze z m-c i u mnie nie będzie śladu po cellulicie :D

Tak fragolinko tez tak mam ! Ja prawie 2mies a nogi mam ksztaltne jak nigdy ! Uda nad kolankami chudziutkie I Jakies takie ladne ! Jak Chodze to mi sie Tylek nie trzesie I jak siedze z nogami w gorze (na werandzie) to nie wisi mi nic na udach ! Poczekaj miesiac kochana ! Nie wyobrazam sobie dnia bez cwiczen! To jak z myciem zebow Ja cwicze wieczorem wiec calodzienne stresy odchodza :) Najgorzej Zaczac-pozniej wchodzi w krew Zycze wszystkim wytrwalosci :)

U mnie cellulit wsiaknal :P po 2tyg intensywnego steppowania :) Jeszcze mam troche z tylu ud ale tam sadelka bylo najwiecej ;) Mialam takie nierownisci ze jak zakladalam jeansy to robily mi sie na udach z tylu krechy takie fuuuuj. Nie wiem czemu mi to nie przeszkadzalo wczesniej?

Jak czytam o tym cudownym steperze to mam chęć go kupić, ale co do końca rozwalę sobie kolana... Szkoda :( Teraz myślę nad orbitrekiem :) Też już nic mi się nie trzęsie jak idę. Aha i jeszcze cos Wam powiem, przed moim pofajkowym przytyciem miałam w udach 49-50 cm, ale wyglądały one tragicznie. Cellulit, trzęsły się przy zwykłym chodzie, do tego tyłek obwisły, choć w biodrach 88 cm. Dzięki ćwiczeniom jest o niebo lepiej, mimo, że wymiary wieksze. Ale już niedługo wracam do moich 50 cm, bo wtedy czułam się najlepiej.

Fragolinko poczytaj o stepperze on nie obciaza stawow I kolan!! Bola tylko Miesnie!! Serio jak ktos nie moze biegac skakac to Wlasnie cwiczy na stepperze Tylko Halasuje ! Niestety Nogi smukle umiesnione , bioderka wezsze a dupka podniesiona :) Na brzuszek I talie tez wplywa :) Jesli tylko masz warunki to Kup :) Ja man garaz :) Nowy po 3-4dniach trzeszczy Ja tez mialam mniejsze wymiary -biodra 86 cm ale cialo wiotkie :( Kazda musi Znalezc cwiczenia dla siebie!! Ktorych wykonywanie bedzie jej sprawialo przyjemnosc ja mam stepper I skakanke Jedna twistera :). Reszta biega :) hula hopy itp

ja poki co jezdze wieczorem na rowerku, spalam 1000kcal od 4 dni;-) Dzis juz po sniadanku, teraz pije kawe i zabieram sie do pracy... Miłego dnia!

Super Editha :) Pysko moja gdzie jestes?? Pije kawe za kawa I Czekam na weekend:) Dzis ma byc zebranie jak bedzie to jestem uratowana :)

dietko jestem jestem ;p ale na ogrodku :p leze sobie na hustawce i czytam ;)) sniadanie dosc spore bylo ;) pozniej sie poopalam no i jak juz bede miala dosc to trzeba pohulac hula.hopem ;p a wieczorkiem jak bedzie chlodniej to skakanka... musze cho.lera cwiczyc bo waga to mi nigdy nie ruszy...a nie jem ani tlusto ani kalorycznie... dobija mnie to ze nic mi nie spada;( ehhh

Pysia, ale Ci dobrze... Nie martw się zastojem wagi, mi też nic nie spada, ale co tam. A opalona i tak będziesz wyglądała szczuplej, nawet bez schudnięcia :p Żegnam się z Wami na weekend i życzę miłego odpoczynku i mało grzechów dietowych. Będę w poniedziałek z rana.

Gość Lilma53
Witajcie Dziewczyny w kolejny upalny dzień! Pyska-ja też się przekonałam,że bez ćwiczeńm ani rusz. Dziś poluzowała mi śruba przy stepperze,dokręciłam,jak M wróci z pracy to sprawdzi,czy jest ok. Marzą mi się obcisłe dżinsy albo jakaś dopasowana spódniczka... A póki co jeszcze dużo pracy przede mną.

heh no dobrze mi :p uwielbiam taka pogode :p wy tak cwiczycie na steperze a moj na mnie patrzy i robi wielkie oczy :D heh czas by moze sie z nim zaprzyjaznic ;p dzis.na obiad pierogi ruskie :p napewno sobie nie odmowie < 3 bede wieczorem spalac :p lazienke wyszoruje i pocwicze ;))

Witam walczace o zgrabmne tyleczki:) Ja z dieta roznie,ale nadal nie jem bialego pieczywa ,makarony staram sie ograniczyc do zupki tylko,absolutnie musialam zapomniec o moich ukochanych makaronach z sosami ,no i ziemniczki ,troszke w zupce raz na tydzien i ewentualnie do obiadu 2 sztuki:) Ale wiadomo jak to bywa .a to cos slodkiego ,a to kotlecik:) No ale tylko do 19,pozniej post:) Ale za to cwiczenia weszly mi w krew ,codziennie robie 100 turbo brzuszkow,100 brzuszkow odwroconych ,500 skokow na skaknce,200 nozyc i pedaluje jeszcze .... a dzis dowiedzialam sie od instruktora fines ,ze wszystko moze sie schowac ...wystarczy chodzic po schodach,a ze schody mam wysokie od dzis 50 razy gora i dol...i tak mam dojsc do 100 dziennie...tyleczek ,nozki beda ladniejsze Nie biegam bo sie do tego nie nadaje,zaraaz mam zadyszke,kaszel i boli mnie gardlo Czasem dokladam rower :) Troszke tego jet :) Pozdrawiam walczace

sumeja dajesz czadu ja wlasnie wstalam przespalam pol dnia :) polozylam sie po pracy heh boli mnie gardlo raczej nie ppocwicze bo mam dreszcze -przewialo mnie chyba ciagle ostatnio padalo mykam pod kocyk

hej lasecki:-) u mnie na wadze nadal kilo mniej, coz dobrze ze nic nie doszlo;-) dzisiaj juz po sniadanku- zmienilam nawyi i zjadam pol grahamki z czyms tam. To mniej kalorii o jakies 100.Uciekam bo fajna pogoda, dajcie znac reszta jak wam idzie. Pizzerinko, co u Ciebie?;-)

Gość Lilma53
Witam! Ja staram się trzymać dietę.Zjadam około 1500 kcal.Mniej nie,bo wolę schudnąć wolniej ale skutecznie.Głodna nie chodzę. Ostatnio codziennie pół godziny ćwiczę na stepperze. Na innej diecie nie dałabym rady.Jedzenie mam urozmaicone,jem dużo warzyw,razowiec,musli.

ja raczej tez okolo 1500 z tym ze jezdze na rowerku i spalam ok 1000 ale powoli mi sie nudzi to;-) dzisiaj juz zjadlam zupke jarzynwa na kostce rosolowej. Nie bardzo dobra ale coz.

Dis widzialam w TV Miley Cyrus .Bosze jaka chudzina ,mowili,ze jest na diecie 500 kal:) Masakra jakas....500 kal to 2 jogurty owocowe :) No ale kazdy robi jak uwaza ,ze dla niego najlepiej:) Ja od dzis zaczelam tez biegac po schodach...w 3 seriach 10 wejsc i zejsc ....plus pozostale cwiczenia....ale powiem wam ,ze daja popalic schodki...nog nie czuje:) Ale zamierzam tak 3 lub 4 razy dziennie ...po sniadaniu ,obiadku i kolacji po 10 ,a pozniej jak dam rade po 20 az dojde do 100 wejsc i zejsc:) Stepper przyszedl jak zwykle wadliwy i musial byc zwrot:( Takze odbieram kase i narazie dam sobie spokoj bo inaczej caly dzien spedze na cwiczeniach:) Ja dzis razowa bula z szynka i pomidorkiem i na kolacje to samo,a na obiad leczo ale malo tluszczu:) Wszystko duszone na wodzie ...pomidorki ,papryka ,cebula ,tylko kielbaska dala tluszczyku troszke i wszystko z brazowym ryzem :) U nas dzis pierwszy cieply dzien ,takze teaz byl spacerek ...w koncu bo non stop padalo:) Chyba tluszczyk zlecial z tylka i ud bo legginsy mi spadaja ,takz edzis siadam i robie zaszewki a mam co robic bo az 6 par mi z tylka leci:) Powodzenia Kobietki :)

no to super Sumeja! u mnie jakos bez zmian, ale ja to bym chciala od razu;-) Milej niedzieli, odezwe sie wieczorem. Dzis bedzaie trudno bo impreza u znajomych, tak wiec z diety nicic...

Kurde ja tez bym chciala wszystko odrazu:) A tu niestety na efekty trzeba poczekac....ale katuje sie nadal cwiczeniami i stsram sie jesc 3 posilki dziennie.rano bulke ,pozniej obiad i na kolacje bulke...ale czasem pozwole sobie na jakies slodycze,takze dzis zjadlam kilka kulek czekoladowych :) Mysle nad hula hoop ,pzregladam oferty,mysle nad jakims ciezszym ,bo te marketowe nie kreca sie nawet a co tu mowic o jakims efekcie wyszczuplenia...ogladalm te z wypustkami ,ale czytalam tez ze bardzo obijaja brzuch i sie normalnie rany robia....wiecie cos moze na ten temat?? Mozecie jakies polecic....i czy faktycznie sa jakies efekty co do brzucha po nim???? W ogole POCHWALCIE SIE CO WY ROBICIE NA BRZUCH????

Gość Lilma53
Witam w poniedziałek! Sumeja-ja na brzuch nic nie stosuję.Próbowałam robić brzuszki,ale to nie dla mnie. Ćwiczę na stepperze,więc myślę,że na brzuch też jakiś wpływ ma.Nie taki jak na nogi,ale skręty tulowia też wykonuję podczas ćwiczeń. Wczorajszy dzień to kompletna porażka.Zero ćwiczeń,za to było piwko i lody:( Dziś wtracam do zdrowych nawyków.To był tylko jeden dzień przerwy a nie całkowite zaprzestanie odchudzania!

Witam w poniedziałek przy porannej kawce :) Sumejko ja na brzuch kręcę na hula hop takim ciężkim z wypustkami. Już ze 3 tyg 3-4 razy w tygodniu i chyba nie widzę efektów póki co, ale mój brzuch to ciężki przypadek, bo mam taką luźną skórę po ciąży. Wygląda obrzydliwie i czytałam, że tylko plastyka w tym przypadku, ale postaram się ją wciągnąc ćwiczeniami, choćby miało to trwać z rok :) Lilma, u mnie też wczoraj było piwko, trochę też nadprogramowo podjadłam, ale mam okres, więc sobie wybaczam :) Działamy dalej i nie ma co się załamywać :) Aha, ale po piwk, pomimo okropnego bólu brzucha i tak pokręciłam na hula, bo nie mogłam położyć sie spac nic a nic nie ćwicząc :) Dziś kupuję w sklepie twister i od jutra zaczynam działać na nim. W końcu nie zamówiłam na allegro. Mam nadzieję, że w tesco będzie. Aha, pomierzyłam się i odrobinkę mniej, ale w czwartek uaktualnię stopkę.

Lilma na stepperze brzuszek tez wycwiczysz :) Fragolinko gratuluje spadku :) Ja juz sie pakuje-jedyne o czym teraz mysle to wczasy :) tylko 2 Dni pracy I bede na innym kontynencie -nie za bardzo lubie latac ale coz Dzis maz idzie naklamac do szkoly ze mamy emergency sytuation I musimy leciec do Pl -heh letni semestr konczy sie 20 dopiero wiec kilka Dni wczesniej moje Dziecko zakonczy edukacje w lower school

sumeja ja polecam anionowe hula hop ;) to.prawda na poczatku boli troche i sie tworza.siniaki ale ja np.pierwszy raz owinelam brzuch grubym szalikiem i krecilam a teraz juz na gole cialo i ani.jednego siniaka ;p aby czuc jak sie miesnie.brzucha i du.pki spinaja :D u mnie weekend tez do du.py ..%% byly, i ni liczylam.kcal..;( z cwiczen tez lipa..ehhhhh;(

Dietko SF, mam nadzieję, że będziesz do nas pisała od czasu do czasu z wakacji :) Czytałam te porady co wkleiłaś odnośnie przemiany materii i wiele z nich stosuję i dupa, przemiana ciągle zła, więc gdyby któraś z Was miała coś innego sprawdzonego to proszę o poradę. Nie ma to jak papieros. Za czasów palenia nawet 3 razy nawiedzałam toaletę w wiadomym celu i byłam chuda jak patyk. Ale nie będę paliła. Schudnę i bez tego. Pyska, też miałam siniaki, ale tylko przez tydzień jak kupiłam koło, czyli z rok temu, teraz już luz, mogę krecić i 2 godziny i na drugi dzień 0 sladów.

Laski jestem załamana - dzisiaj się zważyłam i jest 60,8 a przecież była już 5 z przodu. Nie grzeszę z jedzeniem, chodzę ok 10 km dziennie z kijkami, nie wiem co jest. Nie jetem w połowie cyklu żeby mi się woda zatrzymała (bo to pierwsze co przyszło mi do głowy)

Pizzerinka, mierz się, a nie waż. Ja dziś rano zrobiłam jedno i drugie i ważyłam 56,1, czyli prawie kilogram więcej, ale obwody mi po 1 cm, po pół zmalały. Wiem, że taki wzrost wagi jest strasznie demotywujący, ale trzeba robić swoje i efekty przyjdą po jakimś czasie. Tak więc głowa do góry :) Dziś będę miała kijki i też zaczynam chodzić, ale nie wiem jak to prawidłowo robić. Chyba obejrzę jakieś filmiki.

Gość Lilma53
o,widzę że nie tylko ja nagrzeszyłam! Dieta SF-co u Ciebie za ćwiczeniami i dietą na urlopie?Odpuszczasz sobie?