Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IsanRun

Dla wielu polaków zarobki rzędu 2000zł miesięcznie to marzenie

Polecane posty

Gość sami sfrusrowani lenie na foru
bxc -> przecież w końcu staż Ci się skończy i lepiej pozostawić po sobie dobra wrażenie. Ktoś może Cię zapamiętać. Firmy często nie robią rekrutacji tylko szukają bliżej, np po współpracownikach, z którymi się dobrze pracowało, którzy znają temat

Nie, nie jestem geodetką. Pracuje w firmie handlowej.

a ci którzy uważają że "polakom się nie chce" i dlatego pracy nie mogą znaleźć to niech sobie poczytają statystyki. jesteśmy jednym z najciężej pracujących narodów w europie (jak nie najciężej) tylko właśnie cały trud polaków idzie "w gwizdek" przez rozmaite "rodzinno - towarzyskie" kliki które ten kraj okupują i wysysają ostatnią kroplę krwi z ludzi. hahahahahahahahahahahahah ja pierdole jaki ty jestes jebniety oferma :-) czlowiek, ktory nie idzie do pracy bo za 1,5 tys mu sie nie oplaca i woli wyjsc na ulice to przez okupacje klik, tak? :-)

Gość Pawelolsztyn
przeciez wysylasz swoje CV do wszystkich , zreszta gdzies tutaj w temacie pisalas, ze mozesz przeslac swoje CV zeby ktos sie z nim przeszedl i zobaczyl ze nigdzie nie chca takiego pracownika, tak wiec JEDNA WIELKA SCIEMA !!! fikcyjna osoba

porobili magistrów porobili :-) no tak, magistrzy wyzszych szkol bankowosci i sekretariatu :-) z oczekiwaniami minimum 4000 netto na start! nalezy sie godziwa praca! :-)

cześć wszystkim ;)

Gość bxc
no ok, przeciez nie mowie ze zostawie po sobie zle wrazenie...

Gość bvghjm
a to w takim razie to ktos inny pomyliło mi sie:)

w ogóle od tej propagandy to mi się rzygać chce. najpierw opowiadano nam że dlatego bezrobocie jest bo polacy to tumany bez wykształcenia a wszędzie są potrzebni magistrzy. no to polacy poszli na te studia, porobili magistrów. teraz się okazuje że magister to mało, trzeba doświadczenie mieć. żeby to doświadczenie zdobyć to trzeba za darmo pracować w trakcie studiów lub po żeby "zdobywać doświadczenie". A Ty nie masz własnego rozumu, tylko słuchasz co Ci ktoś wciska?

Gość Pawelolsztyn
to zakryj swoje dane osobowe i adres zamieszkania, szkoly przeciez mozesz zostawic. oj ludzie nie widzicie, ktos tutaj sciemnia i se jaja robi a 8 stron napukane :) troll

zamknij zjebie mordę jak nie wiesz o czym mówisz. tylu ilu w polsce pracuje za 1500 to gdzie indziej się nie znajdzie. no ale władzunia kochana potrzebuje takich przygłupów jak ty żeby mogła żenić im tanią propagandę o tym jak to "państwo się sprawdza" a to że polacy nie pracują to dlatego że nie chcą.

A Ty nie masz własnego rozumu, tylko słuchasz co Ci ktoś wciska? oferma reprezentuje interesy yyy narodu, w szczegolnosci niedorozwinietych prawiczkow, ktorzy sami nic nie potrafia ale wiele oczekuja od tego no, panstwa :-)

Gość czop456
loferma ja jestem meliorantem,to jest bardzo "ciasna" specjalizacja,mało ofert i mało fachowców,najpierw byłem asystentem kierownika budowy,teraz sam jestem kierownikiem mam już zrobione uprawnienia,zarabiam 5000 netto,ale mi mało i mam zamiar rozkrecic własny interes i uwierz mi dostałem te pracę bez znajomości innych kandydatów nie było bo to wąska specjalizacja,ale jak szedłem na studia to wiedziałem że bedzie mi łatwiej tylko najpierw trzeba polibude skończyc a to nie takie proste. Skąd w Tobie taki brak optymizmu?

tylu ilu w polsce pracuje za 1500 to gdzie indziej się nie znajdzie. byles kiedys w chinach? ja pierdole, oferma, naprawde myslisz, ze kogos tu do czegos przekonasz swoim jatrzeniem? wez megafon pajacu i biegnij pod sejm, naucz wladzunie jak powinna rzadzic, no dalej, na co czekasz patrioto :-)

Gość muminekfranke
loferma widac ze mas zjakąś traume idz do psychologa

Gość bvghjm
pograłbym sobie w diablo 3

Gość taka racja moi drodzy
kolejny bydlak opowiada jak to powinniśmy "karierę" robić podejmując się pracy za 1500, sprzątania albo zbierania grzybów. no przecież to się w głowie nie mieści. swieta racja, Polak to juz chyba ma we krwi zadowalac sie minimum, a jak ktos chce czegos wiecej to go gnoja zaraz, i na pocieszenie ci doda ze w innych krajach jest gorzej tylko dlaczego porownuje sie zawsze do biednych a nie do bogatych? w innych krajach ludzie zyja na poziomie a u nas 60% spoleczenstwa wegetuje

Gość nie mam znajomości
a znalezienie dla mnie pracy to kwestia średnio paru dni, nawet specjalnie rozmowa ze mną potrzebna nie jest bo mam nietypowy zawód (projektant automatyki) i doświadczenie, więc polecam naukę czegoś nietypowego a pracodawcy będą się o ciebie bili.

Gość IsanRun
ozesz kurwa! zalozylem temat rano, teraz wchodze na to forum a tu już 9 stron bauhahah nice

taka racja moi drodzy -> boże wiadomo, że najlepiej by było gdyby każdy miał pracę, dobrze zarabiał. Ale jak nie ma pracy a jest możliwość dorobienia np tymi wyśmianymi przez Was grzybami to lepiej siedzieć na tyłku i narzekać!

Gość bvghjm
w innych krajach są tańsze produkty

Gość milena_
Podlasiak, a w jakiej branży pracujesz? ja tu tylko na chwilę ale jeśli odpiszesz - przeczytam

jeszcze czekam na tekst, że to państwo ma obowiązek zapewnić każdemu pracę

lepiej siedzieć na tyłku i narzekać! to ta polska pracowitosc by oferma :-) wszystkim tak tu zle ale kurwa nie pojada na zmywak bo albo nie znaja jezyka albo dwie lewe rece do zmywaka albo zasilek wciaz za duzy i "nie oplaca sie" :-)

nie każdy musi kończyć polibudę. ja się po studiach imałam różnych zajęć, no ale skończylam chujowy kierunek, nie oszukujmy się :P teraz już mniej więcej dążę do pewnego constansu zawodowego, ale kokosów zarabiać póki co nie będę, bo nikomu w tyłek wlazić nie chcę, ani wykorzystywać znajomości. no ale jak ktoś mi pisze, że skończuł germanistykę ze specjalizacją tłumaczeniową i NIE MA PRACY to mnie trafia. reasumując: praca jest, ale płace są chujowe i należy szukać przynajmniej takiej pracy, którą się lubi... albo bogatego faceta :P

że to państwo ma obowiązek zapewnić każdemu pracę oj tak, juz te teksty padaly, nie dosc ze zapewnic prace, to za GODZIWA PLACE! bo od tego wlasnie jest panstwo :-)

Gość bvghjm
ale wiecie co prawda jest taka że to państwo powinno zapewnić prace swoim obywatelom!!