Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IsanRun

Dla wielu polaków zarobki rzędu 2000zł miesięcznie to marzenie

Polecane posty

Gość bvghjm
pytacie go jak pracuje skoro siedzi całymi dniami na forum a sami u kurwa siedzicie!!! jestescie głupi czy jak?

"Owszem palancie. Moj i tych co placa podatki po to zeby takie nieroby jak TY pasozytowaly na ciezkiej pracy innych." morda w kubeł szmato bo pasożytem to akurat ty jesteś.

Gość taka racja moi drodzy
:D

Gość zabolało cos
offusia

Gość gdzie daja az tyle
ale my przyznajemy sie ze na garnuszku mamusi a on nie

Gość bvghjm
zuza ty idiotko!!! skoro ktos go zatrudnia to z on tez płaci podatki co miesiąc i co Cie intersuje co kto robi zajmij sie kurwa sobą i zapierdalaj do roboty

Gość Zuzanna Amelia & 23
Wypraszam sobie. Ja w godzinach pracy na kafe nie siedze. Ja w pracy pracuje. jak bym chciala siedziec na forum to juz bym dawno tej roboty nie miala. Dlatego pytam raz jeszcze. Jakim prawem offerma odzywasz sie na temat pracy skoro sam jak ta wesz piszesz krew innych. Przeciez tacy jak TY sa zupelnie bezuzyteczni. To przez takich jak TY w tym kraju jest zle.

rumunia ma lepszą infrastrukturę internetową niż polska pierdolnela zelek spod duzego palca bylas tam kretynko?

Gość zuzka postawila pytanie i
zuzka zdenerwowalas go

"Ja w pracy pracuje. jak bym chciala siedziec na forum to juz bym dawno tej roboty nie miala." my się aż tak nie spinamy Zuzanno :D

zawsze szczery ptaszek byles gdzies poza polska? gdziekolwiek? byles w tych krajach, ktore wymienilem? hiszpania, grecja, portugalia, ukraina, rumunia, bulgaria, bialorus? byles w ktoryms z tych krajow? Tak byłem ale Ty nie byłeś, bo nie wymieniłbyś Hiszpani ,Grecji,Portugali(nazwy państw z jakiej literki piszemy yyyyy panie szczery?) bo co by nie mówić to poziom życia jest wyższy w tych krajach niż w Polsce a ceny znacząco się nie różnią .Chyba że jedyne źródło Twojej wiedzy to TVP. A tak szczerze to co Polaków obchodzą inne kraje ,to zaden argument taka Białoruś czy Rumunia ,mieszkają TU i chcą godnie przeżyć życie .Po to jest państwo i władza by stymulowali odpowiednio rozwój gospodarczy, a u nas władza co robi ?

Gość co chcesz zs
chciala blysnac to wymyslila :D

moja praca to nie twój zasrany interes, jebana wścibska frustratko. wiem że jak to typowa żyjąca życiem innych niedorżnięta stara panna chciała byś wszystko o wszystkich wiedzieć ale o mnie się nie dowiesz żebyś się zesrała.

"poziom życia jest wyższy w tych krajach niż w Polsce a ceny znacząco się nie różnią" w Grecji jak jest każdy wie, a w Hiszpani połowa 25 latków nie ma szans na pracę. może powinieneś był zastosować czas przeszły?

chciala blysnac to wymyslila taaa, wymyslila :-) no i w bukareszcie to maja nawet obwodnice, wprawdzie jednopasmowa i wprawdzie jest podrzedna do wylotowek z miasta ale maja! oj tam wiele maja, apteki maja i kantory tez maja, srednia kantorow i aptek na km2 mysle, ze jest najwyzsza w unii :-) a budynkow rzadowych maja jeszcze wiecej, oj bogaty kraj, booogaty :-) a ludzie taaaacy pracowici, oj bardzo, pewnie to przez upal :-)

no pieknie pieknie oferma, zglos sie do jaroslawa! bedziesz jego glownym pistoletem, brudzinski i hofman moga sie schowac :-)

Gość Zuzanna Amelia & 23
15:39 [zgłoś do usunięcia] !offerma moja praca to nie twój zasrany interes, j**ana wścibska frustratko. wiem że jak to typowa żyjąca życiem innych niedorżnięta stara panna chciała byś wszystko o wszystkich wiedzieć ale o mnie się nie dowiesz żebyś się zesrała. Offerma - Ty akurat jako nudny , upierdliwy stary kawaler jak do tej pory nikogo nie zainteresowales. Wiec skad pomysl ze uda Ci sie zainteresowac mnie ? No facet... splyn na ziemie.

Gość i lusia teraz nie wie
co zrobić, jak wybrnąć?...

Gość cos wymyslasz juz
jak zuzka moze byc niedorznieta stara panna jak ma dzieciaka ???

Gość bvghjm
ogólnie rzecz biorąc to jestesmy specyficznym narodem i dlatego mamy to na co zasługujemy jesteśmy wobec siebie chamscy, zazdrośni narzekamy na innych a w gruncie rzeczy robimy tak samo tylko nie chcemy nie potrafimy przyznać sie do tego na zasadzie jak ktos mnie obgaduje to jest chujem ale ja za chwile robię to samo... i tak pytam was jeden z drugim cobyście zrobili jakbyście dorwali sie do koryta każdemu łatwo pierdolić ale jakbyście mieli możliwość to nie chcielibyście zapewnic godnego zycia swoim bliskim chcecie powiedziec ze dalibyście kowalskiemu 1000zł więcej zamiast dać swojej córce na lalki? takie pierdolenie proponuje żeby każdy zaczął od siebie a nie patrzeć na innych postarajmy sie żyć w zgodzie z innymi luźmi nie obrażając ich na każdym kroku jakąc autem jak ktos ustapi pierwszeństwa podnieśmy dłoń w geście podziękowania jak ktos napisze na forum ze nie moze znaleźć pracy to nie trzeba wyzywać go od razu od nieporadnych życiowo oferm (sorry oferma;)) trudne to wszystko prawda? ale cóz tacy już jesteśmy..

"Tak byłem ale Ty nie byłeś, bo nie wymieniłbyś Hiszpani ,Grecji,Portugali" przecież to jest oczywiste że szczery tyle wie ile mu w tvn powiedzieli. w dupie był i gówno widział. gdyby gdziekolwiek był i cokolwiek wiedział o świecie to wiedziałby przynajmniej tyle że w cywilizowanych państwach człowiek nie musi być geniuszem z kilkoma fakultetami i nie wiadomo jakim doświadczeniem lub wyjątkowymi umiejętnościami żeby nie musieć martwić się czy będzie go stać na czynsz, czy będzie w stanie znaleźć pracę i za nią się utrzymać. wiedziałby że za granicą owszem, szuka się pracy ale pracodawcy też szukają pracowników i muszą coś oferować a nie tak jak u nas że na jedno głupie ogłoszenie, na pstrykniecie palcami znajduje się 20 chętnych na jedno miejsce. to jest gość który o niczym nie ma pojęcia a który nasłuchał się tych platformerskich bzdetów o tym jak to nam dobrze a my, niewdzięczni, tego dobrobytu nie doceniamy.

w zeszlym tygodniu bylem w rosji, oj jak tam maja suuuuper! no normalnie rewelacja, benzyna, fajki i wodka tansza niz u nas, zarobki zblizone, no zyc nie umierac :-) a jacy rosjanie sa pracowici, normalnie az sie kurzy, i wcale nie oszukuja panstwa, tam wszyscy legalnie sie dorabiaja, calkowicie legalnie :-) tylko jakims dziwnym cudem klasy sredniej praktycznie nie ma, albo maybach albo lada :-)

Lucy Windsor "Pomyślcie sobie co by się stało jak wróciliby wszyscy emigranci którzy wyjechali za chlebem? " nikt by już nie podnosił propozycji rozwiązywania problemów demograficznych Polski przy pomocy sprowadzania emigrantów z trzeciego świata A dlaczego wyjechali ,dla jaj z kaprysu ? Odpowiem bo może tego nie rozumiesz ,za chlebem wyjechali ,za lepszym życiem dla siebie i swoich rodzin.Pomyślałaś ile inwestycj np w budownictwie jest tylko dzięki kasie zarobionej przez emigrantów ?Dziękim tym euro przysyłanym do kraju, rodziny mogą je wydawać w Polsce .Tak ciężko to zrozumieć? Pewnie tak ,jeśli się patrzy na problem tylko z jednej strony i ze swojej tylko perspektywy.