Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IsanRun

Dla wielu polaków zarobki rzędu 2000zł miesięcznie to marzenie

Polecane posty

szczeruś jak nie umiesz otworzyć linku z money, to idź się powieś [czesc[ poza tym mój znajomy jest sieciowcem, monitoruje sieci międzynarodowe i w przeciwieństwie do ciebie męska cipko - WIE co mówi. masz jeszcze jeden link, cipeczko: http://www.komputerswiat.pl/blogi/blog-redakcyjny/2011/07/internet-2011-z-bliska-azjaci-maja-najszybszy-a-polacy.aspx

Gość Zuzanna Amelia &23
15:37 [zgłoś do usunięcia] żeleczek "Ja w pracy pracuje. jak bym chciala siedziec na forum to juz bym dawno tej roboty nie miala." my się aż tak nie spinamy Zuzanno Za to potem odreagowujecie na kafe? Tez mozna.

za lepszym życiem dla siebie i swoich rodzin ptaszek gdzie to siedzisz? w niemczech? to wracaj na zmywak bo ktos cie podsiadzie :-)

Gość znowu 10 osob pisze
dyskusja z oferma nie ma sensu bo sprowadza sie wczesniej czy pozniej do tego ze po to samo zlo a pis to zbawienie :D przeciez jakie gowno bylo za rzadow pisu takie samo mamy teraz to ze w statystykach jest gorzej to wynika z tego ze co roku rozne szkoly humoru i statyry wypuszczaja nowych smiesznych absolwentow. nastepny rzad niezaleznie od opcji bedzie mial jeszcze wieksze gowno. ludzie mysla ze jak skoncza studia to beda zarabiali kokosy mimo ze zazwyczaj nie nadaja sie do zadnej pracy. przez lata tak im wmawiano bo zazwczyaj nikt z rodziny nie skonczyl i nie wie jak to jest z tej drugiej strony. druga kwestia to to ze kiedys ludzi z wyksztalceniem wyzszym bylo 7% teraz jest prawie 30% a studiuje ponad 50%. pracy na stanowisku jakie wyobraza sobie absolwent czyli siedze dlubie w nosie i pilnuje aby inni pracowali za minimum srednia krajowa nie ma az tak wiele jak im sie wydawalo :D jak ktos jest ropzgarniety to sobie zawsze poradzi. nie znam inteligentnych ktorzy nie maja za co zyc. owszem sa tacy ktorzy zarabiaja malo i pracuja bo musza z czegos zyc.jak ktos chce pracowac prace znajdzie a jak ktos nie chce pracowac za 1,5 tys to nigdy nie bedzie mial lepiej bo nikt mu od razu nie da 5 tys jesli nic nie potrafi. jesli potrafi to sami do niego rpzychodza stypendia funduja itd. przyklad z zycia znam takieog jednego marude studiowal sobie bylo mu dobrze w szkole gdzie papiery daja za regularne platnosci a teraz placze jak i oferma ze nie ma pracy co to za kraj ze wina tuska sitwy zlodzieje itd. no to kiedys mu mowie chlopie jest ta nowa galeria bylem kiedys chcialem cos zjesc nic nie ma wez kup sobie wozek za 2 tysiace do hot dogow wydzierzawisz pare matrow i bedziesz sprzedawal skoro nawet pod biedronka sa kebaby i inne smieci zywieniowe to tam tym bardziej bo wiecej ludzi itd. wyjdzie to sobei zatrudnisz jelenia ktory bedzie pracowal za ciebie w odpowiedzi otrzymalem "nie po to studiowalem aby sprzedawac hot dogi" no i wiekszosc tak mysi i tu jest problem. panstwo ma im dac i koniec.jeszcze podatku zadnego nie zaplacili do szkoly za darmo chodzili ale jeszcze im maja dawac bo tak bo panstow ma dawac. kucharz,zbrojarz etc. prace ma a jak ktos studiowal dla samego studiowania na roznych dziwacznych kierunkach i uczelniach to cudow niech nie oczekuje te tysiace specow od resocjalizacji to nie dlugo bedzie przewyzszalo ilosc osob ktore by mozna resocjalizowac :D jak sie nie ma glowy do kierunkow ktore daja jakies uprawnienia to trzeba miec rece do roboty. jak ktos pracuje ciezko fizycznie i jest sumienny to tez moze duzo zarabiac a jak ktos jest len i obibok to w zadnej pracy go nie chca. sa ludzie ktorzy pakuja paczki i zarabiaja po 3 tys netto(tak znam takich kilku co tak placa) ale nie kradna nie przychodza pijani i nie wybrzydzali jak ich zatrudniala mala firma kilka lat wczesniej za minimalna pensje.normalna firma woli zaplacic wiecej nawet za proste czynnosci i miec pewnosc ze czlowiek jest od lat nigdy nic nie ukradl itd. niz wymieniac co kwartal i zatrudniac drugiego co go bedzie pilnowal. te kretynsta o tych zlych prywaciarzach to tylko socjalista moze wymyslac. reasumujac albo sie cos potrafi albo trzeba dobrze pracowac to z czasem przyniesie to efekty nie w tej firmie to w innej no i jest jeszcze trzecia droga znajomosc, w wypadku kobiet dupa itd. zazwyczaj wybierana przez tych wiecnzych obibokow co to do zadnej pracy sie nie nadaja.

Gość Wiesz co, ja mam rodzine na
To ja Ci odpowiem na pytanie. Jasne, ze wolalabym zostawic sobie... ale zamiast zatrudniac nie zmotywowanych pracownikow za grosze, albo rodzine, wolalabym zatrudnic dobrych specjalistow i lojalne osoby i zaplacic im tyle, zeby moje zyski zaczely rosnac i zebym miala i na lalki dla hipotetycznej corki, i na podwyzki

reasumujac albo sie cos potrafi albo trzeba dobrze pracowac to z czasem przyniesie to efekty nie w tej firmie to w innej no i jest jeszcze trzecia droga znajomosc, w wypadku kobiet d**a itd. zazwyczaj wybierana przez tych wiecnzych obibokow co to do zadnej pracy sie nie nadaja. indeed

Gość a najwięcej to zs
siedział w hiszpanii, dlatego wie że to są lenie co garują w siestę zaś pojęcia nie ma, że południe w tych krajach jest nie do zniesienia z gorąca, można tylko spać i robi tak cały świat poniżej zwrotnika,za to potem pracuje sie do 19ej, nie tak jak on do 13ej i na kafeterie mundrości wali.

"Odpowiem bo może tego nie rozumiesz ,za chlebem wyjechali ,za lepszym życiem dla siebie i swoich rodzin" weź mnie Blu nie rozśmieszaj, taką rzecz rozumie nawet dziecko

"proponuje żeby każdy zaczął od siebie a nie patrzeć na innych postarajmy sie żyć w zgodzie z innymi luźmi nie obrażając ich na każdym kroku" chyba nie chcesz żeby 90% użytkowników kafeterii straciła sens życia - psychiatrów nam nie starczy :)

Gość bvghjm
na pstrykniecie palcami znajduje się 20 chętnych na jedno miejsce. tak jest owszem ale we fabrykach magazynach itp jak ktos jest fachowcem w jakiejś dziedzinie to juz nie koniecznie musi tak być

że południe w tych krajach jest nie do zniesienia z gorąca hahahahaha byles w hiszpanii? no powiedz ciapciaku, w rumunii jest podobnie goraco ale tam jakos sjesty nie ma :-)

Gość Wiesz co, ja mam rodzine na
A u nas niby jest klasa srednia? Tez moge pakowac paczki za 3000 netto.

tak szczeruś, nakręcaj się :D no dalej, kafe to twój jedyny lajf! :classic_cool: może jeszcze mam kurwa wstawić zdjęcia w kojarzonych punktach europy z kartką "dla cipy zawsze szczeregp", bo przeciez na słowo nie uwierzy :D🖐️ buahahah :D

Gość ŻELEK BYŁA TYLKO
z żelkiem radzę nie rozmawiać o pieniądzach, to biedota. kiedyś wstawiła fotę- było widać bardzo liche meble, takiż strój, generalnie- bida. więc jedyna metoda podróżowania żelka to google maps :D

Gość do lauritkaaaaaa
Piepszysz jak nie wiem kto. Oczywiście, że za darmo nic nie ma, ale niestety nie każdemu sie tak uda dostać pracę bez pleców jak twojej koleżance za 6 tys. Ja też skończyłam studia, ciężko na nie pracowałam. Owszem znalazłam pracę bardzo fajną, ale za najniższą krajową bo prywaciaż w dupie ma mi płacić. Co miesiąc mi tylko obiecuje że będzie podwyżka, ale zawsze jakoś biedny jest.

to twój jedyny lajf! zelek, kiedy ostatnio uzylas wiecej niz jednej szarej komorki? ty mi chcesz wypominac kafe? hahahahah

więc jedyna metoda podróżowania żelka to google maps chyba podrozuje razem z ofem :-) autostopem po google maps :-)

bo prywaciaż w dupie ma mi płacić. Co miesiąc mi tylko obiecuje że będzie podwyżka, ale zawsze jakoś biedny jest. fajna ta twoja praca :-) i studia skonczylas tak? hahahaha a z czego? administracji?

Gość ŻELEK BYŁA TYLKO
aha, z litości pominę wygląd zewnętrzny żelka vel żaby letycji i innych nicków :D w skrócie: wygląd adekwatny do mieszkania. a offerma siedzi na garnku mamusi i ciągnie od państwa świadczenia.

Gość znowu 10 osob pisze
moja praca to nie twój zasrany interes, j**ana wścibska frustratko. wiem że jak to typowa żyjąca życiem innych niedorżnięta stara panna chciała byś wszystko o wszystkich wiedzieć ale o mnie się nie dowiesz żebyś się zesrała. - coz za powalajace kultura juz ci kiedys noca ktos pisal abys sobie konika strzepal to ci testosteron przestanie mozg uciskac i ja sie z tym zgadzam. w kazdej dyskusji do jakiejs oponentki piszesz cos o niedorznieciu,rznieciu albo kurwach etc :D moze sam na siebie popatrz pod tym kontem. nie znam cie ale az sie w oczy rzuca nadmiar hormonow. wez czlowieku wyluzuj podniecasz sie tak jakbys orgazmu dostawal jak ktos cos pisze co ci nie pasuje. to tylko forum ekscytacja szkodzi :D

"jak ktos pracuje ciezko fizycznie i jest sumienny to tez moze duzo zarabiac" tak jest. i okazuje się że w polsce to same "lenie i obiboki". tylko jakoś dziwnie te "lenie i obiboki" wyjeżdżają za granicę i nawet na głupim zmywaku z którego ten jebany bydlak zawsze szczery tak szydzi są sumiennymi i cenionymi pracownikami. ale w polsce albo zarabiali grosze albo nie pracowali bo przecież byli "leniami i obibokami". nie wiem kto wam takie gówno z mózgu zrobił ale aż żal to czytać.

Gość bo musi go tlumaczyc i bronic
dajcie jej spokoj ona tu przyszla ratowac przez wami offika . gada jak moze zeby go obronic zebyscie krzywdy mu nie zrobili a wy jej czepiacie sie .

Gość Zuzanna Amelia & 23
23.05.2012] 15:38 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor "Ja w pracy pracuje" Zuzka, z zawodu jesteś mesjaszem, czy reformatorką? Lusiu - i jedno i drugie.

"ludzie mysla ze jak skoncza studia to beda zarabiali kokosy mimo ze zazwyczaj nie nadaja sie do zadnej pracy. przez lata tak im wmawiano bo zazwczyaj nikt z rodziny nie skonczyl i nie wie jak to jest z tej drugiej strony. druga kwestia to to ze kiedys ludzi z wyksztalceniem wyzszym bylo 7% teraz jest prawie 30% a studiuje ponad 50%. pracy na stanowisku jakie wyobraza sobie absolwent czyli siedze dlubie w nosie i pilnuje aby inni pracowali za minimum srednia krajowa nie ma az tak wiele jak im sie wydawalo" i to jest istotny problem starego kontynentu - większość chciałaby pracować świadcząc usługi,a tak się zwyczajnie nie da a potem ta chcąca większość ma pretensje, ze niektórzy jednak się załapali (co więcej wpadł im tez bonus w postaci możliwości pisania na kafe w godzinach pracy) i dla nich miejsca nie wystarczyło :)

Gość ŻELEK BYŁA TYLKO
"moze sam na siebie popatrz pod tym kontem. nie znam cie ale az sie w oczy rzuca nadmiar hormonow. " proszę się ni dziwić, offerma to 38-letni PRAWICZEK. jako, że rękę (prawą) ma niemal zgrabiałą, hormony rozsadzają jego jestestwo. taki los oferm.

o tak, pewnie dlatego, ze jestesmy tacy sumienni i pracowici to kawaly maja dziwny kierunek pijanstwa i kradziezy :-) to w jakich krajach byles ofermo? :-)