zawsze szczery 2 Napisano Maj 24, 2012 dobra to ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najpikniejsza_kobieta_na_kaf Napisano Maj 24, 2012 ZS a co cie to interesuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 24, 2012 ZS - albo dyskutuj jak przedtem albo sobei podaruj ten wątek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Maj 24, 2012 ciebie nie pytalem pomaranczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Maj 24, 2012 fiku chcesz mi mowic co mam robic? w porzadku, ale najpierw podaj cene za noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 24 Napisano Maj 24, 2012 ZS - wypierdalaj nieudaczniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Maj 24, 2012 alez sie miotasz zuzka&podszywy miejsca nie mozesz znalezc czy o co biega? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 24 Napisano Maj 24, 2012 ZS - ty w ogole masz kutasa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 24, 2012 ZS masz rozdwojenie jaźni? czasem piszesz jak człowiek, innym razem zacinasz się jak zdarta płyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Maj 24, 2012 nie mam rozdwojenia tylko wczesniej pisalas jak debilka o brunetach a teraz wpadlas w ten sam stan w zakresie pomocy kobiecie rozumiesz zwrot "temat wyczerpany" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 24, 2012 nie moja wina że bruneci są tacy przystojni, to jest silniejsze ode mnie ;) skoro temat wyczerpany to co ty tu robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zawsze szczery 2 Napisano Maj 24, 2012 i znow nic nie zaczailas ile za noc fiku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 24, 2012 w koncu jestem blondynką :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 24, 2012 ale właśnie m.in. o taki zanik kultury dżentelmeńskiej mi chodzi, jaki ty prezentujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdhdfh Napisano Maj 24, 2012 Blondynka a chce bruneta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona jest przyglupia by Napisano Maj 24, 2012 cokolwiek zrozumiec, zamiast wyjsc teraz nawet do biblioteki (jak ja tak kocha) moze by spotkala jakiegos kolesia to woli nawijac o jakis banalach na forum. Takim sposobem nie wroze jej nic dobrego by cos sie zmienilo w jej zyciu towarzyskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 24, 2012 akurat w bibliotece to nei da sie pracować, zawsze kogoś znajomego spotkam i mnie zagada :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona jest przyglupia by Napisano Maj 24, 2012 to na swojej wsi masz tylko jedna biblioteke? nice :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach