Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Ubolewam nad zanikiem dżentlmeńskich nawyków wśród facetów

Polecane posty

Gość arkadeasa
Nie, ja nie lubię facetów którzy nie mają dla innych szacunku. Wręcz uważam to za dobrą cechę, jeżeli facet jest wychowan Nie znam kobiery ktora by powiedziala ze lubi niewychowantnych facetow. a jednak to tacy faceci nie maja problemow by meic kobiete, a czesto spokojni, oczytani, dzentelmenscy faceci sa samotni. Prosilem Cie, nie osmieszaj asie

arkadeasa - tego nie powiedziałam i myślę, ze tylko idiota przeskakuje ze skrajności w skrajność. Ani zimny chów i zabieganie, ani patologiczne środowisko nie sprzyja kreowaniu dobrego, wewnętrznego modelu samego siebie i innych :) Kolejny argument którego nie zrozumiałeś - dojrzałe kobiety, stabilne emocjonalnie, NIE interesują się damskimi bokserami i chamami. Okres buntu ma prawie każdy (głównie w młodym wieku) i wtedy szuka się ekstremalnych, niekoniecznie pozytywnych emocji. Potem się z tego wyrasta.

Gość Pawelolsztyn
zawsze szczery - chodziło mi o to, że napisałeś że to podnieca kobiety... to ich nie podnieca i tutaj była pomyłka. To tak jak bym powiedział, że jak wracasz głodny np z basenu to podnieca Cie jedzenie.

arkadeasa - aha...to dla ciebie kultura = bycie "spokojnym" i nic innego? Nie można być niespokojnym, przebojowym, energicznym i jednocześnie nie być nieoczytanym chamem?

Gość arkadeasa
Kolejny argument którego nie zrozumiałeś - dojrzałe kobiety, stabilne emocjonalnie, NIE interesują się damskimi bokserami i chamami. Alez masz racje, one sie takimi nie intersuja. One interesuja sie "milymi facetami" z takim sie wiaza, biora slub a potem narzekaja ze ich facet jest chamem i damskim bokserem. prosze nie osmieszaj sie

Gość Pawelolsztyn
Moorland - tylko tutaj nie chodzi konkretnie o damskich bokserów i daleko szukać nie trzeba, zobacz kilka tematów w dół, jak kobiety sa maltretowane psychicznie, odbija to się na ich DZIECIACH jest im źle itp, a dalej są w związku bo kochają...

Gość arkadeasa
dlaczego dla neiktórych dżentelmen = nudziarz ? t Takie myslenie maja kobiety.

Mimo wszystko i tak jak było pisane o tym jaskiniowcu. Jeżeli jest atrakcyjny i w ogóle super z wyglądu to dla kobiet to znak, że taki koleś ma dobre geny (lepsze od jakichś szaraków). Był kiedyś temat podobny o tych genach...

wierz w co chcesz :) Ja jeszcze nie spotkałam normalnej, stabilnej emocjonalnie kobiety która godziłaby się na okazywanie braku szacunku.

Gość fruuuuuuuuuuu_
tym niektórym pozostanie usychać w samotności haha tobie to raczej nie grozi,zgrywasz przed facetem silną kobietę ,bo nie potafisz poprosić o pomoc:P a potem dziwisz się ze ci nie pomógł

Gość arkadeasa
Moorland To nie jest kwestia wiary, tylko faktow. Kobiety szukaja facetow, kyorzy sa niegrzeczni, ktorzy zapewnia im jakies emocje. Problem w tym, ze czesto wybieraja damskich bokserow, drani, pijakow itd

Pawelolsztyn - a jak chwilę porozmawiasz z takimi kobietami to wychodzi na wierzch, że a to rodzice byli po rozwodzie, a to je w szkole dręczono, a to mają kompleksy i niskie poczucie własnej wartości. Są ludzie których łatwo zdominować i się nad nimi znęcać - co więcej, są też tacy faceci których kobieta owija sobie wokół palca i dręczy (częściej psychicznie), a oni sobie na to pozwalają, bo "kochają".

Gość arkadeasa
takie myślenie mają faceci, którzy poza dobrymi manierami nic sobą nie reprezentują Brednia, gdybyt tak bylo to by bylo narzekam kobiet, ze moj facet jest dzentlemenem, szanuje mnie ale jest nudny, nic sie n ie dzieje w zwiazku, itd

Gość arkadeasa
Moorland Wylumacz mi, jakl to jest ze gangnsterzy, przestepcy nie narzekaja na brak powodzenia u kobiet a mili dzenetelmenie czesto sa singlami? No jak to jest? Slucham

Gość fruuuuuuuuuuu_
Kobiety szukaja facetow, kyorzy sa niegrzeczni, ktorzy zapewnia im jakies emocje. Problem w tym, ze czesto wybieraja damskich bokserow, drani, pijakow itd dziewczyny a nie kobiety :)

Gość Pawelolsztyn
SamotnikXI - był może i temat, ale co z tego jak o budowie rakiety rozmawia dwóch meneli spod klatki ? Ja o wyglądzie nic nie pisałem, kobieta czyta więcej podświadomie z mowy ciała, jak siedzisz, jak się ruszasz, postawa - to jest dla niej wyznacznik, czy będzie zdrowe potomstwo, i czy jesteś samcem alfa.

Nawet w Twoim naciąganym przykładzie dobre maniery są podawane za zaletę, a bycie nudnym za odrębną wadę. Co do gangsterów - już Ci wyjaśnili. Nie chodzi o kulturę lub jej brak, tylko o to, że prostym kobietom wystarczą pieniądze/władza (a jaka ta władza to już zależy od "gangstera"). Największym powodzeniem cieszą się faceci przebojowi, czasem złośliwi, pomysłowi i ... dobrze traktujący swoje partnerki.

Gość zafsze szczery
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe = fiku mikuuu :O:O

Gość arkadeasa
oni nie są z kobietami, tlyko pustymi/zagubionymi dziewuszkami To nie jest odpowiedz na pytanie, czekam

"... dobrze traktujący swoje partnerki". Nawet jakby takiej dobrze nie traktował a byłby mega przystojny to by od niego nie odeszła bo w końcu super ciacho to przed koleżankami musi sie kobieta pochwalić.

Gość arkadeasa
Największym powodzeniem cieszą się faceci przebojowi, czasem złośliwi, pomysłowi i ... dobrze traktujący swoje partnerki. Jelsiby tak bylo, to nie byloby tylu nieudanych zwiazkow, nie byloby tylu rozwodow, tylu narzekan kobiet na facetow. Jesli kobiety wybieraja facetow ktorzy ich dobrze traktuja, to skad to narzekania na facetow? Prosze, nie osmieszaj sie.

Gość regtetet
SamotnikXI Mimo wszystko i tak jak było pisane o tym jaskiniowcu. Jeżeli jest atrakcyjny i w ogóle super z wyglądu to dla kobiet to znak, że taki koleś ma dobre geny (lepsze od jakichś szaraków)'''' to prawda

Gość fruuuuuuuuuuu_
To nie jest odpowiedz na pytanie, czekam nie ma odpowiedzie na to durne pytanie,nie wystarczy być tylko porządnym facetem .nie potrafisz się ''sprzedać''zainteresować sobą płci przeciwnej jesteś sam.(myslisz ze bezrobotny bezzębny prawiczek lub mamisynek po 30-tce znający zasady savoir vivre ,bedzie łakomym kąskiem dla ''porządnych ''kobiet? wątpie.) a gangsterzy mają kobiety ze swojego świadka ,za porządnymi kobietami raczej nie biegają :P