Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Ubolewam nad zanikiem dżentlmeńskich nawyków wśród facetów

Polecane posty

Dzemik - bo ludzie się zmieniają, ich życie się zmienia, z czasem się oddalają. Tyle razy była już na ten temat mowa. To nie tylko kwestia złego traktowania - są ludzie którzy się rozwodzą, a mimo to dalej siebie nawzajem szanują i dobrze traktują.

To po cholerę brali rozwód, skoro po nim dalej się szanują i wszystko niby cacy?

Gość arkadeasa
Moorland Nie osmieszaj sie, ilez razy mozna Cie o to prosic!? Zmieniaja sie? Tak to mozna wytlumaczyc wszystko, miej za grosz honoru i przyznaj sie ze piszesz brednie Dziwne, ze faceci tak sie zmieniaja, ze z tych co szanowali kobiety przed slubem, zmieniaja sie w pijakow, damskich bokserow i to nierzadko zaraz po slubie

Bo jednak żeby być razem trzeba czegoś więcej. To, że umieją się dogadać i po latach spędzonych razem mają do siebie szacunek nie znaczy, że nadal się kochają i chcą być razem.

Dzemik - tak, ludzie się zmieniają, pojawią się często takie zmiany w życiu, że oddalają się od siebie, zanika intymność w związku i się rozchodzą. W ekstremalnych przypadkach życia ich pokonuje i idą w nałogi - wtedy mogą stać się alkoholikami na przykład.

Gość arkadeasa
Moorland Kiedy Ty sie przestaniesz osmeiszac? Ludzie staja sie alkoholikami? To ciekawe, przed slubem nie pil nic, a po slubie nagle staje sie alkoholkami? Piszesz brednie, ze glowa mala. Dziwne, ze ludzoie zmieniaja sie na gorsze. Jakos nigdy dran facet ktorego wybrala kobiet nie zmienia sie po slubie w porzadnego facety, tylko ten "porzadny" facet, ktory szanowal kobiete i niby dlatego go wybrala, po slubie zamienia sie w "drania, damskiego boksera"

Gość arkadeasa
Moorland \\ Dlaczego nie potrafisz przyznac sie, ze kobiety lubia niegrzecznych facetow, tylko piszesz jakies brednie. Nie zaklniesz rzeczywistosci, fakty sa takie jakie sa.

Nie, nie zmieniają się tylko na gorsze - ale łatwiej jest odpuścić i popaś w nałóg. Nie zmieniają się też na gorsze z dnia na dzień, dlatego ludzie rozwodzą się czasem po latach związku. I tak, można za młodu nie pić, a potem powoli zacząć coraz częściej zaglądać do kieliszka - przykra prawda. I ośmieszasz się ty...nie myśląc. Zadajesz tak infantylne pytania, że aż czuć lekkie zażenowanie odpowiadając na nie. Mniej więcej takie samo jak przy ostatnio prowadzonej rozmowie o "wymaganiach kobiet" - zwłaszcza koniec rozmowy by był zabawny. Poczytaj, dobry przykład "jak zrobić z siebie idiotę" :) I niegrzeczny to jest mój partner jak rzuca we mnie praniem, zamiast mi je podać i śmieje się jak głupi (a ja razem z nim), a nie damski bokser. Teraz się grzecznie pożegnam, bo za godzinkę idę do pracy na trochę (a miał być dzień wolny...heh :P), a ze ładna pogoda to się przejdę. Papa :)

Gość arkadeasa
Moorland Caly czas sie osmieszasz, piszez brednie, ktore nie maja nic wspolnego z faktami! Ja nie mysle, jakis przyklad tego, dowod? Czekam.

Gość Pozbawionyżycia .
Kiedyś zależało mi na takiej dziewczynie. Przełamałem się i w końcu zagadałem, ona niby mnie trochę posłuchała (ja jako tako speszony) a ona mnie wyśmiała i powiedziała, że nie mam szans bo za brzydki jestem. Na drugi dzień chciał znowu zagadać, jakoś powalczyć i zauważyłem jak szedł koleś (chyba jej chłopak, nie znałem go) i przechodząc obok niej złapał ją za tyłek a ona się uśmiechnęła ( w ogóle same uśmiechy waliła) i jakoś sobie gadali. Oczywiście był ode mnie lepszy pod względem wyglądu. Odpuściłem sobie ją... dosłownie. Wolę lepiej już nie startować do żadnej.

W takim i żadnym innym to dla ciebie dla wielu, wielu kobiet dresy, bmw, giwera sa synonimami wladzy i pieniedzy a to oznacza "przedsiebiorczosc" a to prowadzi do "dobrych genow" :-)

Gość tghghgh
To sobie weź takiego pudziana to ci będzie nosił te twoje zakupy. I będzie tez szowinistą bo wiadomo ma siłę.

Gość fruuuuuuuuuuu_
haha i tacy będą nosić twoje siaty>? jestes przezabawna

Gość wielkomiejska pani w pipidówi
Jeśłi mężczyzna "wpadnie w oko", to nawet jeśli okaże się chamem i prostakiem, niewiele traci w oczach kobiety :(

Gość tghghgh
wielkomiejska pani w pipidówi - zgadza się Mimo wszystko jakiś ciężar miałaś w rękach.

Gość fruuuuuuuuuuu_
nie wiem ,ja takich dylematów nie mam,niosę coś ciężkiego proszę o pomoc,nie potrafię czegoś proszę o pomoc ,jestem w czymś dobra to ,to pokazuje a wy tworzycie jakieś kilometrowe posty o czymś czego totalnie nie kumam.

Gość tghghgh
Bo ona niosąc jakiś ciężar na rękach a obok niej chodzi rzekomo kolega to ten kolega ma się domyśleć, że ona jest zmęzzona i ma pomóc nosić te ciężary. Oczywiście sama nie piśnie ani słowem, że jest jej ciężko.

Gość fruuuuuuuuuuu_
Oczywiście sama nie piśnie ani słowem, że jest jej ciężko. to juz pisałąm wcześniej,sama z siebie robi silną babę a potem ma pretensje do faceta. jak nie pokarzesz facetowi ze czasem bywasz słabą kobietą to sam się nie domysli.

Gość arkadeasa
fruuuuuuuuuuu_ Faceci nie sa od domyslania sie, sa od myslenia. Trzeba byc idiota, zeby chciec byc facet cos sie domyslal

Gość arkadeasa
Zesrałem się.

i co najgorsze propo tej niegrzeczności i do czego się nigdy nie przyznaję, uwielbiam szowinistów jedno musze ci oddac, brzmisz bardzo autentycznie

Gość fruuuuuuuuuuu_
to było oczywiste, wyglądałam jak wielbłąd juczny dla niego nie,poniewaz był zajęty swoimi sprawami,moze twój pakunek wyglądał na lekki ,ty nie narzekałaś tylko z nim rozmawiałaś

Gość wielkomiejska pani w pipidówie
Oczywiście, że jeśli pomoc jest konieczna to się o nią prosi. Ale miło, gdy ktoś sam z siebie ją kobiecie zaoferuje. Taki zwykły ludzki uprzejmy gest.

ZS przyznac się anonimowo na kafe=przyznac się przed samym sobą, nie przyznalabym się jednak przed światem to nieistotne, ludzie tutaj bardzo czesto nie potrafia sie do czegos przyznac, mimo, ze to anonimowe - i nie mowie tu rzecz jasna o danych personalnych tylko o pogladach