Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gaba34

MARSZ DLA ŻYCIA!!!!!!! OPOLE 3 CZERWCA!!!!!!

Polecane posty

Gość już wszystko wiem
a jak ktoś jest niewierzący, to od kogo dostał dziecko? Od kogo ten dar?

Gość vbvidid
Gaba- ok niby ciągle ta sama gadka z tym, że nie pomagacie już tym narodzonym dzieciom to może w końcu coś zróbcie żebyśmy nie mieli tego argumentu i rzeczywiście pomóżcie tym dzieciom ? a takie marsze są bez sensu bo biorą w nich udział ludzie którzy już są przeciwni aborcji, zwolennika taki marsz nie przekona do zmiany swoich racji więc tylko maisto zablokujecie na jakiś czas i tyle wam z tego 🖐️

Gość już wszystko wiem
jeszcze raz pytam, kto rozdaje dzieci niewierzącym?

Gość vbvidid
"miłosierny" Bóg 🖐️ haha :P

Gość na tej samej zasadzie
przynosi bocian.

dla wielu dzieci lepiej by było, gdyby się nie urodziły. Takie realia, niestety. A marsze tego typu to bzdura.

Gość i w kazdej chwili
W ciągu dwóch dekad z powodu niżu demograficznego i migracji ludności większość regionów gwałtownie się wyludni - alarmuje Związek Powiatów Polskich. A to spowoduje pogorszenie lokalnych budżetów, problemy z utrzymaniem infrastruktury, konieczność rezygnacji z inwestycji i w rezultacie zubożenie dużych połaci kraju. Związek Powiatów Polskich (ZPP) przeanalizował dane Głównego Urzędu Statystycznego. Wynika z nich, że do 2035 roku liczba ludności zwiększy się tylko w trzech województwach: mazowieckim (o 227 tys., czyli ponad 4 proc.), pomorskim (o 22 tys., czyli ok. 1 proc.) i małopolskim (o 19 tys., co stanowi niecałe 0,6 proc.). Wszystkie pozostałe województwa odnotują poważne spadki. Najgorzej będzie w woj. lubelskim (ubytek prawie o 17 proc.), świętokrzyskim (około 15 proc. spadek) i łódzkim (niemal 14-proc.). Opustoszeją też miasta wojewódzkie. W Kielcach za nieco ponad 20 lat ubędzie ok. 46 tys. osób (prawie 23 proc. dzisiejszych mieszkańców), w Łodzi niemal 160 tys. (22 proc.), a w Bydgoszczy około 72 tys. (20 proc.). W sumie liczba mieszkańców Polski zmaleje w 2035 r. co najmniej o 2,2 mln. Największy ubytek nastąpi w latach 2024 - 2026. Do tego momentu statystyczny powiat będzie się zmniejszał o ok. 500 osób, a na przestrzeni tych trzech lat nawet po 1,5 tys. osób rocznie. Stanie się tak dlatego, że wówczas zaczną wymierać roczniki wyżu powojennego. - To spowoduje, że w ciągu jednego pokolenia statystycznie ubędzie nam blisko pięćset gmin, siedemdziesiąt powiatów i dwa województwa - ostrzega Marek Wójcik z ZPP. Obawy samorządowców potwierdzają eksperci, którzy w swoich prognozach także przewidują znaczny ubytek ludności. - Odwrócenie tego trendu będzie trudne, tym bardziej że Polska jest wciąż krajem emigracyjnym - mówi prof. Jerzy T. Kowaleski z zakładu demografii Uniwersytetu Łódzkiego. I dodaje, że jego zdaniem istotny ubytek ludności zacznie się jeszcze w tym dziesięcioleciu. http://m.interia.pl/biznes/news-wielka-panika-w-samorzadach-albo-wiecej-dzieci-albo-pusta,aId,1800219#android

Gość vbvidid
i co te dane statystyczne mają zdziałać ?? :O mamy teraz narobić dzieci żeby potem nie mieć ich za co utrzymać ? koorwa mądre, mądre 🖐️

Gość no to dopadła go kara Boża
w Polsce i tak jest za duzo ludzi, a tymjeszcze bachorów chce. I tak nie ma pracy i bezrobocie, chyba kurva żeby jeszcze większe bezrobocie było.

Gość i w kazdej chwili
lepiej utrzymywać psa komórki i samochód niż dziecko sa Pawlak mówił ze to jest przyszłość na emeryturę

Gość i w kazdej chwili
bezrobocie to wina Tuska ze prywatyzuje

w naszym kraju nie ma żadnej polityki prorodzinnej. Za co ludzie mają wychować to dziecko, skoro każdy trzęsie się czy jutro będzie miał pracę, albo nie może tej pracy znaleźć latami?

Gość vbvidid
chuj z pracą,pensją nieważne- dla tych pojebów to tylko się liczy żeby jak najwięcej dzieci było i po co ? żeby w przyszłości zwiększyły wskaźnik bezrobocia ? taką im chcą przyszłość zgotować 🖐️ no to gratuluję egoizmu 🖐️

Gość vbvidid
najlepiej w ogóle zrezygnujmy z wszystkiego i poświęćmy wszytko dla dziecka a sami będziemy suchary wpierdalać i jeść suchary 🖐️

Gość jakos muzułmanie nie
przejmują się bieda i robia dzieci na potege średnio statystyczna rodzina muzułmańska ma 8 dzieci wypowiedź z przed paru laty jednego tureckiego milionera Vurala Oegera, który dorobił się na turystyce. Ten mieszkający w Niemczech od 1960 roku, a obywatel tego kraju od lat 18, poseł Europarlamentu, powiedział do niemieckiej prasy : "Brzuchami naszych kobiet zdobędziemy Europę". Wywołało to burzę w środkach masowego przekazu. Tłumaczył sie potem głupio mówiąc, że chciał w ten sposób pokazać leniwość europejskich kobiet, które unikają podstawowego zadania, do którego Bóg je stworzył. Dyskutowałem wtedy z dość oświeconym znajomym Turkiem - Imdat ma na imię - który mi powiedział : "Henryk, kiedyś próbowaliśmy przy pomocy kindżałów i armat zdobyć całą Europę. Nie udało nam się, bo przeszkodził nam w tym twój król. Ale teraz nasz Allah nas nie zawiedzie".

Gość już wszystko wiem
im więcej dzieci tym więcej sakramentów do sprzedania

Gość vbvidid
no masz rację naróbmy sobie dzieci i potem żyjmy w slamsach 🖐️

Gość Gaba34
Ręce opadają... Nie dostrzegacie ile nosicie w sobie egoizmu... Jak nie masz co do gara wsadzić to nie dawaj dupy...Wy natomiast wolicie pierdolić się z kim popadnie a potem głosić prawo do aborcji,bo przecież wolne jesteście... Rzeczywiście lepiej wywlec płód za nogi,ręce z macicy niż później go pokochać... Boli mnie serce...

Gość franiaaaaaa
Gaba spokojnie, szkoda nerwów... Ja sie być może pojawię na marszu, zobaczę:) Fajnie, że organizujecie takie akcje :)

Gość Gaba34
Wiem,ze nie powinnam tak pisać ale...nie wiem jak inaczej dotrzeć do tych ślepych głów... Tak wielu nie ma dziś własnego myślenia...własnego sumienia... Byle było łatwiej,wygodnie... Ukraina przez aborcję wybiła tyle samo ludzi ile obecnie zamieszkuje ten kraj... Nie żyjemy dla siebie...

Gość hurysa :-)
"Brzuchami naszych kobiet zdobędziemy Europę" ... hmmm, cos mi sie przypomina ..... ale nie bylo to przypadkiem : "nasza bronia jest macica arabskiej kobiety" ...?

Ja sie chetnie pojawie ze znajomymi :)...kazdy katolik musi byc za zyciem, czyli za np. in vitro. Przygotuje odpowiednie transparenty na ten temat :).