Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfa centauri

coś o męskiej psychice - pytanie

Polecane posty

to poczekam nainteligentne odpowiedzi razem z Tobą uważaj na dżentelmeńskie porady

nie sądzę aby ktoś rzucał dziewczynę jeśli ją kocha ... bo niby z jakiego powodu ? Po prostu mu przeszło, albo co możliwe ktoś inny go zainteresował ...

ja też sobie nie wyobrażam, żeby kochanie i rzucanie szło w parze

hmm..ale to jest facet któremu nie przechodzi z dnia na dzień..tymbardziej wiem to po tym co przeszliśmy..

proszę niech ktoś wyjaśni koleżance dlaczego dżentelmeni na tym forum są trudni

to może mi doradzicie, co mam zrobić żeby go jakoś odzyskać? juz tydzień czasu się nie odzywamy, a nie jesteśmy już ze sobą z 3 tygodnie..szlag mnie trafia po prostu..

jak się z nim spotkałam to mówi że imprezuje, pije, pali..może potrzebuje teraz czasu żeby się wyszaleć?

tu nie ma co radzić ... tak w życiu bywa, luksusem byłoby gdyby obu stronom przechodziło jednocześnie, najczęściej jednak jedno ciągle jest zakochane a drugie już nie koniecznie. Do miłości nie można zmusić, czasem okoliczności zmuszają do pozostawania razem ale nie do miłości, a takie pozostawanie razem pomimo braku miłości też jest tylko życiem na pół gwizdka, i trzeba mieć na prawdę dobre powody aby w tym trwać ....

alfa - powiedz co jest powodem tej separacji może łatwiej będzie orzec czy powinnaś dać głos czy raczej czekać ...choć takie bezterminowe czekanie nie jest w naturze facetów i obawiam się że nie będzie do czego wracać ....

...trafiłem na ciekawy cytat :) jak ulał do problemu rozumienia kobiet : "Kobiety są jak sztuka abstrakcyjna, nawet jeśli nie możesz ich zrozumieć są po prostu piękne" :)))))) inni mówią że kobiet nie trzeba rozumieć wystarczy je kochać.... a czy ktoś kochałby idiotki ? nazywanie kogoś idiotą nie mogąc go zrozumieć jest chodzeniem na łatwiznę :)

Gość alfa centauri
"alfa - powiedz co jest powodem tej separacji może łatwiej będzie orzec czy powinnaś dać głos czy raczej czekać ...choć takie bezterminowe czekanie nie jest w naturze facetów i obawiam się że nie będzie do czego wracać ...." Dzięki za zainteresowanie. :) "Natura nie lubi próżni..." Twoje zdanie bardzo sobie cenię, mówisz z sensem i na temat. Dziękuję. :) A użytkownik Zawsze Szczery? Przepadł? :( A liczyłam, że powie coś konstruktywnego, nawet jeśli miałby pluć jadem między wierszami.. :P

Gość Zuzanna Amelia & 28
Dolacze sie i ja chociaz pytalas mezczyzn. Wszystkiego nie czytalam bo nie sposob ale Twoje pierwsze wypowiedzi znam . Zgadzam sie , ze trudno cos radzic jak sie nie zna konkretnej sytuacji i osob. Ja ze swojego doswiadczenia napisze , ze Ja bym sie odezwala. Odezwalabym sie , bo taka jest moja natura. Ale...znam wiele sytuacji kiedy bylo to bardzo dobrze przyjete i rownie wiele takich gdzie okazalo sie to byc duzym bledem. Wiec moze zacznij patrzec na to wszystko od innej strony?

Gość pytajacy dzentellmannn
Wyraźnie masz problem z komunikacją skoro nikt cie tu nie zrozumiał To wy macie problem z czytaniem ze zrozumieniem, ja pisze jedno, a wy piszecie ze napisalem cos zupelnie innego.Wiekszosc osob nie potrafi czytac ze zrozumieniem - tak pokazuja badanie - doskonale to widac na tym forum

Jeśli ci to przeszkadza, ich złożoność , jeśli nie chcesz ich zrozumieć , pozostań wierny prostolinijnemu charakterowi swojej psychiki i ogranicz sie do stosunków męsko-męskich. Mi nie przeszkadza ich zlozonosc, tylko ich glupota! Nie mozna zrozumiec cos, co jest glupie. Nie robmy z gowna perfumerii

Gość alfa centauri
Na czym wg Ciebie polega głupota kobiet? Jestem ciekawa. (czy chodzi tylko o to, że nie mówią o swoich oczekiwaniach wprost?)

alfa centauri Glupota kobiet polega na tym, ze nie mowia wprost o swoich oczekiwaniach, chcac by sie facet domyslal. Mimo ze widza iz to czesto nie dziala, ze facet sie nie domysli, to ciagle tak robia, nie wyciagaj wnioskow, a potem narzekaja na facetow, ze ci nie sa domyslni. To jest glupota. Jesli chce cos dostac a widze ze druga osoba nie wie ze to chce dostac to jej o tym mowie, a nie licze ze sie sama domysli, skoro w wielu poprzednych przypadkach sie sama nie domyslila.

Gość jak było w MOPS-ie?
dostałeś na internet czy kafejka zostanie? :D

Gość alfa centauri
I tylko na tym?

Gość pytajacy dzenntellmannn
alfa centauri Glupota kobiet przejawia sie w wielu aspektach, ale nie chce o tym pisac. Kobiety maja takze cechy pozytywne, nie co pisac tylko o wadach kobiet, bo to wypacza Was wizerunek

Gość pytajacy dzenntellmannn
Kobiety maja takze cechy pozytywne, nie chce pisac tylko o wadach kobiet, bo to wypacza Wasz wizerunek

Gość jak było w MOPS-ie?
OCH, litościwcze! :D

Gość niedoinformowany
Może mi ktoś rozwinąć skrót MOPS?

Gość BBBRRRRRRR
prawdziwy dzentelmen milego dnia

Gość jak było w MOPS-ie?
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej :)