Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusia1990

Starania o dzidziusia od Czerwiec 2012

Polecane posty

Gość dargatka85
Hej Kochane!! ja ostatni @ miałam 18.05 i tak spontanicznie spróbowaliśmy 27.05, bo według moich wyliczeń tak mniej wiecej powinnam miec owulację. nie moge się doczekac wyniku....nastepna owulacja ok 23.06 więc wtedy kolejne próby. Matkoo ja cudownie by było gdyby sie okazało, że mam już dzidzię...:)

Gość starania 201333
Hej dziewczyny :) fajnie ze taki temat powstał;) Ja rowniez zaczynam starania ale od lipca rowniez ;)

Gość starania 201333
rzucam palenie co mi idealnie wychodzi i przyjmuje rowniez kwas foliowy od polowy maja ;) Więc u mnie troszke tego więcej ale jak widać niewiele;) To będzie moje drugie dziecko poniewaz mam aktualnie 2,5 letnia core:) hehe chcialam ostatnio taki temat zalozyc ale brakowalo mi w sumie na niego pomyslu i czasu :)) Mam nadzieje, ze z czasem bedzie nas coraz wiecej- zycze powodzenia wszystkim w kazdym badz razie ;)

Gość johhanna
Dziewczyny widzę że staracie się o dziecko. Używacie może mikroskopu owulacyjnego np afrodyta do okreslania dni płodnych? bo zastanawiam się nad kupnem i chciałabym poznać opinie.

pseudonim...............wiek.....mc starań......tydzień ciąży....płeć..............poród przyszła_mamusia1990..21........1..............0..............0...............0

Gość starania 201333
ojj ja nie uzywam nic takiego - musze chyba zaraz sprawdzic co to jest bo pierwsze o tym slysze ;) Jak na razie planuje uzyc tylko swoje kalendarzyka ;) I zobaczymy jak pojdzie ;) Ooo widze , ze kolejna z brzydkim nalogiem jak ja ;) I jak ci idzie rzucanie ?:) Bo ja sie ograniczylam juz do 2-3 fajek dziennie mysle ze do konca tygodnia powinnam zakonczyc przygode z tym nalogiem ;) Ja sie w tabletke wpisze jak juz rozpoczne starania ( czyli za jakis miesiac ) - dodam do zakladem temat i beda z wami w kontakcie ;)

nie używam próbuje siłami natury a jak nie pomoże to kupie testy owulacyjne zeby wiedziec kiedy sie starac ale na temat tego mikroskopu słyszałam dobre opinie ale raczej dla kobiet którym sie nie udaje moze spróbuj jak ja pierwszy miesiac bez niczego drugi juz moze kupie testy owu jak sie nie uda:P

Gość starania 201333
pseudonim......wiek.....mc starań......tydzień ciąży....płeć......poród przyszła_mamusia1990..21........1...........0........ ......0...............0 starania 201333....26.....0....0.....0.....0.... gotowe;) Fakt ciezko z tymi papierochami ale damy rade :))))))

dziewczyny ja zawsze bede zaglądac miedzy 12 do 16 godziny...w weekendy mam szkole wiec mnie nie bedzie ale fajnie ze bedzie nas wiecej myslalam ze juz ten temat nie ruszy dodawac do ulubionych i pisac he:)

Gość starania 201333
ja tez dzis znikam idziemy obiad z cora zjesc i na spacer jakis . Ja rowniez mniej wiecej w tych godzinach jestem dostepna wiec spokojnie sie zgadamy ;) Ja juz temat dodalam wiec do uslyszenia i milego dnia !

Gość dargatka85
oj ja też palę a w zasadzie rzucam :) palę jedną lub dwie dziennie. No przyszła_mamusiu1990 ciekawa jestem co nam wyjdzie z tych naszych prób??? ja już sobie wkręcam jakieś objawy, ale poczekam jeszcze kilka dni i zrobie test:)

Gość nuś27
nam niestety tym razem sie nie udalo :( @ dzis przyszla po ponad tygodniu opoznienia :(

Gość dargatka85
pseudonim......wiek.....mc starań......tydzień ciąży....płeć......poród przyszła_mamusia1990..21........1...........0........ ......0...............0 starania 201333....26.....0....0.....0.....0.... dargatka85.........27....1.....0.....0......0.... zobaczymy:)

ja nie mam żadnych:) och palaczki z nas:P ja mam na dzis owulacje a sluz biały juz niepłody nie wiem chyba nie trafiłam w te dni:( wczoraj napisalam do wróżki chociaż za bardzo nie wierzę i powiedziala ze w lipcu zostane mama chcialabym juz ale jak w lipcu to i tak by bylo szybko ale nie mnie podkusilo niepotrzebnie nooooo:P

pseudonim......wiek.....mc starań......tydzień ciąży....płeć......poród przyszła_mamusia1990..21........1...........0........ ......0...............0 starania 201333....26.....0....0.....0.....0.... dargatka85.........27....1.....0.....0......0.... nuś27...............27.........2..............0..........

Gość dargatka85
oj tam oj tam:) w końcu wyjść musi, a koleżanka nuś27 głowa do góry:) w czerwcu kolejne podejście.