Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiewiórkaaaaaa

Od jutra głodówka! Szukam zawzietej współtowarzyszki

Polecane posty

Gość Wiewiórkaaaaaa

Hej ;) Postanowilam ze od jutra przechodze na glodowke bo juz na siebie nie moge patrzec szczegolnie teraz taka ładna pogoda a ja w wiekszosc moich letnich ciuszków sie poprostu nie mieszcze :( ale nie chce juz sie nad soba uzalac i postanowilam ostro sie za siebie wziąc i szukam rownie zawzietej do wygrania walki ze zbednymi kilogramami kolezanki ;) na glodowce chcialabym wytrwac minimum 10 dni, a najlepiej 2 tygodnie ;) Szukam dzieczyny z która moglabym o tym popisac w kryzysowych chwilach glodu np smsy itp,zebysmy mogly wzajemnie sie wspierac mam nadzieje ze sie jakas znajdzie ;) ,ja w moim otoczniu niestety nie moge liczyc na przychylnosc znajomych na mojego odchudzania, a naprawde juz nie moge patrzec w lustro.. Wiec jesli macie podobny problem podaje mojego e-maila: Charlottee115@gmail.com napisz mi swoj nr telefonu i jakos sie zgadamy ;) Wole wlasnie taki kontakt niz tu na forum gdyz tu zaraz zaczynaja sie wypowiedzi "nawracaczek" a naprawde nie mam ochoty czytac niczyjego negatywnego zdania na temat mojej decyzji. Mam nadzieje ze znajdzie sie jakas chetna? :)

Ja!!!!!!!!! :D :D :D Na stówę od jutra zaczynam :) Od 22.05 byłam do wczoraj na głodówce ale przerwałam i wracam jutro :) Planuję minimum 10 dni, najlepiej 20 bo chcę schudnąć 20 kg. Ważę obecnie 73 a cel ostateczny to 50 :)

Gość jak głodówka
to tylko pod opieka lekarza

ja jestem zawzięta:) tylko nie wiem czy nie wolalabym zaczac od pon. tzn bo jutro jest dzien Matki i nie wiem czy przypadkiem nie bede musiala czegos zjesc. poza tym myslalam zeby zrobic takie trzydniowe przygotowanie do glodowki. bo dzis juz mniej zjadlam:) i zaczac od 28.05. ale skoro Wy jutro zaczynacie to moze i ja sie postaram uniknac jutro jedzenia

ja jestem zawzięta:) tylko nie wiem czy nie wolalabym zaczac od pon. tzn bo jutro jest dzien Matki i nie wiem czy przypadkiem nie bede musiala czegos zjesc. poza tym myslalam zeby zrobic takie trzydniowe przygotowanie do glodowki. bo dzis juz mniej zjadlam:) i zaczac od 28.05. ale skoro Wy jutro zaczynacie to moze i ja sie postaram uniknac jutro jedzenia

Gość pitrawaw
lepiej zacznij od poniedzialku, bo jednak nawet kawy nie wypijesz u mamy i moze sie mama zle czuc naszykuje cos a ty odmowisz

Gość nie ma tu
serene????????????????dziwne

no wlasnie mama ma w zwyczaju cos zawsze zrobic. postaram sie tylko kawe albo jakies winko wypic. ciasta mam nadzieje ze nie bedzie:) a nie lubie robic komus przykrosci, ale żadnego obżarstwa na pewno nie bedzie:) mam na tyle silnej woli ze jak postanowie ze zaczne od pon to na pewno zaczne:) mam juz za soba 10dniowa glodowke wiec wiem jak to jest:)

Gość SaAna
Cześć dziewczyny. Ja bym sie dołączyła ale tez dopiero pojutrze. Jutro już jestem umówiona do mamy na obiad. Ale od niedzieli mogłabym. Od soboty byłam już na 3 dni na glodowkach, robiłam je co drugi dzień by trochę przyzwyczaić organizm. Generalnie jeden dzień to dla mnie nie problem, myśle ze dwa tez, ponoć trzeci jest najgorszy....a,potem z górki. Będę zaglądać:)

Gość SaAna
i jak dziewczyny? Któraś zaczyna głodówkę od jutra??

Gość hdfgb
z tego co czytam to wszystkie sie mailowo zgadały :D

Gość hdfgb
zaczynam od poniedzialku, a jutro ograniczam sie maksymalnie, do ok 300 kcal

Gość SaAna
O jak fajnie, że ktoś się znalazł:) Powiedz ile dni planujesz i skad jestes?

Gość SaAna
Ja zaczynam od dzisiaj. Dzis to bez problemu sobie dam rade, pierwszy dzien jest zawsze latwy. za jaks godzinke pojade sobie na wycieczke rowerowa zeby jakos czas sobie zagospodarowac:)