Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ericcca

Zadbane mamy, są tu takie?

Polecane posty

Gość ericcca

Jak o siebie dbacie, co jest dla was minimum pielęgnacji, jak się ubieracie na co dzień. Ja aktualnie chodzę w dżinsach lub spodenkach do kolan, nosze bluzki lub tuniki, baleriny. Włosy mam krótkie, tylko usztywniam pianką, makijaż - tusz do rzęs i podkład. Jestem szczupła, mam rozstępy po ciąży ale ich nie eksponuję. Staram się wyglądać ładnie i ubierać wygodnie, nie zabiera mi to dużo czasu, po domu nie chodzę w dresach i papilotach :P

Gość perfekcyjna pani domu1
minimum pielęgnacji: 1). Na pierwszym miejscu stawiam czystość i świeżość. Codzienna kąpiel , mycie włosów . Dbanie o swoja skórę : kremowanie twarzy oraz balsamowanie ciała - uwielbiam delikatne i nawilżone ładnie pachnące ciało. 2). Zadbane dłonie i stopy - uważam to za podstawe: ładnie wyrównane i zadbane paznokcie, skorki . Jakieś lakiery itp. Stopy gladkie nie chropowate i sucheii rowniez na nich paznokcie zadbane. 3). Jeśli chodzi o makijaż to: tusz do rzęś, podkreślenie oczu kredką- lekki cien do powiek na codzien. Zadbane i wyregulowane brwi oraz delikatny podkład na buźce - gdy gdzies wychodze uzywam pomadki na usta 4). zadbane wlosy : czyste, blyszczace nie poniszczone - PACHNACE. 5). Ubrania czyste i wyprasowane - czysta i swieza bielizna - a przede wszystkim to w czym dobrze się czuje :)

Gość ...MMORELKA
Uwazam siebie za zadbana kobietę. W pracy musze byc ubrana perfect - obowiazuje mnie dress code tj. elegencki kostium bądź sukienki, zakryte obywie, koszule itp sprawy. Elegancki ale dyskretny makijaz Po pracy casual: jeansy, szorty, t-shirty, zweiwne kiecki, tuniki sandały, baleriny, ewentualnie koturny. Minimlany makijaz Po domu chodze w dresie i t-shircie na ramiączkach. dbanie o siebie? to wszelkie zabiegi kotre robie przy sobie począwszy od stop konczywszy na glowie, mseczki, peelingi, balsamy, obowiązkowo pomalowane paznokcie u rąk i nóg - mam fioła na tym punkcie.