Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam33dni

W 33 dni muszę schudnąć przynajmniej 6 kg POMOCY!!

Polecane posty

Gość mam33dni
Jak mam wyjechac za 33 dni mam wesele przygotowania i praca gdzie ja mam jechac ? nie moge sobie pozwolic na wyjazd teraz to nie jest bariera jakas. a sukienki nie mialam zwezanej tylko zkracany tren i dorabiane koronko.... wiec o zwezeniu nie ma mowy

Gość bhyahahahahaggg
jesli masz figure gruszki czy klepsydry, tyjesz glownie w biodrach, to zapomnij, schudniesz 6 kg, owszem, ale z brzucha, gruszki musza wlozyc w odchudzanie 10 razy wiecej energii i czasu, bo biodra chudna najciezej i ostatnie, takze lepiej pomysl co z suknia.

Gość lorkaaa
ja po prostu komponowalam menu z dozwolonych składnikow, faza 1 trwa 2 tyodnie faza 2 tez trwa 2 tygodnie a 3 juz na cale zycie tu sa pzrepisy z forum innego gdzie dziewczyny pisza co jedza i jak sie przyrzadza potrawy http://forum.gazeta.pl/forum/w,20960,13907347,13907347,Przepisy_1_faza.html http://babiniec-cafe.pl/viewtopic.php?t=5891 tu jest 5 posilkow - dodac jeden ( ma 6 byc) http://dietetyczniesiostro.blogspot.com/ a tu sa w watku - blogi http://forum.gazeta.pl/forum/w,20960,126300949,127057953,Re_blog_z_przepisami.html

Gość mam33dni
To sie w glowie nie miesci ..:(:( "analizuje" teraz swoja diete i uwierzcie duzo ludzi bedac na diecie nie je tak zdrowo jak ja normalnie i tutaj niespodzianka myslalam ze rzucenie nalogu mi pomoze a tutaj co... a jezeli chodzi o hormony to badalam je raz na 6 miesiecy i wszystko bylo jak najbardziej ok....

Gość bhyahahahahaggg
pisalam to do - polecam dukana. nie chce cie martwic, ale na sb czy dukanie, czy innych dajacych szybkie efekty dietach schudniesz z brzucha, piersi, ogolnie gornych czesci ciala, a jesli tyjesz glownie w biodrach, to zostana jakie byly, moze minimalnie mniejsze, na szerokie duze biodra potrzeba odpowiednich dlugotrwalych cwiczen zeby je odchudzic

Gość mam33dni
jestes w stanie cwiczyc mam miesiac cos musi sie ruszyc ..sprobuje od jutra sb .... bo dzisiaj zjadlam juz pieczywo i owoc wiec od jutra zaczne moja znmajoma podrzuci mi ksiazke bo podobno ma w posiadaniu wiec wieczorem przeanalizuje i zaczynam wieczorem zmierze sie centymetrem i poszukam starych wymiarow sprzed ok pol roku zobacze ile "przybylo" az strach sie bac.....

Gość bhyahahahahaggg
mam kolezanke ktora ma figure gruszki, na gorze zaczynala wygladac jak anorektyczka, same kosci, a dupsko i biodra jakie byly takie zostaly. od samego rzucenia papierosow sie nie tyje, to nie jest powod, jesli jadlas tak jak piszesz, to nie wiem, mze przyczyna jest brak ruchu?

Gość lorkaaa
na sb czułam se dbrze nie mailam zadnych problemow ze zdrowiem a wrecz przeciwnie- najgorsze sa 3 dni , apotem jest super

Gość bhyahahahahaggg
pierwsze pytanie - gdzie przytylas najwiecej? jaka masz figure? w piersiach i brzuchu tez przytylas czy tylko w biodrach?

Gość mam33dni
Pisalam o ruchu...

Gość polecam dukana
Suknia piękna. Ja myślę, ze to nienormalne jest i ta suknia na pewno ma zle wymiary. Zapisałaś gdzieś jaką miała mieć szerokość w biodrach? Zmierz ją i sprawdź czy się zgadza. Co do mnie to nie popuszczam. Mnie chudnie wszystko raczej równomiernie wiec o tyle dobrze. Diete trzymam dalej, ćwiczę a nie długo czeka mnie wyjazd. Tak właśnie postanowiłam ze wagę schowam głęboko do szafy i wyjmę za tydzień albo dwa bo jak stoi w łazience to kusi i z 10 razy dziennie na nią wchodzę, sama nie wiem po co.

Gość mam33dni
Najwiecej w biodrac\h i teraz tak jak patrze to w udach .. rece tez takie troche sie zrobily "sflaczale"

Gość mam33dni
Suknia dopina sie tak na styk ze boje sie chodzic a o siadaniu nie wspomne.... kiedy ja przymierzalam wazylam 60 kg bo pamietam jakby to bylo jak wczoraj Ze tesciowa sie smiala ze kobieta ktora idzie do slubu musi miec na wadze najmneij w historii bo wraz ze slubem bedzie coraz wiecej i jeszcze w salonie sie smialysmy i mnie Panie wazyly... wiec MASAKRA 6 kg ale nie mam pojecia skad...

Gość bhyahahahahaggg
polecam dukana - typowa blokada psychiczna. nie na tydzien czy dwa, schowaj na miesiac. tez mi sie dziwne wydaje ze na tak zdrowej diecie autorka przybrala 6 kg w 2 msc. chyba ze to efekt jojo? no nic, dukanem czy sb narobisz wiekszego bagna, schudniesz w brzuchu i piersiach, tu sukienka bd za duza, w biodrach za mala. miesiac to za malo, zeby zmniejszyc widocznie szerokie biodra.

Gość polecam dukana
Pamiętam jak mi krawcowa mówiła ze one zawsze zostawiają "zakładki" w sukienkach bo większości panien młodych trzeba te sukienki później poszerzać bo tyją przed ślubem (ale to chyba z wiadomych powodów tyją). Śmiałam się ze ja to na pewno schudnę. No i w efekcie i u mnie trzeba było poszerzyć ;)

Gość mam33dni
Jaki efekt jojo....czy ja gdzies pisalam ze sie odchudzalam ? odchudzalam sie w wieku 21 lat z 65 kg ! a teraz mam 66 w wieku 24 i nie wiem o co chodzi... nie mam zakladek juz tez mi mama kazala sprawdzic bo ta suknia byla jak na mnie szyta normalnie i ja ja kupilam.....;((

Gość jestescie poyebani a
wiec cos krecisz z tym zdrowym odzywianiem, nie utylabys 6 kg w dwa msce jedzac normalnie i dosc zdrowo. od samego rzucenia fajek siec nie tyje tylko od jedzenia i baku ruchu. moze w ciazy jestes?

Jeżeli masz 5 tygodni to może zacznij biegać, może nie zgubisz dużo kg,ale z wymiarów na pewno Ci poleci i zmieścisz się w sukienkę :)

Gość mam33dni
a np masaze na biodra i pupe jakies wyszczuplajace w salonie albo jakies maszyny wyszczuplajace no nie wiem...musze cos wykombinowac.c.....

Gość mam33dni
2 miesiace temu przestalam brac tabletki anty yaz..ale okres mam normalnie ...pojade po test ciazowy....ale to nie moze byc mozliwe......juz wolalabym sie nie zmiescic w suknie niz isc " z brzuszkiem" do slubu:(

Gość polecam dukana
Kurcze szkoda ze nie ma bo by można było przerobić jakby co. No to nie masz wyjścia teraz. A może się zapiszesz na siłownie tak 2 razy w tygodniu trening pod okiem instruktora? Do tego ta SB czy jakieś inne zdrowe jedzenie bez głodzenia się i powinien efekt być. Moze jeszcze basen? Jak pomachasz w wodzie nogami to na pewno trochę pomoże. Poszukaj na YT ćwiczeń na uda i biodra. Na pewno są.

Gość mam33dni
Co do tej silowni i basenu nie mam na to za bardzo czasu ale postaram sie wygospodarowac tyle ile sie da. Dziewczyny ja naprawde nie po to tak dvalam o siebie zeby teraz miec su,knie w rozmairze 40... nie ublizam nikomu ale same zrozumcie...:( moj partner mowi ze nie widzi roznicy i ja tez do czasu tej sukni...

Gość bhyahahahahaggg
niech sama lepiej nie cwiczy nog, bo zrobia sie jej miesnie i beda jeszcze wieksze. dlatego z nog tak trudno schudnac gruszkom, bo potrzeba odpowiednich cwiczen spalajacych tluszcz a nie budujacych miesnie, bieganie? od biegania zrobia sie jej miesnie!

Gość mam33dni
ide chyba po papierosy ...:( normalnie sie zalamalam:(

Gość polecam dukana
A co złego w pójściu z brzuszkiem do ślubu? Jak ktoś decyduje się na ślub to decyduje się też na założenie rodziny. Przynajmniej ja tak to odbieram. U nas maluch pojawił się wcześniej niż to zaplanowaliśmy, ale to taka minimalna różnica czasu, że na prawdę nie było nad czym rozpaczać tylko się cieszyć. Wolę tak niż jak u kuzynki kiedy są już 7 lat po ślubie i nadal nic. Dziecka nie ma mimo starań, badań leczenia i wydanych pieniędzy. Też mi tłumaczyła ze wszystko trzeba w życiu zrobić po kolei. Ja moje odprowadzam do szkoły a ona na swoje nadal czeka. Życzę żeby się szybko doczekała bo widzę jak jej zależy. Dzieci same wiedzą kiedy się mają pojawić.

Gość bhyahahahahaggg
bo tycia w biodrach nie widac tak jak na przyklad w brzuchu. moim skromnym zdaniem za malo czasu, ale probuj.

Gość bhyahahahahaggg
zreszta dieta sb czasami nazywa sie dieta plaskiego brzucha... brzuch i piersi bez problemu zmniejszylyby ci sie przy ostrej diecie w miesiac ale biodra - odpada...

Gość mam33dni
Nie mowie ze zlego i sama chce zalozyc rodzice dlatego m.in ginekolog zalecil mi odrzucenie tabletek juz teraz ale mimo wszystko chcialabym sie przygotowac na to i powiedzmy na slubie bawic , wypic kieliszek wina i nie tylko i bawic do rana a nie martwic 1 trymestrem ciazy i mozliwymi komplikacjami.. probuje sb od jutra czytam na forum ze dziewczynom polecialo z bioder zobaczymy... dziekuje wszystkich za chec pomocy ja startuje w zasadzie od jutra bo na wieczor juz mam przygotowane jedzenie niezgodne z dieta wiec musze to zjesc bo nie wyrzuce jhedzenia.

Gość polecam dukana
Powodzenia i daj znać jak Ci idzie.

Gość mam33dni
nie dziekuje mam nadzieje ze sie uda....a jesli nie to bede musiala szukac kogos kto powiekszy mi suknie....:(