Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evelin7046

Czy macierzyństwo odebrało Wam wolność ;/?

Polecane posty

Hejka ja tez jestem :) Jeszcze nie mam dlugiego weekendu, dzis i jutro w robocie. A co wy z tym odchudzaniem? ja schudlam 7 kg i zle mi z tym jednak wole jak wyglądam bardziej kobieco, mi to nie przeszkadza :) a nie taka "wysuszona" :). Teraz waze niecale 57 przy wzroscie 175. Najgorzej ze mi schodzi z piersi :(

Cześc Dziewczyny :) Jak miło w końcu że sie ktoś odezwał :) Sorella - to Ty jesteś wychudzona jak patyk :D Mireczka - ja nie tyle co jestem na diecie, to bardziej po prostu trwam przy MŻ i nie jedzeniu po 18tej godzinie :) No dzis weszłam na wage i jest lepiej. Sorelka, ja mam 168 wzrostu i 69 kg!!!A miałam juz ponad 70 wiec musiałam sie zabrac za siebie! No jeszcze z 2 kg i bedzie lepiej :) A najlepszy jest moj mąż, kiedy mu powiedziałam, że juz mi cos zeszło, że juz mi sie spodnie nie opinają itd, to on na to: W oole nie zauważyłem... czy mam 5 kg wiecej czy mniej to on na to w ogóle nie patrzy - hehe... Mnie nie bedzie tylko 2maja, a jutro jestem :)

Wiecie co? Mówie do mojej córki codziennie że ja kocham i ostatnio sie rozgadała i jak jej mówie: - Kocham Cie! Na co Ona: - Basia też kocha mame :) Albo mówi sama od siebie: - kocham Cie mamo. Normalnie wczoraj mi sie łezka zakręciła :)

Sorelka - świetne! :) Plany na majówke? Hm.... 1 albo 2 maja chcemy sie wybrac do ZOO z córką. A że to ZOO jest wielkie to napewno spędzimy tam pół dnia :) O ile dopisze pogoda. Jeszcze chcemy zrobic ognisko wieczorkiem - otwarcie sezonu :) No a 3 maja jedziemy do moich rodziców na wieś i tam nocujemy. Wracamy na drugi dzień, ale bez córki bo w niedziele musze iść z mężem na giełde - bo jak jest sezon na roslinki do oczek wodnych to nie wyrabia się z obsługą klienta. I po weekendzie. :)

ja jestem, ja jestem :) Właśnie wróciłam, na dzisiaj robota papierkowa i wyjazd do US z pitem, wiec będę aktywna. My nie mamy zadnych planów na weekend, to znaczy mój facet chciałby wyskoczyc na motor, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie bo córa jakaś niewyraźna... :( Porobiły się jej jakieś plamy, lekarze mowia, ze to alergia, ale jakoś zyrtek nie pomaga. Drapie się, wkurza- noce koszmarne. Jakaś zdołowana jestem. Kurcze, jak nie wiadomo co jest dziecku to żyć sie odechciewa- anie jej pomóc, ani nic. Masakra!!

Mireczka - bo to tak właśnie jest, ze humor człowieka opuszcza jak jest całkiem bezradny i nie moze pomóc dziecku, albo lepiej - rodzic chce zabrac ta chorobe na siebie, byle zeby dziecko było zdrowe! No cóż... mam nadzieje, że sie wyjasni wszystko u córki.

Hejka Mireczka - mojej zyrtec w ogole nie pomaga, za slaby jest. Ja dzisiaj wieczorem zaczynam weekendowanie, ide do kina z kolezanka na horror :), uwielbiam. A w srode wyjezdzamy na 3 dni :) trzeba troche odpocząc, naladowac akumulatory :)

Ja tez chodze dosyc często do kina, ale raczej na inny typ :) bo horrory nie dla mnie :) Ale ostatnio byłam na Kwartecie :) Poprzednio widziałam Władze. A jeszcze wczesniej na Daje nam rok :) teraz się czaje na: Wielki Gatsby, Szybcy i Wściekli 6 oraz Drugie Oblicze. Także to jest raczej typmoich filmów :) Olimp w Ogniu tez chętnie bym obejrzała :)

Dziewczyny, widzę że żadna nie weny do pisania, więc chciałam życzyć udanego długiego weekendu :) Mireczka- trzymam kciuki za córke. Sorelka - udanego wypadu do kina i reszty week :)

Witam, u mnie weekend minął ok...Pierwszego dnia przyjechali znajomi 2 -kajaki,a potem grill,3 wyprawa do Poleskiego parku,przedwczoraj basen,a wczoraj wycieczka rowerowa. Mój młody przejechał bez jeków jakies 20 km...Także ogólnie weekend minął a teraz trzeba w koncu wziac sie do pracy

a my lecimy na sterydach i zyrtekach- wszystko wskazuje na to, ze cora odziedziczyła alergię łącznie z astmą po mnie :( Ale ogólnie długi weekend minał ok- trochę pojeździłam na motocyklu, trochę połaziliśmy z córa po lesie. Pogoda taka sobie, ale znosna. Cieżko mi sie zabrać do pracy! Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ktos jeszcze ma tą poweekendową niechęć?? :):)

I ja się zgłaszam :) A u mnie humorek dopisuje :) Sorella - ja się nie rozleniwiłam, bo wczoraj byłam pomóc mężowi w pracy. Wstałam o 5 rano i dopieo o 16 położyłam się na drzemke. Ma rzenia - U Ciebie widzę że było aktywnie :) U mnie troche mniej :) 1 maja byliśmy w ZOO - córka była zachwycona. a 3 i 4 maja bylismy na Wsi u moich rodziców i córka tam sie czuła jak ryba w wodzie. Była tak wszystkim zainteresowana, ze ja z mężem moglismy tylko leżeć na leżakach ;) i się opalać - a jesteśmy opaleni :) Mireczka - ja nie mam poweekendowej niechęci :) W ogole ma plan zrobic sobie długi week u rodziców od 16 do 19 maja - dla Córki - żeby znowu latała po wsi ;)

ja zaglądam :) U nas lepiej, w końcu córka przespała cała noc, nie drapała sie i nie chrapała! Pieknie :) Miało byc ciepło a leje deszcz- ohyda.

mireczka, dieta MŻ w miare :) Wiadomo że w długi week było ognisko i pyszna kiełbaska, ale nadal prawie w ogóle chleba, słodyczy :) tylko ciężko było nie jeść po 18tej ;) Ale dziś znowu termos owisianki na cały dzień :) A potem mały obiad i tak dalej itd :)

mam 32lata, a jak waga? Twardziel z Ciebie, owsianka?? Bleeee :):) Dziewczyny, macie juz jakieś plany wakacyjne?? My zastanawiamy się nad Chorwacją...jako kompromis między egiptem a polskim morzem :)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mireczkowataaa a kogo to obchodzi gdzie ty jedziesz ze swoim bękartem ...

Przyznam że waga to nie wiem, bo narazie ją omijam szerokim łukiem. :) Bo na początku wchodziłam codziennie :) Ja mam pyszną owsianke :) z rodzynkami i orzechami i z miodem :) hehe Narazie to planuje długi week u rodziców na wsi, bo moja córka ma tam RAJ! :) A tak to nie wiem co z urlopem bo nie wiem jak mąż bedzie miał wolne, bo urlopował 3 miesiące od początku roku - przymusowo. Ale pewnie na tydzień pojedziemy nad polskie morze, bo mamy tam domek drewaniany - ale tylko jesli będą zapowiadać upały - jak nie bedzie pogody to wole sobie odpocząc u siebie w domu :D

Cześć, u nas plany są na Chorwację wybieramy się Kamperem i ma być to po prostu przygoda (zwiedzanie ,spanie na kempingach i poznawanie różnych ludzi tak to sobie wyobrażam .Mamy zabrać jeszcze koleżankę córki więc będzie na pewno wesoło....

Hejka Wy juz o urlopach rozmawiacie :). Ja mam jeszcze 2 miechy do urlopu. Boze jaka pogoda, u nas 26 stopni jutro 27. Musze dla malej sandalki kupic. A mi sie spac chce, normlanie zasypiam na siedząco mimo ze juz 4 kawe pije. Tylko bym spala.