Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pęknięteserce

Jak zapomnieć o ukochanej osobie

Polecane posty

Gość ocalwe
Jeszcze tak do "do wyzej...." co my mozemy wiedziec o prawdziwej milosci? A co Ty mozesz wiedziec o naszej milosci? Nie wiem skad przekonanie ze Ty wiesz co to prawdziwa milosc. Masz swoje i jedynie swoje zdanie na ten temat, swoje doswiadczenia, swoje obserwacje ale wyobraz zobie ze miliardy ludzi na swiecie maja inne zdanie, doswiadczenia, obserwacje. Nie ma chyba osob ktore tak samo rozumialyby i odczuwaly milosc. Wiec mozna tez powiedziec ze nie ma prawdziwej milosci jako takiej dla wszystkich. Po prostu tego nie ma... Nie uogolnisz tutaj. Ty tez nie wiesz co to jest. Bedziesz w jednym zwiazku, bedzie milosc, bedziesz w kolejnym zwiazku, ta Twoja prawdziwa milosc nabierze innego znaczenia itd. Kazdy ta swoja prawdziwa milosc ma inna. Wiec po co pisac glupoty? Uczucie jak uczucie, tacy mlodzi ludzie jak my tez mozemy to odczuwac. Masz debilny poglad na swiat jesli myslisz ze milosc jest zarezerwowana dla starszych. Tyle.

Gość pęknięteserce
Niczego nie zepsułaś ocalwe... Miło było Cię poznać szkoda, że się wycofałaś;/

Gość ocalwe
Ale przeciez napisalam ze nie wycofuje sie ostatecznie i calkowicie. Bede jeszcze pisala, tyle ze duuuzo mniej i pewnie rzadko

Gość ocalwe
A zreszta... Kto ma pokazac takiemu "do wyzej..." brak ograniczen w spojrzeniu na swiat jak nie my - mlodzi, tolerancyjni i otwarci? :D oj boze... Ja chyba naprawde az tak zlosliwa jestem zeby zagluszyc swoje blokady tylko po to zeby komus pokazac ze nie ma racji :p

Gość pęknięteserce
I to mi się jak najbardziej podoba:D Sam bym tego lepiej nie wymyslil;p

Gość ocalwe
I patrz Serducho znowu siedze na necie ;p ale okropna pogoda dzis, moge sie usprawiedliwic :D

Gość pęknięteserce
Wiem, wiem czekałaś na mnie:D Co ja takiego w sobie mam no?:D :P

Gość ocalwe
To Ty mi powiedz co takiego w sobie masz ze az czekam na Ciebie calymi dniami ;p tak mysle ze juz bym pewnie spala ale mnie wzielo na zakupy przez neta... Hah, zbankrutuje niedlugo :D

Gość pęknięteserce
Ja juz zbankrutowalem prawie przez te zakupy;p Dlatego trochę przystopowałem:D Nie wiem co ja w sobie mam:D nie lubie o sobie mowic :P To ty mi powiedz czemu tu juz od 12 w poludnie na mnie czekasz:D A co kupujesz?;p

Gość ocalwe
Ah tam, trzeba troche tajemnicy zachowac bo jak Cie zaczne tak wychwalac to sobie pomyslisz ze juz mozna dac sobie spokoj i tyle bedzie... :D Napalilam sie na szminki, konturowki, blyszczyki + cos takiego jak kohl do robienia kreski :P ale to juz mam upatrzone wiec szukam tylko reszty

Gość pęknięteserce
Haha taak, Ty mi mów o szminkach. Taak ja się znam:D Poza tym to myslę, że należy mi się jakaś rekompensata za wczoraj:D Bo nawet Ty na mnie siadłaś mówiąc, że daje się kobiecie:D

Gość ocalwe
Tak myslalam ze nie ma nawet sensu pisac co chce kupic :D Rekompensata w jakiej postaci, hm? :> widze ze znow wracasz do tego co lubisz najbardziej... ;p

Gość pęknięteserce
Nie wypowiadaj tego słowa:) Ne marudzę, po prostu lubię dyskusję:D

Gość ocalwe
To dyskutuj Serducho, bo narazie to ja tu wypisuje rozne glupoty a o Tobie nie wiem doslownie nic ;p

Gość pęknięteserce
A co chcesz wiedzieć?:D Wow czuję się jak w randce w ciemno:D

Gość ocalwe
No na co ja liczylam... Za kazdym razem to samo :D licze na Twoja pomyslowosc, na pytania nawet nie czekaj :>

Gość pęknięteserce
To przedstawię sie jak w teleturnieju. Jak mam na imie to wiesz;p jestem kawalerem po przejsciach:D jakis czas temu zostawila mnie dziewczyna;p a jesli mnie zostawila to możesz sie domyslic dlaczego... W sumie to mam niska samoocene, nie lubie o sobie mowic. Niby ciagle sie usmiecham i w ogole... Ale tak na codzien nie jest. Raczej spokojny jestem... A to ze się czasem usmiechne tutaj to znaczy, że ty tak na mnie dzialasz:)

Gość ocalwe
No to milo ze emotki z usmiechami ciagle, a teraz wychodzi ze CZASEM :P to kiedy sie Serducho na tych lodach widzimy?

Gość pęknięteserce
Jak narazie to widac co jest za oknem;) Ale codziennie jestem w domu jak dla mnie to moge o kazdej porze dnia i nocy;p

Gość ocalwe
Ja nie mam tak dobrze i moge najwczesniej w weekend ale przy takiej pogodzie i mojej chorobie to watpie ze dam rade :P ale moze w nastepny...

Gość pęknięteserce
Ale Ty mowisz poważnie, czy to znow margaryna? :>

Gość ocalwe
No powaznie! Skoro juz mieszkamy blisko siebie to mozna sie zobaczyc ;p

Gość pęknięteserce
No dobrze przepraszam za dygresję;p Skoro tak to nie ma problemu, czemu nie?:D

Gość ocalwe
A juz myslalam ze masz zamiar mi odmowic :>

Gość pęknięteserce
Dlaczego mialbym odmowic?:) Tylko to wszystko jest troche smieszne;p Ty mowisz mi, ze nic nie wiesz o mnie. A co ja o Tobie wiem?:D

Gość ocalwe
No wybacz ale na pewno wiecej niz ja o Tobie... :D co nie znaczy wcale ze wiesz o mnie duzo :P

Gość pęknięteserce
No żebym chociaż raz mogł powiedzieć Ci po imieniu to byłoby już inaczej...;p A Ty ciągle anonimowa:)

Gość ocalwe
Malo istotny szczegol :P ale jak juz chcesz mi chociaz raz powiedziec po imieniu to Agata :P

Gość pęknięteserce
No nareszcie:) A dlaczego taki nick sobie wybralas na tym forum? Margaryne tez o to pytalem:D

Gość ocalwe
Taki nick bo mi sie tak wpisalo zwyczajnie :P jakos nie myslalam ze tu na dluzej zostane wiec sie nie zastanawialam za bardzo... A teraz mi sie nie podoba i chetnie bym go zmienila