Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pęknięteserce

Jak zapomnieć o ukochanej osobie

Polecane posty

Gość ocalwe
To tez ide na mecz bo mi sie siedziec nie chce przy tym kompie juz. Jakos sie dziwinie czuje dzis, ciezko wysiedziec w miejscu. Jakbym miala z czyms sie spoznic... Nie wiem. A Ty Serducho mozesz dac spokoj, przeciez nie wymagam zebys tu whcodzil i pisal do mnie :P mamy czas :)

Gość ocalwe
a tak w ogole to... moze to glupio zabrzmi ale chcialabym sie z toba spotkac :)

Gość ocalwe
No nie no, cos czuje ze margarynka mi sie tu podszywa! :D

Gość pęknięteserce
Margaryna! hah to sie usmialem;p

Gość ocalwe
Jakby to bylo chociaz napisane chociaz troche w moim stylu to moze bym uwagi nie zwrocila :D ale ja w zyciu bym tak nie napisala niestety :P ja nie wiem co ona mysli... Chyba uwaza ze potrzebna nam pomoc w tym :> a i tak pewnie kiedys wpadniemy na siebie na tych lodach, tylko niekoniecznie musimy o tym wiedziec :D zazdroszcze Ci Serce ze Ty tak dlugo spac potrafisz...

Gość pęknięteserce
Musisz ta margarynę koniecznie opierniczyc!:D hah;) ciekawe jakbyśmy na siebie kiedyś wpadli czy poznałbym Cię jakos;p Cokolwiek na temat Twojego wyglądu wiem, wiec mam punkt odniesienia:D A czego tu zazdrościć? Dla mnie spanie to utrapienie... Wolalbym wstac sobie o 8 czy 9 rano i miec caly dzien wolny:) posprzątać sobie z rana:) a tak to co? Wstaję prawie w południe i pół dnia ucieka;/ choćbym chciał wstac rano to nie wstanę;p siła wyższa;)

Gość ocalwe
Oj watpie ze bys mnie poznal... Takich szczuplych jak ja pewnie wiecej jest a Ty nie znasz zadnych istotnych szczegolow :P no wiec sie Serducho nie domyslisz :> No i widzisz... Ja tak sie budze od 9 co chwile za wsze o wstac nie moge bo taka zmeczona jestem, przychodzi 12 a ja dalej zmeczona przez te budzenie sie co 20 min. A kiedys moglam spokojnie do 11-12 spac :P

Gość pęknięteserce
A skada wiesz moze bym poznal;;p Mam dobrą intuicje mowie ci;p no ale nie ma co myslec o tym co by bylo gdyby...;p Ocalwe Ty naprawdę chyba co chwilę tu zaglądasz;p Bo nie zdazylem napisac a tu praktycznie od razu odpowiedz:D a jak tam zdrowa juz czy nie?

Gość ocalwe
Zbieg okolicznosci bo akurat znow sie obudzilam po 20 min to weszlam i sprawdzilam :p ale Ty sie czepiasz marudo :D zdrowa nie jestem... Wczoraj mialam taka akcje ze sie dusic zaczelam, bo tak mam ostatnio ze jak sie wykaszle to nie moge oddychac, boze jak moj ojciec sie przestraszyl... Chociaz probowalam to ukryc :D no przeciez nie bede bratu przeszkadzala w ogladaniu meczu. Powiem Ci jedna taka rzecz... Poznac mnie mozna wlasnie po tym ze jestem taka szczupla i po moich oczach :> mam bardzo ciemne brazowe, z daleka wygladaja na czarne. Ale w sloncu to nie wiem... Chyba zwyczajne sie robia

Gość pęknięteserce
Znowu mnie nazywa tak jak nie powinna!:p Ja juz nie wiem, czy ty sie ze mnie smiejesz czy co:D Przynajmniej nie kłam, ze zbiego okolicznosci:D lepiej sie przyznaj, ze ciagle z uporem maniaka siedzisz na tym forum i czekasz na mnie :D nie no smieje sie;p Co ty masz z tym kaszlem? jak ja bym byl chory to i tak bym wychodzil z domu... No nie wysiedzialbym w miejscu tyle czasu co ty. 3 tygodnie? Podziwiam Cię:) Co do oczu... chyba moich nie widzialas:D Mowisz, ze masz czarne? Ja tak samo, tylko tak baardzo czarne, az niektorzy sie dziwia;p

Gość ocalwe
No az tak to widac ze czekam na Ciebie? :( :D ja Serducho tez bym wychodzila gdyby to byl tylko kaszel ale tak jak juz pisalam nie moge oddychac po tym :P nie wiem co jest bo pierwszy raz w zyciu tak mam... A wczesniej nie wychodzilam bo to byl kaszel polaczony z zajebistym bolem klatki. I juz wystarczy mi ze brat czasem patrzy na mnie jak na idiotke z pytaniem "co Ty robisz?". Ja oczu chyba az tak baaardzo czarnych nie mam, nie wiem bo nie mam porownania w nikim :p nie wiem jakie sa bardzo czarne a jakie czarne :>

Gość pęknięteserce
Dobrze, ze przynajmniej sie przyznalas, ze na mnie czekasz:D To ja juz wiem czemu tu ciagle siedzisz;p I nawet nie zaprzeczasz..:) hah:D Lepiej czekaj na margarynę bo chyba macie do pogadania:D

Gość ocalwe
A wolalbys zebym zaprzeczala? :P a Margarynka bedzie mnie unikala teraz, zobaczysz :(

Gość pęknięteserce
Wiem, ze nie zaprzeczysz bo taka jest prawda:D :P Nawet nie liczę na inną odpowiedź:D

Gość margarynka.
ej czesc haha :) no co no co, przyznaje sie :D mozecie mnie zlinczowac :D nie bede nikogu unikc :):D chcialam tylko...troche pomoc :P hah

Gość ocalwe
Ty to potrafisz byc mily... Takie zrezygnowane "nawet nie licze na inna odpowiedz" :D jest i nasza Margaryna :P pomoc.. Hah :D

Gość pęknięteserce
Margaryna Tyyy juz lepiej nic nie mow;p Dobra ciocia się znalazła:D

Gość ocalwe
Dobra Serducho, to teraz Cie bedziemy meczyc chyba razem ;p mow mi tu co bys odpisal gdybym nie napisala ze to podszyw w postaci Margarynki :D

Gość pęknięteserce
Ja sie tak nie bawie:D Co teraz moze bedzie dwoch na jednego? Znaczy się dwie na jednego! To jeszcze gorzej:P Zaraz zaraz czy to jest przesluchanie, czy ja jestem na policji?:D Muszę odpowiadać na te wszystkie pytania?:D

Gość ocalwe
Chyba juz wiesz do czego jestem zdolna jak cos nie idzie po mojej mysli... ;> no ale Twoj wybor :D

Gość pęknięteserce
Co może będziesz się mścić?:D Co chcesz na pewno wiedzieć co bym odpisał?:D To ci powiem:P

Gość ocalwe
Droczysz sie ze mna Serudcho? :> slucham :D

Gość pęknięteserce
Albo nie... Nic nie powiem bo bedzie, ze sie twoich grozb przestraszylem:D i że sie kobiecie daje:D

Gość ocalwe
Phi... Po Tobie od razu widac ze sie kobiecie dajesz :D

Gość pęknięteserce
Ale mnie podsumowalaś... Ja tu staram sie byc miły a tu co?:)

Gość ocalwe
A ja staram sie wyciagnac od Ciebie odpowiedz :p no wybacz :>

Gość pęknięteserce
Nie.

Gość ocalwe
Serduszko sie obrazilo? :(

Gość pęknięteserce
Nie.

Gość ocalwe
A szkoda ;p