Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pęknięteserce

Jak zapomnieć o ukochanej osobie

Polecane posty

Dobra Agato Droga dokonczymy rozmowe jak wroce bo znow mnie moi serdeczni koledzy ciagna;P papa:) tylko pamietaj na czym sie zatrzymalo:P

Wrocisz i dalej bedziesz meczyl? :( To ja nie chce nic mowic... Ale moze lepiej nie wracaj? :D Pa Serducho :>

Jestem z powortem:) Troche zmeczony, ale sam Cie troszke jeszcze pomęcze:P Nie chcialas zebym wracal? Wiesz co...:D

Znow spalam... ;p Serce, a bedziesz szczesliwyjak raz w tygodniu wyjde z domu na loda? :D tak sie zatanawiam czy lepiej jutro czy w sobote/niedziele. I co robiles ze znajomymi? :>

Ja to ja. Wazne zebys ty byla szczesliwa:P Ja tylko o Ciebie dbam i dobrze Ci podpowiadam:) Sluchaj troche rady starszych:P Ja co robilem? Wyszedlem z nory na dwor i co? Zaraz poszedlem grac w pilke na orlik:P Wpadlem do domu szybko sie spakowalem i jestem:P Ale Ty len jestes...:D

Wpadlem do domu, szybko sie spakowalem i poszedlem* Tak mialo byc:P

Ale bym sie teraz chetnie przyczepila czegos... Ale juz Ci odpuszcze, bo podobno tak o mnie dbasz... Jakas taryfa ulgowa sie nalezy :D w sobote sie wybiore chyba na te lody. Gdyby Ciebie tam mialo nie byc to spokojnie mogłabym jutro, a tak to trzeba jakos wygladac :D

A co ty chcesz mi sie podobac?:> haha:D Nie musisz sie stroic za bardzo nie martw sie przy mnie na pewno bedziesz dobrze wygladac:P Na pewno lepiej ode mnie:P I juz sie nie podlizuj:D Juz nie udawaj takiej dobrej:d

Nie musze Ci sie podobac ale wypadaloby wygladac jak czlowiek :p Serce no co Ty piszesz :( ja udaje? A ja myslalam ze mam dobre serducho... :p no nie doceniasz wcale!

Dobra... Nie muszę ale chce...:D:D hah:P nie no żartuje:P ja jak zmeczony jestem to całkiem slowotoku dostaje:D na pewno bedziesz o to sie nie martw:) Ty lepiej nie mysl:P I powtarzam nie podlizuj sie:D

Ty lepiej powstrzymaj ten swoj slowotok... :D bo zaraz za duzo sie tu wyda i co bedzie? :p W ogole to czemu nie lubisz jak sie podlizuje , hm? :( :D widze ze Serduszko humor ma i tu sie nabija ze mnie... :D

I tak za duzo sie wydalo i za duzo o sobie powiedzialem juz na tym forum;P Jak to nie lubie?;P Lubie tylko wiesz... Tak troche chce sie z toba podroczyc:D A jak juz bedziesz na tych lodach to chociaz powiedz czy blondynka czy brunetka jestes:P Ale byloby dopiero jakbym nie do tej co trzeba podszedl:D

No, masz szczescie... ;p i tyle w tym temacie wystarczy :D Brunetka Serducho, nawet z blond odrostami bo nie mam kiedy wlosow pofarbowac :( i taki jeszcze jeden szczegol... Ja bardzo, naprawde bardzo blada jestem :p na pewno poznasz, nie da sie tego przeoczyc :p

Ojjj juz nie histeryzuj:p Dziekuje, ze bylas tak mila i podalas mi wiecej szczegolow na swwoj temat:P A ty na 99% wiesz jak ja wygladam moge sie zalozyc!:P Jak to nie masz kiedy?:D A co calymi dniami robisz?:D HA:P

Widzisz jak to fajnie, ja sobie zrobie niespodzianke i przekonam sie jak wygladasz dopiero na miejscu :D Aj tam... Wlosy sie farbuje wieczorem a nie w dzien ;p a wieczorem to juz mi sie nie chce i tak to wychodzi :D

W nocy, toTy masz nadmiar czasu zawsze:P bo zamiast spac, to nie wiem co ona robi:D Nie, Ty na pewno wiesz jak wygladam, prawda?:)

Ale trzeba udawac ze spie bo pozniej rano opieprz dostaje zawsze :( Serducho nie kus bo zaraz poszukam takiego Tomka z Pieniezna, ktory ma 21 lat na nk ;p

Na NK na pewno mnie nie znajdziesz:D pamietaj ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekla:D

Juz sie ulotnilam z nk, nie szukam tam ;p ale ciezko bedzie... :D

Dobra moze lepiej nie szukaj jeszcze sie przestraszysz albo sploszysz:P I co wtedy?:P wstyd bedzie:D

Bo co ja o Tobie wiem Serducho? :> nic co mogloby ulatwic mi zadanie :D

Nie musisz duzo wiedziec masz bardzo ulatwione zadanie:P Nie ma drugiego tomka w moim miescie w moim roczniku:D

A wlasciwie to po co szukac?:) Gdybys chciala to juz dawno bys znalazla. A tak t o ciagle jestes dosc anonimowa a ja calkiem praktycznie mam sie ujawniac? To nie w porzadku:)