Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemww

Ona magister On zawodówka

Polecane posty

Gość niewiemww

ma ktoś tak? jak się dogadujecie? widoczna jest jakaś przepaść intelektualna między Wami?? nie chciałybyście kogoś z takim samym wykształceniem ?

Gość colpix
ja ci powiem,ze będąc po zawodówce nie mam o czym gadać z moja wykształcona zoną bo ten ciemniak tak naprawdę gówno wie

Gość niewiemww
hahahahahhahahahhahahahahahaha :):):)

Gość marka 24
eee tam ja mam licencjat a wybieram się na mgr i nie ma zadnej roznicy miedzy mna a znajomi ktorzy sa np. tylko po gimnazjum - tak czasem po prostu wychodzi w życiu. głupie gadanie. A po zawodówce można mieć lepszy zawód niż po mgr, nie ma reguły.

Gość jestem przeszczesliwa
my tak mamy, moj facet nie ma matury, a ja jestem magistrem literatury:) na szczescie to inteligentny facet z ktorym mozna pogadac doslownie na kazdy temat, i to o wiele ciekaswiej niz z jakimkolwiek kolesiem ode mnie z uczelni...tak mu sie potoczylo zycie, ale jest fachowcem w tym co robi i nadal sie rozwija, wiec nie przekreslaj z gory chlopaka bez matury, ze tak zarymuje:)

Gość Cruellademone
moj zwiazek wlasnie z tego powodu sie rozpadl kilka dni temu, po 6 latach, w pewnym momencie ogarnęłam ze nie mam o czym z nim gadac... niestety nie jest tak ambitny jak ja a to tworzy problemy pozniej. musisz sobie zadac pytanie czy chcesz utrzymywac 2ke dzieci... jego i wlasne..

Gość niewiemww
broń boże, ja nikogo nie przekreślam.... ale tak się zastanawiam... bo ja kończę licencjata a mój chłopak nie chce podejść do matury (ogólnie jest leniem śmierdzącym jesli chodzi o nauke) mama nie akceptuje tego związku bo twierdzi ze jest idiota , nie wiem co robić

Gość colpix
jak to co ? rzuc studia i do zawodówki sie przenieś

Gość niewiemww
wiadomo że tak nie zrobię bo chcę mieć wykształcenie.

Gość sdffsdsdsdf
Ja jestem po zawodówce, i moja żona umie pierdolić tylko o historii sztuki...

Gość marka 24
"bo ja kończę licencjata a mój chłopak nie chce podejść do matury (ogólnie jest leniem śmierdzącym jesli chodzi o nauke)" wiesz co, jeżeli ma możliwości by podejść do matury a jemu się po prostu nie chce, to niestety bardzo źle to wróży. Jak komuś się NIE CHCE uczyć do matury, to i wiele innych rzeczy się nie będzie chciało... chyba mało ambitny jest

a mój kolega ma jest po zawodówce i ma dziewczyne po studiach.. ja też mam studia a mąż zawodówkę ,ale ja mam bardzo przedsiębiorczego faceta i nigdy nie myslałam ze jest jakaś przepaść !

Gość colpix
tylko,ze wszystko sie rozbija o to ,ze tak naprawde studia moze miec dzisiaj kazdy ,wystarczy płacić za semestr, a do zawodówek idą ci co naprawde sa w czymś dobrzy,albo maja jakaś pasję

Gość do zawodowki zwykle
ida ci co nie sa w stanie dostac sie do liceum

Gość marka 24
colpix ja widać nie każdy skoro innym nawet do matury się NIE CHCE podejść. Więc nie mogą iść nawet na płatne studia :) Poza tym na tych płatnych , zdziwię Cię, też są egzaminy.

Gość colpix
:-D ta ,tylko ,e ze ci co ida do liceum zostaja z reka w nocniku ze swoją edukacją

Gość MANIDENT
moj jest po studiach a ja po sredniej,nie mamy o czym rozmawiać, nie zna sie na paznokciach żelowych itp,a ja lubie ten temat i chyba z nim skończe bo jest pusty jak niewiem,tylko ksiażki i książki zamiast o tipsach pogadać,dajcie spokoj z takimi pustakami :-) :-)

Gość colpix
na wszystkich są egzaminy ,znam to z autopsji i wiem jak to wygląda,dzisiaj w polsce za pieniądze jest najwiecej magistrów w europie,a ich wiedza nie jest nawet na poziomie szkoły zawodowej np z francji

Gość no ale magister
to szpan zeby pobzykac studentki